סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

דום בוגדני ושפחה חרופה

BrutallDom
לפני 18 שנים • 30 באפר׳ 2006
BrutallDom • 30 באפר׳ 2006
.

קצת קשה לי להתייחס ולענות עניינית שלגיה.
אני משתדל לענות ברצינות ועניינית לאנשים שמתכוונים למילים שלהם,
שמשתמשים במילים שלהם בכוונה ובדיוק, עומדים מאחורי המילים שלהם, לא
מנסים לגמד אותם וליחס לאחרים חוסר הבנה של המילים שלהם, ועוד כמה דברים
עוד פחות נעימים, דיאגנוזות פסיכולוגיות לדוגמא.

קודם לא הבנתי אותך, אחרי זה המילים שלך נעשו סמנטיקה תחביר דקדוקי ואינטונציות
(השד יודע מה זה) בן השורות.

אולי כדאי שאת תראי את המילים שלך שוב ?
אולי את תתייחסי אלהם ברצינות לפני שאת מבקשת מאיתנו להתייחס אלהם ברצינות ?

הנה הם, בשבילך.

"בעיניי, שפחה חרופה שמוכנה לחיים כאלה, היא מסכנה.
היא חסרת אישיות, רכיכה ללא עמוד שדרה,
כי היא מנוצלת כבר לא לצורך הנאה מינית,
אלא ברמה הנפשית. היא מדוכאת עד עפר ועוברת סוג של אוטו-סוגסטיה
כדי לשכנע את עצמה שהיא מתמסרת לאדונה ללא עוררין. "

איזה יחס לדעתך אמירות כאלה אמורות לגרור ?
כמה רצינות לדעתך אמירות כאלה יכולות להפיק ?

.
צ'יטה​(שולט)
צ'יטה​(שולט) • 30 באפר׳ 2006
תשמעי
אני כנראה מתנסח באופן לקוי, ואני מצר על כך.
את צריכה להבין, שלכוונה צריך שיהיה יישום מעשי. זה לא מספיק לומר שאין לך כוונה לא לרחוש כבוד למישהו, ומייד במשפט שאחריו לזלזל, בהתעכבות הקטנונית שלו על אינטונציות.
הפורומים פה עוסקים באינטונציות, זה במהות. זה מה שהקפיץ אותי להגיב פה.
לומר שיפלות רוח, זה לא להתייחס בכבוד.
באמת, מכוונה טובה אני בא, לנסות להעביר לך, שאת צריכה, גם באינטונציות, להתייחס בכבוד.
משום מה אני לא מצליח.

יש לי הצעה בשבילך, שאולי תעזור, אם תסכימי כמובן.
תנסחי את השאלה שלך מחדש לגמרי, באופן שמותיר כבוד לאותם שפחות, ולאותם דומים, וגם אולי גם לנו המגיבים, שהרי אחרת, לא יהיה לנו כיף לקרוא אותך, וכל שכן, להגיב.
זיקית

שלגיה אחת

זיקית • 30 באפר׳ 2006
אני לא רואה פה שאלה במה שכתבת, אלא הצגת דיעה. ואת לא צריכה להצטדק בפני כל הצקצקנים על כך שהבעת את דעתך, ואין רע בלהיות שיפוטי. ב"קהילה" הזאת קשה להביע דיעה מבלי לדרוך למישהו על הבהונות. אל תתנצלי אם לא כיוונת להרע, והרי ברור שלא.. (לדעתי, כמובן icon_smile.gif ).

אני לא הייתי מכנה אישה כזו רכיכה, על אף שצריך להיות מאוד שבורה מבפנים בכדי להסכים למערכת יחסים כזו. זה כמו להעביר ביקורת על אישה שבוחרת להשאר במערכת יחסים של התעללות פיזית או מילולית. וכן, יש נשים שבשלב מסויים בוחרות לחזור. זו החלטה שלהן.
(ועכשיו יהיו הרבה ריקושטים על המשפט הזה. לט דה גיימז בגין). ומראש - לא, אני לא מדברת על נשים שמפחדות לברוח בגלל הילדים, כי הוא ירדוף אחריהן, או כי הן תלויות כלכלית או כי אין להן לאן, וכולי.

בין אם מתוך אוטו-סוגסטיה ובין אם לאו, מערכת יחסים כזו היא דבר נורא בעיני, אבל אני יודעת כמה רחוק נשים מוכנות ללכת עבור אהבה.

כשאישה מאוהבת ואוהבת גבר באמת, היא תעשה הכל בשבילו. יש נשים שבאמת תעשנה הכל, ליטרלי. ואם נשים רוצחות בשם האהבה (אוקסימורון, אבל ניחא) הן גם יעברו דברים איומים כאלה.

אני מאחלת לכולנו להתפכח שניה לפני שאנחנו מגיעות אל הקצה, כי מי שיהיה מוכן לנצל אהבה כזו לא ראוי לה (אבל כשמוצאים מי שמחזיר אהבה כזאת וראוי לה, ומעריך את המתנה הנדירה הזו, את הנפש שהוא מקבל - בין אם הוא דום ובין אם הוא לא וזה לא משנה בכלל - אז, זה הדבר הכי מדהים בעולם).
זאלופון​(שולט)

Re: שלגיה אחת

זאלופון​(שולט) • 30 באפר׳ 2006
זיקית כתב/ה:
אני לא רואה פה שאלה במה שכתבת, אלא הצגת דיעה. ואת לא צריכה להצטדק בפני כל הצקצקנים על כך שהבעת את דעתך, ואין רע בלהיות שיפוטי. ב"קהילה" הזאת קשה להביע דיעה מבלי לדרוך למישהו על הבהונות. אל תתנצלי אם לא כיוונת להרע, והרי ברור שלא.. (לדעתי, כמובן icon_smile.gif ).

אני לא הייתי מכנה אישה כזו רכיכה, על אף שצריך להיות מאוד שבורה מבפנים בכדי להסכים למערכת יחסים כזו. זה כמו להעביר ביקורת על אישה שבוחרת להשאר במערכת יחסים של התעללות פיזית או מילולית. וכן, יש נשים שבשלב מסויים בוחרות לחזור. זו החלטה שלהן.
(ועכשיו יהיו הרבה ריקושטים על המשפט הזה. לט דה גיימז בגין). ומראש - לא, אני לא מדברת על נשים שמפחדות לברוח בגלל הילדים, כי הוא ירדוף אחריהן, או כי הן תלויות כלכלית או כי אין להן לאן, וכולי.

בין אם מתוך אוטו-סוגסטיה ובין אם לאו, מערכת יחסים כזו היא דבר נורא בעיני, אבל אני יודעת כמה רחוק נשים מוכנות ללכת עבור אהבה.

כשאישה מאוהבת ואוהבת גבר באמת, היא תעשה הכל בשבילו. יש נשים שבאמת תעשנה הכל, ליטרלי. ואם נשים רוצחות בשם האהבה (אוקסימורון, אבל ניחא) הן גם יעברו דברים איומים כאלה.

אני מאחלת לכולנו להתפכח שניה לפני שאנחנו מגיעות אל הקצה, כי מי שיהיה מוכן לנצל אהבה כזו לא ראוי לה (אבל כשמוצאים מי שמחזיר אהבה כזאת וראוי לה, ומעריך את המתנה הנדירה הזו, את הנפש שהוא מקבל - בין אם הוא דום ובין אם הוא לא וזה לא משנה בכלל - אז, זה הדבר הכי מדהים בעולם).

צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים icon_smile.gif
ורק תוספת אחת לי למה שכתבת: אני לא בטוח שאהבה היא המרכיב הדומיננטי בקשרים כאלה * . תלותיות, חרדת נטישה, שנאה עצמית ועוד, משחקות לדעתי תפקיד גדול יותר.
וכן, אני שיפוטי. גם אתם. דיעה אישית היא שיפוטיות, בהגדרה.

* ב"קשרים כאלה" אני מתכוון לתמונת הקשר שעולה לי בראש מהתיאור של שלגיה. התמונה הזו שונה משהו, לדוגמה, מזו שתיארה עינבר, והיא סובייקטיבית לי. כך שמי שרואה עצמו נשפט כאן, יתכן שאמנם אליו הכוונה אך יתכן בהחלט שממש לא.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון אפר' 30, 2006 8:38 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
צ'יטה​(שולט)

לזיקית

אני מוצא אגב, ציקצוקים בתגובתך. אבל לא נורא.

אני רוצה טיפה להתייחס לדברייך:
"על אף שצריך להיות מאוד שבורה מבפנים בכדי להסכים למערכת יחסים כזו"

שאני אבין היטב מה שאת אומרת, פשוט נדמה לי, שאת שוללת יחסים כאלה.

תראי, בדסם, זה לא פלטפורמה טיפולית. זה מקום, המאפשר לאנשים, להנות, למרות מטענים אלו ואחרים בעברם. האם כדי להנות מיחסים כאלה, צריכים להיות שבורים נפשית ? לא חושב. אני חושב, שנשים, או גברים, שמעוניינים ביחסים כאלה, יש כמובן משהו בעברן שהוליד את זה. אך לא הייתי מייחס להם/ן שבירות כזו, כמוך. אני פשוט לא מסכים להגדרה.
יש אנשים, שנהנים, שמתייחסים אליהם ככה. תקראי אותי: נהנים.
ואם הם נהנים, אז הכל בסדר. וזה לא נורא בכלל. מותר להם להנות, אפילו אם זיקית ושלגייה שוללות את זה.
לגבי, טיפול בגורם, שגורם להם להנות מזה, זה לא פה.
צ'יטה​(שולט)

לזיקית

אני מוצא אגב, ציקצוקים בתגובתך. אבל לא נורא.

אני רוצה טיפה להתייחס לדברייך:
"על אף שצריך להיות מאוד שבורה מבפנים בכדי להסכים למערכת יחסים כזו"

שאני אבין היטב מה שאת אומרת, פשוט נדמה לי, שאת שוללת יחסים כאלה.

תראי, בדסם, זה לא פלטפורמה טיפולית. זה מקום, המאפשר לאנשים, להנות, למרות מטענים אלו ואחרים בעברם. האם כדי להנות מיחסים כאלה, צריכים להיות שבורים נפשית ? לא חושב. אני חושב, שנשים, או גברים, שמעוניינים ביחסים כאלה, יש כמובן משהו בעברן שהוליד את זה. אך לא הייתי מייחס להם/ן שבירות כזו, כמוך. אני פשוט לא מסכים להגדרה.
יש אנשים, שנהנים, שמתייחסים אליהם ככה. תקראי אותי: נהנים.
ואם הם נהנים, אז הכל בסדר. וזה לא נורא בכלל. מותר להם להנות, אפילו אם זיקית ושלגייה שוללות את זה.
לגבי, טיפול בגורם, שגורם להם להנות מזה, זה לא פה.
צ'יטה​(שולט)
או, שלום זאולופון.

אני חושב שזה לא נכון לייחס את הדברים האלה שאמרת, לאותן אלה שצריכות יחסים כאלה.
שאני אבין, אתה שולל את הזכות שלהן להנות, בהינתן מצבם הנפשי ?
אתה לא מסכים שהמקום ל"טפל" במה שמביא אותן לזה, נמצא במקום אחר, והוא לא ענייננו ?
נוריתE
נוריתE • 30 באפר׳ 2006
עד, שאחת שכזאת או שהיתה כאזת לא תסביר לך את העומק והמהות של הצרכים האלו שלה, חמדתי
את גם לא תביני, כי מי שלא כזאת לא תבין שכזאת וכאחת שהיתה כזאת, אני יכולה להגיד לך שמלבד כל זה, גם עבדתי במשרה מלאה, גם החזקתי ביית וגידלתי ילדה ויצאתי לבלות לבד,
הצורך ,אולי, האקסטרימי לעיני אחרים, לציית להתמסר ולשרת,גובר על הקינאה, הקינאה קיימת אבל אנחנו בני אדם לא חיות משק
הבית שלו היה לי לביית שני ולפעמים גם ישבתי איתו אל שולחן המטבח לידו לאכול וגם ישנתי שם לסרוגין
היום אניי ודעת שלא אהיה מסוגלת לעבור כזה דבר שוב, כי התבגרתי והמשכתי בדרך שלי
אבל להבין אני בהחלט מבינה.
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 30 באפר׳ 2006
צ'יטה כתב/ה:
או, שלום זאולופון.

אני חושב שזה לא נכון לייחס את הדברים האלה שאמרת, לאותן אלה שצריכות יחסים כאלה.
שאני אבין, אתה שולל את הזכות שלהן להנות, בהינתן מצבם הנפשי ?
אתה לא מסכים שהמקום ל"טפל" במה שמביא אותן לזה, נמצא במקום אחר, והוא לא ענייננו ?

אני לא שולל את הזכות של אף אחד להנות. לזה התכוונתי כשכתבתי שאני מגיב לתמונה ספציפית שיש לי בראש, וכנראה התמונה אצלך בראש שונה. בתמונה שלי, הנשים הללו לא נהנות מהסוג הזה של יחסים. לא הנאה היא הכוח המניע אלא פחד וכאב. מי שמוצא אושר אמיתי במעשה כלשהו, לא אשלול את המעשה הזה ולא חשוב כמה חסר הגיון הוא נראה לי (בתנאי שהוא לא פוגע במישהו אחר).
שלגיה א ח ת

לזיקית

שלגיה א ח ת • 30 באפר׳ 2006
זיקית כתב/ה:

תודה על תשובתך, זיקית, היא הייתה נעימה, מכבדת ומעניינת. המון תודה.

שלגיה