צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 16 באפר׳ 2006
לדום34: צר לי שאתה לא רואה בזה טעם. זה חשוב נורא לדעתי ובוער בעצמותי. זו מטרה נעלה, למצוא פתרון לבעייה הזו. אתה לא חושב ?
להמלט: תודה על תגובתך החכמה. ואתייחס. אי אפשר להכריח אדם להכניס אותך לביתו. אבל אפשר לשכנע אותו. על ידי נימוקים שונים ומשונים. אפשר לעבור את הקושי הזה. מלאכת השיפוט והאכיפה יפה לה שתהיה בידי מוסדות המדינה הממונים לכך. זה ברור לגמרי. אבל כאן יש אספקט בעייתי של הגדרת היחסים המוזרה הזו בעולם הזה. וזה מקשה על המשטרה. אפילו במקרי אונס, המשטרה מתקשה לתת מענה הולם. וזה לא שהיא לא מנסה, היא כן, ואפילו מאד. לדעתי ההצעה שלך עם עורכי הדין, טובה מאד, ואפילו יכולה לתת פיתרון יותר הולם משלי. שוב תודה על תגובתך. לסיכום, אני רוצה לומר, שביחד, בעשייה, נצליח למצוא את הדרך הכי נכונה לצאת מהפינה הזו, ולעשות את העולם הזה יותר בטוח. אין בכך כדי לומר שלא יקרו מקרים כאלה יותר. אבל ניתן לצמצם אותם למינימום. |
|
דום-34(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
דום-34(שולט) • 16 באפר׳ 2006
צייטה
כנראה שאתה לא קורא את התגובות של כמה חכמים פה אז בצמצום . הנושא נטחן עד אבק צ'יטה. דשנו בנושא הזה חפרנו קברנו התעצבנו והכל עלה. בעיה אחת נשארה . ריבוי הניקים והסאביות שלא מדברות אז גם אלף עו"ד לא יעזרו פה כי בעצם תוכיח שאחותך לא זונה .(לא שלך חס וחלילה ציטה ידידי) |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
לדום34 ידידי
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
דום34 ידידי
זהו שיש פה באמת מלא חכמים. ואני מבין לגמרי שהנושא נטחן עד אבק. ברגע שתוגש תלונה במשטרה, ויאסרו את אותו אדם, ריבוי הניקים לא יעזור לו יותר. מאד מתסכל אותי, לשבת בחוסר מעש, כשאנשים כאלה ממשיכים במעשיהם, מבלי מפריע. אני חושב, שניתן לעשות משהו. אולי במקום לרפות את ידי, בואו נמצא דרך לעשות את זה. דיבורים סתם, מעבר לאמפטיה למקרה, לא מעניינים. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
aka BODYGUARD • 16 באפר׳ 2006
דיבורים לא יעזרו.
מסכים לחלוטין עם דום 34. צודק חברי ורעי DOM 1 - ברגע שאנשים יבינו שאף אחד לא מוגן מפשעים תחת כותרת הבדס"מ- אז אולי אותם פשעים יצטמצמו מוחשית. אפשר לפתוח עוד ועוד פוסטים ובלוגים, לא חושב שתמיכה היא דבר פסול,אבל היא אינה טיפול שורש. במקרה הזה עדיפה עקירה כירורגית. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
באדיגארד ידידי
מסכים לעקירה כירורגית, השאלה הנשאלת היא, באיזה אופן. המלט העלה הצעה להקים פורום תמיכה של עורכי דין, שיעזור בהגשת התביעה במשטרה. אני הצעתי הצעה אחרת, שכעת נראית לי פחות טובה. אתה ודום1 הצעתם הצעה, שנראית לי גם פחות טובה. בכל מקרה, דיבורים ופטפטת ללא מטרה, לא מעניין. בוא נדבר על הדרך. |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
ים_yam(לא בעסק) • 16 באפר׳ 2006
בקו החם לא רק תומכים ומחבקים ומקשיבים,
מי שמוכנה להגיש תלונה מלווה בכל התהליך, ואיתה נמצאים אנשים שמוכשרים להסביר מהו בדס"מ לאותם גופים, ללא שיפוט של הנפגעת ובתמיכה מלאה. בקו החם ישנם אנשים בעלי רקע מקצועי, אנשים בעלי לב רחב וסבלנות אין קץ, אנשים שיש להם את הכלים להתמודד עם המצבים הללו בצורה מקצועית וחוקית! גם במרכז לנפגעי תקיפה מינית יש כיום הבנה לגבי ההבדל בין סשן בדס"מי בהסכמה לבין תקיפה מינית שלא בהסכמה במהלך סשן בדס"מי וזאת בזכות הקשר הקיים בין אנשי הקו החם לאותו מרכז. אין צורך ליצור עוד קווים, מי שיש לו את הכלים, הרצון והיכולת - מוזמן לפנות ל Dan_kap או BABY ולברר לגבי הצטרפות לפעילות שם, הכשרה תינתן למתאימים. |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
רעיון קטן.
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
godisafemale(שולטת) • 16 באפר׳ 2006
אני מציעה משהו קטן שהוא לא פתרון אופטימלי ורחוק מלהיות "טיפולי" אך תורם עוד בשלב המניעה של כל ברדק שיכול להתפתח בתוך הכירויות. מאחר שהכלוב נחשב לאתר ה"ליבה" של הקהילה, אפשר פשוט להציע לכלובי לציין ליד כל פרופיל אם הוא "מאושר" קרי verifed profile , כלומר הפרטים האישיים כמו ת.ז. כרטיס אשראי וכו' ידועים וחסויים במערכת. לפיכך ייתקבלו הפרופילים המאושרים כאמינים יותר. ליד כל פרופיל כזה יסומן V . ואם מישהי תרצה לפגוש מישהו.. היא תוודא שהוא מאושר ויהיה לה את הבטחון שהוא מוכר. לפרופילים בלי V לא לפנות פשוט. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
ברצוני להוסיף ולציין, שהם עושים עבודה נפלאה ומסורה.
יישר כח. עדיין, יש לדעתי צורך, אולי אפילו דרך אותה מסגרת, לעשות דברים נוספים. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
גודיס אלילתי.
לדעתי רעיון מצויין. |
|
DOM 1(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
DOM 1(שולט) • 16 באפר׳ 2006
הקו החם חשוב מאד וטוב שהוא קיים.
הטיפול במישור האחר לא קשור אליו. יש עוד מקום שלא נפתח שירשור בנושא? מדברים יותר מדי. |
|