סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

להכניס את הבעל לעסק...

פייה{O}
לפני 18 שנים • 2 במאי 2006
פייה{O} • 2 במאי 2006
עוד רעיון קטן -
את יכולה להביא הביתה סרט תמים ומיינסטרימי כגון "המזכירה", ולראות איך הוא מגיב.

מהנסיון שלי, זה אינדיקטור לא רע ליחס לבדסמ.

fishy.gif
שוקו_וניל

תודה לכולכם, אשמח לעוד מחשבות ומבטיחה לעדכן

שוקו_וניל • 2 במאי 2006
תודה רבה לכל המגיבים, כאן ובפרטי -- עזרתם לי גם בעידוד וגם ברעיונות. אני לא חושבת שזו הייתה טעות לא לספר לו עד כה -- לזכותי ולזכותו יאמר שהיו התקדמויות במהלך השנים, בעקבות הרמזים, אך הן איטיות מדי. וגם אני הייתי צריכה להגיע למקום שבו אני שלמה עם מה שאני רוצה וצריכה ושלמה בקשר שלנו.

כך או כך, אני משתעשעת ברעיון להעלות הנושא ביום נישואינו הקרב - להגדיר את זה כמתנה לשנינו, מתנה לקשר, וליישם חלק מהרעיונות.

תודה.
Morticia
Morticia • 2 במאי 2006
את נותנת לעצמך עצות מעולות ואפילו לא שמה לב...
תציגי את זה כמתנה, תני לו להבין שזו מתנה, למה בכלל שיחשוב אחרת?
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 18 שנים • 4 במאי 2006

אנחנו כאן... 8-)

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 4 במאי 2006
שלום, שוקו-וניל,

קיבלת מגוון של הצעות, וההצעה שלי די דומה להצעה שכבר הופיעה כאן - את מכירה אותו מספיק זמן כדי לדעת מה מכל הגישות שהוצעו לך יכולה להצליח.

החשוב הוא לדעת שיש אנשים שהנושא הזה ימשוך אותם, יש כאלו שהנושא לא יעניין אותם ויש מי שהוא דוחה או מפחיד אותם.

קבלי את התגובות שלו, עזרי לו לבחון מה יש שם עבורו, עזרי לו לברר מה ההבדך בין בדסמ בחיים האמיתיים לעומת הפנטזיה והדימויים הציבוריים - ובעיקר, הרבה סבלנות.

ואנחנו כאן - נשמח לעזור...

בהצלחה!
דורון גונן
לפני 18 שנים • 8 במאי 2006

עוד עצה לשוקו-וניל

דורון גונן • 8 במאי 2006
סבלנות.
ייתכן והמסרים העדינים על ההעדפות שלך, לא ייקלטו בשלב ראשון.
ייתכן אפילו שתחלופנה כמה שנים טובות עד שבעלך יבשיל להיות דום טיפוסי ואז העניין יתפרץ בגדול ובכיף.

כשאנו מחליטים להתחתן עם מישהו /מישהי, פועלים אצלנו שני רבדים: ההכרה ותת-ההכרה. ההכרה בודקת אם מדובר בבן זוג סביר, ועונה לשאיפות רציונליות שלנו.
תת-ההכרה מזהה אצל בן/בת הזוג שלנו מאפיינים המוכרים לנו מילדותנו, בתוך המשפחה.
באמצעות הנישואין, אנו שואפים לרפא /להשלים חוסר /צורך עמוק ותובעני שנוצר אצלנו בילדות.

כעת השאלה היא האם הצורך העמוק והתובעני שלך שבא לידי ביטוי בבחירת בן הזוג, הוא גם זה שהשפיע על התבנית הנפשית שלך בקשר לרצון להישלט ביחסי בדס"מ.
מאחר והנשלטות ביחסי בדס"מ מהווה מרכיב כל-כך עיקרי בתבנית הנפשית שלך, סביר להניח שבחרת בן זוג עפ"י זה. זאת אומרת:
1. או שהוא דום נסתר שעדיין לא גילה את זה, אבל את בחושייך העדינים, או תת-ההכרה שלך, זיהו את זה לפניו. ייתכן שגם הוא בתת-ההכרה שלו זיהה שאת נשלטת והוא בחר בך באופן לא מודע כדי, מתי שהוא, תהיי איתו כשהוא יפרוץ עם זה.
2. או שהוא 180 מעלות ממס' 1, לעולם לא ירצה להיות דום במשמעות שאנו מכירים כאן, והוא שיא העדינות, הרכות וההתחשבות הפיסית.

אם מה שקורה הוא שהוא כמו באפשרות מס' 1, יש לנקוט בסבלנות מרובה, לא לדחוק בו, אבל לרמוז ולהביע רצון שוב ושוב ולא להתייאש. בסופו של דבר יפול לו האסימון. זהירות! זה יכול לקחת גם שנים!
אם מה שקורה הוא שהוא כמו באפשרות מס' 2, אז הרווחת בעל מתחשב, אוהב, מגונן ועדין. זה לא מחרמן, זה לא יביא אותך לשיאי ריגוש מיני, אבל תסכימי איתי בהכרה שלך שזה בסך הכל לא רע....

מסובך....אין ספק.....הקב"ה ברא את האדם בצלמו ובדמותו וזה מסובך...