סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פרומה {זהירות, ציניות}.

Adonasuy​(שולט)
לפני 18 שנים • 16 במאי 2006

כולם מדברים על אפטר -קייר-

Adonasuy​(שולט) • 16 במאי 2006
ואני מציע- מריטה- ואז אפטר שייב.
הרבה יותר כואב, הרבה יותר שורף.
ויש על מה לכתוב. icon_twisted.gif
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 16 במאי 2006
הו, את כותבת כל כך מרגש ואמיתי. כה חזק וחד. ובחירת המילים המדויקת הזו... זה זה! זה פשוט זה! זה הבדסמ האמיתי!
כמה עוצמה יש בך! ואיך את לא פוחדת לגעת במיצכוסאחתק (הייתי חייב) ולהעביר את הקסם שבהתמסרות האמיתית. נפעמתי עד שורשי שערות כפות רגליי. תנוכיי עדיין רוטטים בהתרגשות. אנא, המשיכי לשתף באומץ ופתיחות שכאלה. את עמוד האש לפני המחנה. סלע קיומנו. צור גואלנו. כל הנשמה תהלל יה, הללויה.

(ציניות זו מחלה. והיא מדבקת)
מUחדת

תגובה מהמיצכוסשילירבאקערס

מUחדת • 16 במאי 2006
זאלופון כתב/ה:
הו, את כותבת כל כך מרגש ואמיתי. כה חזק וחד. ובחירת המילים המדויקת הזו... זה זה! זה פשוט זה! זה הבדסמ האמיתי!
כמה עוצמה יש בך! ואיך את לא פוחדת לגעת במיצכוסאחתק (הייתי חייב) ולהעביר את הקסם שבהתמסרות האמיתית. נפעמתי עד שורשי שערות כפות רגליי. תנוכיי עדיין רוטטים בהתרגשות. אנא, המשיכי לשתף באומץ ופתיחות שכאלה. את עמוד האש לפני המחנה. סלע קיומנו. צור גואלנו. כל הנשמה תהלל יה, הללויה.

(ציניות זו מחלה. והיא מדבקת)

זה כל הקסם.
נכון. ורק מי שעושה בדסמ טהור יכול להבין שהסיטואציה שתארתי היא רגישה, חמה ומאתגרת.
כי גבולות, כמו שיניים- קיימים בכדי לשבור אותם.

{ציניות. מדבקת כמו מחלה ורצינית כמו התקף לב}
Whip​(שולט)

Re: פרומה {זהירות, ציניות}.

Whip​(שולט) • 16 במאי 2006
ואני חושב שהגעת ברגע הנכון שהתאים לך.
הסטירה המהממת השתלבה עם התרופה המהממת לא פחות, ועם הבחורה המהממת.

אבל...
לא אהבתי את הציניות, סורי.
פלג שיתפה בחוויה\פנטזיה או מה שזה לא יהיה.
לצחוק בציניות תמיד אפשר. גם על הפוסט, גם על התגובות.
אבל כשזה ידביק את כולם
(וכן, זה מדבק...כי נורא כיף וקל להיות שם בצד ולצחוק על מי שמנסה לכתוב...כי מה כבר אפשר להגיד עליך, שם למעלה ביציע, כמו שני הזקנים מהחבובות? אתה ה-COOL, המאאגניב שיורד על כולם...)
...מי אז יעז לכתוב ולקבל מקלחת קפואה ולא מעודדת שכזאת?
ומה אחר כך? אלה מהיציע יילכו להשבית יצירה באתר אחר?
אני אוהב צחוק, וגם ירידות לפעמים, אבל ברוח טובה. זה לא היה זה.
ועכשיו תורכם לרדת עלי על כי העזתי לא להסכים.
חתולת הלילה
חתולת הלילה • 16 במאי 2006
כמו שאני רואה את זה, וויפ, בהתלבטות בין לבכות למקרא הפוסט ההוא, ובין לצחוק - נעשתה הבחירה.

כשהדברים נעשים מטורפים מכדי להיות מנותחים בהגיון, הומור הוא יופי של כלי. שאל את בניני.

והשרשור זה מוצא חן בעיני עשרות מונים מאשר המקור שלו. כן, כמו בסיפור של בניני, להבדיל אלף אלפי וכו.
מUחדת
מUחדת • 16 במאי 2006
"..בשימוש לא מדוייק ועל בסיס הכתוב לעיל, "ציניות" יכולה לעתים לתאר התנהגות או דרך חשיבה שהיא קרה, תועלתנית ומחושבת. לאדם שאין בו אמונה בטוב לבם של בני אדם אחרים עשויים להיות פחות עכבות בשימוש בגישה מחושבת וחסרת חמלה, אך זה אינו בהכרח המקרה עבור כל הציניקנים.

למרות הדימוי השלילי של הציניקנים, ניתן לטעון שהם פשוט "מסרבים להביט בעולם דרך משקפיים ורודים" ואינם חוששים משחיטת פרות קדושות. לרוב, ציניקנים נוטים לראות את עצמם ככאלה, ומחשיבים את עצמם כבעלי חשיבה פתוחה ומשוחררת, ואת מבקריהם בתור אנשים הטומנים את ראשם בחול. יחד עם זאת, עודף ציניות עלול לגרום לקשיים חברתיים או פסיכולוגיים, מאחר שהציניקן יראה את עצמו כחי בעולם דמיוני, חסר משמעות ומטרה.

אורח התנהגות המצביע על ציניות הוא פסיביות בהגנה על עקרונות. הציניקנים עשויים להיראות כאילו הם מאמצים אורח חשיבה של "אל תתערב, זה רק יכול לגרום צרות", אבל חוסר המעש שלהם לרוב נובע מאמונה פטאליסטית עמוקה יותר לפיה לא ניתן לשנות דבר ממילא. לכן לעתים משתמשים במילה "ציניות" כדי לתאר פסיביות הנובעת, לכאורה, מהשקפה מפוכחת על העולם.

מבקרי הציניות נוטים להתייחס לציניות כאל צורה של ניהיליזם וכפוגעת במהלך החיים התקין."

{http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A6%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA}

ואני חושבת Whip שכן פספסת משהו חשוב מאוד.
לא זלזלתי בפלג ולא הייתה לי כוונה כזו.
אך כשם שהיא בוחרת לא לתת לך את התמונה המלאה- כך גם אני.

זה כוחה של הדואליות.

נסה להביט בקטע שלי כיצירה ספרותית העומדת בפני עצמה.
פיתאום הקטע ניראה לך רגיש/עוצמתי/מתמסר/אקסטרימי וזה?
Whip​(שולט)
Whip​(שולט) • 16 במאי 2006
למה לצחוק או לבכות? לא צחקתי ולא בכיתי.
קראתי. אם לא רציתי, לא הגבתי. אם הגבתי - לפעמים אמרתי שאני לא אוהב, נרתעי, אפילו לא מסכים,
אבל לא ירדתי על מי שטרח וכתב ושיתף.
סגנון הבוז והלעג לא מתאים, מרחיק כותבים ומרוקן אתרים ממי שמעז לשתף.
ואתר ריק הוא אתר משעמם, ואז העורבים ילכו לנקר באתר אחר...
חתולת הלילה
חתולת הלילה • 16 במאי 2006
אל דאגה.
יהיו עוד הרבה סיפורים כאלה.
ואף אחד לא ילך לאף מקום.

זה "לרדת"? נו, טוב.
גרניקה​(נשלטת)
גרניקה​(נשלטת) • 16 במאי 2006
.נסה להביט בקטע שלי כיצירה ספרותית העומדת בפני עצמה.
פיתאום הקטע ניראה לך רגיש/עוצמתי/מתמסר/אקסטרימי וזה?[/quote]

רגע אחד, את רוצה להגיד לי שזו אינה יצירה ספרותית העומדת בפני עצמה?

(ביאסת אותי עם מכשול המרגריטה הקפואה והחשש שאבלה ערב שלם עם היחמור כשאת לא שם לתמוך בי נפשית, מה גם שהוא עלול לשלוף לי מראות מגדילותמהגהנום, פינצטות הרעם והשד יודע מה עוד, נדחה את המשתה לשבוע הבא!)
מUחדת
מUחדת • 16 במאי 2006
גרניקה כתב/ה:
.נסה להביט בקטע שלי כיצירה ספרותית העומדת בפני עצמה.
פיתאום הקטע ניראה לך רגיש/עוצמתי/מתמסר/אקסטרימי וזה?

ציטוט: רגע אחד, את רוצה להגיד לי שזו אינה יצירה ספרותית העומדת בפני עצמה?

(ביאסת אותי עם מכשול המרגריטה הקפואה והחשש שאבלה ערב שלם עם היחמור כשאת לא שם לתמוך בי נפשית, מה גם שהוא עלול לשלוף לי מראות מגדילותמהגהנום, פינצטות הרעם והשד יודע מה עוד, נדחה את המשתה לשבוע הבא!)
[/quote]

עומדת תלויה קשורה ומדובללת.

אבל יצירה.

{אמרת את זה בציניות?...את סותמת פיות!}