לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

עזרה או עצה בקשה

צ'יטה​(שולט)
לפני 18 שנים • 22 במרץ 2006
צ'יטה​(שולט) • 22 במרץ 2006
את בכלל לא מצטיירת כדיבילית. ממש לא.
זו שאלה שהרבה מתחבטים בה. זה קטע העניין הזה של לשלוט. ויש שם מה ללמוד.
עצם זה שאת מתלבטת כך בפומבי, מעוררת כבוד.
שולט הוא לא רע, הוא פשוט שולט.
תלמדי, תקראי
הכל יהיה טוב
ים של הצלחה
אה, עוד דבר אחרון.
לכי תשלטי בו, את זו שיכולה
המלט
לפני 18 שנים • 22 במרץ 2006

Re: כמה זה מוזר לי-

המלט • 22 במרץ 2006
ישבנית כתב/ה:
אז יש לי נשלט- עכשיו מה עושים עם זה, הוא הכי צריך ממני שאהיה אסרטיבית, הוא צריך שאני אומר לו בדיוק איך לנהוג ומה לעשות והוא רק מחכה למוצא פי...
אתם חושבים שאם אני נתקעת , וחושבת על זה, ומפחדת להיות רעה זה אומר שאני לא עשויה מחומר המלכות?

אני בטח מצטיירת כדבילית עם השאלה הזו אבל באמת מעניין אותי עם אופי של מלכה זה משהו מולד או שאפשר לפתח אותו עם הזמן - ביחד עם הנשלטים ?

אני לא חושב שתוכלי לשלוט רק מתוקף החלטה, או רצון.

נטיות בדסמיות הן מיניות ונפשיות. מיניות -- החל מתיבול סקס רגיל (=ונילי) בקינק ברמות
משתנות, וכלה בכך שלא מתרחש גירוי מיני ללא סממנים בדסמים מובהקים. נפשיות -- כגון
צורך בשליטה, ו/או סיפוק עצום מגרימת כאב, ומן העבר השני -- צורך בלהיות נשלט, ו/או סיפוק
עצום מקבלת כאב. אני לא מאמין שאת כל הנטיות האלה אפשר לפתח.
סיגלית​(אחרת)
לפני 18 שנים • 26 במרץ 2006

Re: כמה זה מוזר לי-

סיגלית​(אחרת) • 26 במרץ 2006
ישבנית כתב/ה:
אבל כנראה שזה באמת חשוב ומעניין אותי.
נכנסתי לאתר הזה ממש לא מזמן- אני כאן אולי רק שבועיים .
דיסקסתי עם כל מיני שולטים/נשלטי/ מתחלפים - עשיתי סלקציה- ולבסוף נותרתי עם נשלט אחד.
עכשיו- הבנתי כבר שעם שולטים אני לא יכולה להיות, לא 100 אחוז כי לא נותנת שישלטו עליי, לא נוח לי להימצא במצב הזה.
אז יש לי נשלט- עכשיו מה עושים עם זה, הוא הכי צריך ממני שאהיה אסרטיבית, הוא צריך שאני אומר לו בדיוק איך לנהוג ומה לעשות והוא רק מחכה למוצא פי...
אתם חושבים שאם אני נתקעת , וחושבת על זה, ומפחדת להיות רעה זה אומר שאני לא עשויה מחומר המלכות?

אני בטח מצטיירת כדבילית עם השאלה הזו אבל באמת מעניין אותי עם אופי של מלכה זה משהו מולד או שאפשר לפתח אותו עם הזמן - ביחד עם הנשלטים ?

נראה לי שמתאים לך להיות מתחלפת

goodluck.gif