CaveM |
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
CaveM • 4 באפר׳ 2006
מזל טוב טאבי בבי
|
|
SEAMASTER(שולט) |
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
טאבי יקר
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
SEAMASTER(שולט) • 4 באפר׳ 2006
טאבי , רק ברכות רק טוב מזל טוב ענק ! אוהבים אותך יער ה ואני .
|
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
HotQueen(שולטת){תחת השמש} • 4 באפר׳ 2006
טבאייס!!!!!!
האיש שיודע לארגן מסיבות,
להפעיל אנשים, ובכלל, לגרום לדברים לקרות!! ועל כך נאמר: יש לך יומולדת ואנחנו לא חוגגים באיזה הפנינג ענק??? אז קודם כל, מזל טוב ענקי
:
ושנית, אני מאחלת לך שתמיד תהנה, תאהב, תבלה, ושלעולם לא תשתעמם... וכמובן, אני מאחלת לך אושר, עושר, ועוד דברים חשובים כאלה... ושוב, מזל טוב איש יקר! }{ H.Q |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 4 באפר׳ 2006
טאביייייייייייייי
נעלמת לי מזל טוב, מתוק!!! עד 120 הצלפות!!! רק אושר בריאות שמחה עושר הצלחה אהבההההההההה לך ולגוויני שתזכו לעוד הרבה שנים מאושרות!!!! אוהבתותךךךךךךךךךךךךךך כחולית |
|
ana |
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
מזל טוב !!!!!!!!
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
ana • 4 באפר׳ 2006
נפזר פרחים ושושנים
לטאבי מלאו 20 ומשהו שנים על כן נפצח בשירה וברון כל יושבי הכלוב יצטרפו אלינו אל המייקרו פון לה לה לה לה לה לה לה מאחלים כנען ואנה [B] |
|
אשת לפידות{a} |
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
אוףףףףףףףף
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
אשת לפידות{a} • 4 באפר׳ 2006
בדיוק תכננתי לפרסם ברכת יומהולדת שתהיה אמנם יום לפני אבל בכלזאת תהיה לפני כולם...
רציתי להיות ראשונה! יימח שמי. נו טוב... לא רבות הן הפעמים בחיינו בהן אנו זוכים להכיר אנשים כמוך, שהם באמת באמת פרחים. כאלו שממש קשה לתאר במספר מילים כשהתחושות והרגשות בתוך הלב מתערבלים מתים לפרוץ החוצה בקשת של צבעים ולהעלות חיוך אמיתי על הפנים אך דע לך , כי לעיתים, הרגעים הכי משמעותיים הדברים הכי יפים והמילים הגדולות מכל הם אלו שנאמרים בין המשפטים, בלי קול ואת יכולתך המדהימה לתת את כל כולך מבלי לבקש דבר, ומבלי להפסיק לחייך למצוא שפה משותפת עם כל מי שבא במגע עמך ולהעניק אהבה אינסופית לכל אחד ואחד בסביבתך, את הדברים הללו אי אפשר לחרוז בקלות, ככה סתם אך ניתן לאחל לך מעמקי לבי - שלא יגמרו לעולם... יקר שלי! אבא שלי! שיהיה לך את יומההולדת הכי מתוק ומקסים שרק אפשר שכל מה שאתה רוצה וצריך יתגשם בצורה הכי מוצלחת שאפשר שתישאר חבר טוב קרוב ואהוב שלנו לתמיד שיהיו לך המון עוגיות שוקולדים פלוגרים משקאות חיוכים חיוכים חיוכים בלתי פוסקים ואת כל האהבה שרק אפשר בעולם. האדם בא לעולם פעם אחת ויחידה אך מאז אינו מפסיק להולד כל שנה. כל יום מהתחלה. לאדם יש יום הולדת לא לזכר אותו יום ממש אלא לזכר כל יום מחדש לכן יש לנו בכל דקה הזדמנות לפתוח ולשנות ולפעול בהתמדה והכל כאילו מהתחלה ועלינו לדעת את זה לנצל כדי שיום ההולדת לא יהפוך סתם - יום של הרגל... יצא קצת ארוך....אני יודעת שתסלח לי אני אוהבת אותך, טאבי יקר שלי. מזל טוב. אשת. |
|
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} |
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
עמק יא רוק(אחר){הנסיכה ברנ} • 4 באפר׳ 2006
מזל טוב לאיש החביב והידיד הטוב
חיבוק חם מהעמק הירוק שיהיה רק שמח והמון שמחת חיים עמק |
|
נעמה26(שולטת) |
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
נעמה26(שולטת) • 4 באפר׳ 2006
טאבי מקסים ויקר שלנו
המון המון המון מזל טוב ליום ההולדת מאחלות לך את כל האושר שבעולם ! שתלך כל לילה לישון עם חיוך על הפנים ותקום כל בוקר עם חיוך ענק!!!! מאחלות לך אושר , בריאות והמון אהבה מכל הסובבים אותך .... תמשיך להיות אמיתי , חבר טוב ובן אדם מדהים !!! אוהבות אותך מאוד מאוד מאוד נעמה26 ו TIA |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
מזל טוב לאיש אחד
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 4 באפר׳ 2006
מאוד מאוד מיוחד- מתוק ונעים הליכות- טאבי.
המון אושר! |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
טאבי יקר!
לפני 18 שנים •
4 באפר׳ 2006
ים_yam(לא בעסק) • 4 באפר׳ 2006
עכשיו מאוחר ואני מנמנמת
אבל רק רציתי לפני שנרדמת לאחל לך אושר, בריאות ושמחה, שלווה ושקט והמון אהבה חיוכים ענקים מתחת אפך וחיבוק ענק מהאנשים שסביבך המון הפתעות והמון מתנות בלונים ופרחים ואפילו עוגות אוהבת ים |
|