סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

זהירות- נושא דוחה

פסיכו לוג​(שולט)
לפני 18 שנים • 3 במרץ 2006
פסיכו לוג​(שולט) • 3 במרץ 2006
המפקדת כתב/ה:
חחח חמוד, אתה מנסה להתחשב???
icon_redface.gif


אני דוחה מכל וכל נסיונות להכפיש את שמי, ולפגוע במוניטין שלי כשולט (!!) קר לב ואכזר
קליבר​(שולט)
לפני 18 שנים • 3 במרץ 2006

Re: וכמעט באותו נושא אבל אחר...

קליבר​(שולט) • 3 במרץ 2006
סוד לוחש כתב/ה:
מה משפיע על הטעם של מיצי התאווה של אישה?



למה לזה לא נותנים פה תשובה
Toxic Princess
לפני 18 שנים • 3 במרץ 2006

מעניין

Toxic Princess • 3 במרץ 2006
באמת אף פעם לא ראיתי בשום מקום שום דבר שמתקשר להשפעה על הטעם של מיצי תאווה נשיים.
אבל לגברים אני יודעת שאמרו לי שענבים עוזר.. ופירות כאלה מתוקים
ד"א- שוקולד, לא עוזר. בדקתי icon_eek.gif
lori{ע_מ}
לפני 18 שנים • 3 במרץ 2006
lori{ע_מ} • 3 במרץ 2006
אננס ופירות הדר משפרים את הטעם
בשר כבש ואספרגוס עושים את הטעם דוחה
וגם קפה הורס את הטעם
אצל נשים - סוכריות טופי מאוד משפרות את הטעם.
godisafemale​(שולטת)
לפני 18 שנים • 4 במרץ 2006

דעת הפארמקולוגית המדופלמת :)

godisafemale​(שולטת) • 4 במרץ 2006
מאוד חשוב לדעת מה הטעם של השפיכה שלך היום כדי לזהות האם הוא חומצי או בסיסי,

אם יש גוונים של פירותיים בטעם שלך או שהוא עפיץ וארוז בנופך קליל של גופרית או סטריכנין.

אם.. אם !! הטעם שלך טעים.. אז סביר להניח שאתה תעשה חיים,

אם יש לך שקדים במקום הביצים אז אני ממליצה להשלים בחומצות אלפא ובטא הידרוקסי הנמצאות דווקא במישמש, אפרסק, ענבים, קנה סוכר. ליצ'י ואננס. - בשים לב! בטא קרוטן המצוי בשפע במזונות הללו ישנה אף את צבעו של ה shpicha שלך, אך אולם ברם המרקם ייקבל אופי אחיד, מוצק יותר אם כי חרוץ יותר ויטוס למרחקים.

פחמימות משפיעות לרעה ובאופן רדיקלי על הריח, סטייק שאינו עשוי טוב ישפיע גם הוא לרעה. לעומת זאת סטייק אנטריקוט זה טעים.

שום, יבריא את הזרע שלך מטראומות קודמות...לא בצחוק אלא בשיא הרצינות icon_rolleyes.gif ויהפוך אותו למסRיח אך שקוף. גוון בייז'.

אבל !! אם הטעם שלך מלוח - אתה צריך להקפיד על וופלים מלוחים בתור כיבוד לפני כל פעולה של ספרדינג.
אבל !! אם הטעם שלך חומצי- אתה צריך לשתות קוקה קולה שהוא בסיסי ולתת גרעפס"לה קטן בכיוון החלון בערב קייצי.

אם אתה רוצה גם ברזל, אבץ, כרום פיקולינט ולציטין אלו כולם בשילוב של הבקר שלפני ייתנו לך תוצאה של פופאי בלילה שאחרי.

זו הייתה רק דעתי, אתה השולט ולכן אתה המחליט.

icon_smile.gif
עבד_נקיון
לפני 18 שנים • 4 במרץ 2006

המלכה גודי היא גאונית מהלכת על שתיים

עבד_נקיון • 4 במרץ 2006
המלכה גודי היא גאונית מהלכת על שתיים
הג'וקר
לפני 18 שנים • 4 במרץ 2006
הג'וקר • 4 במרץ 2006
חתן נכנס לבית הכנסת כשעל פניו חיוך נרגש.
שואל אותו חבר: למה אתה כל כך נרגש?
לוחש לו החתן: כרגע קיבלתי את המציצה הטובה ביותר של החיים שלי ואני עומד להתחתן עם הבחורה שנתנה לי אותה.

אחריו נכנסת הכלה וגם היא נראית נרגשת .
אומר לה החבר : למה את כל כך נרגשת ?
מחייכת אליו הכלה ועונה לו : כרגע נתתי את המציצה האחרונה בחיים שלי ...



הג'וקר
t2k​(שולט)
לפני 18 שנים • 4 במרץ 2006
t2k​(שולט) • 4 במרץ 2006
בהחלט ידוע שסוכר פירות משפר את הטעם כמו אננס למשל.
אבל רק להבהרה לא מדובר במהפך בין רגע, לוקח זמן וצריך להקפיד על הדיאטה.
פסיכו לוג​(שולט)
לפני 18 שנים • 4 במרץ 2006

Re: דעת הפארמקולוגית המדופלמת :)

פסיכו לוג​(שולט) • 4 במרץ 2006
godisafemale כתב/ה:
בשים לב! בטא קרוטן המצוי בשפע במזונות הללו ישנה אף את צבעו של ה shpicha שלך, אך אולם ברם המרקם ייקבל אופי אחיד, מוצק יותר אם כי חרוץ יותר ויטוס למרחקים.

icon_smile.gif


יש מצב שספגטי ברוטב שמנת ופטריות גם הוא עשיר בבטא קרוטן?
אני עדיין מנסה להבין מה גרם לזה באותו לילה לטוס בקשת מעבר לראש שלי כשאני שוכב על הגב icon_eek.gif