Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 7 ביוני 2006
הבעיה היא שמשלמים כל השנים על חומר שאף אחד , למעט אחוז זעיר, מעוניין בו.
ב"הוט "למשל, יש המוני ערוצים בשפות משונות, ממש מגדל בבל, המיועדים מן הסתם לעולים חדשים מארצות שאיש לא ידע אף פעם על קיומן, או לפנסיונרים הרוצים לחבוק את שיבתם בשפת אמם, ורק אמם. (נו טוב, אולי גם אביהם). המונדיאל הוא קונצנזוס עולמי, כמו שאמרו פה כבר קודמיי, וקרן אור באפילה. בעצם "ההחזקה בביצים" , קרי -סחיטה, לעומת ההיצע העלוב הכרוך במנוי השנתי לכבלים או ללויין- טמון האישו (ISSUE) . לשלם? ברור שחייבים לשלם על כל שירות , לא על כך נסוב הויכוח, הרי הציבור משלם כל הזמן, שוטף, והבה לא נתחיל להזכיר את הקטע עם האגרה לרשות השידור, כי כאן כבר אנחנו מגיעים למחוזות של אבסורד שיונסקו לא חלם עליו אפילו בחלומותיו הדראמאטיים ביותר. |
|
tch(נשלט) |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
tch(נשלט) • 7 ביוני 2006
BABY כתב/ה: מה גם שבמקרה שלי, אנחנו שני חברים שמתחלקים במחיר הזה, ונצפה אצלי בטלוויזיה הגדולה בסלון. אז אולי תזמיני אותי לצפות במשחקים,בבקשה? BABY כתב/ה: יאללה הפועל!!! במחשבה שניה,עזבי,הפועל?איכסה!!! |
|
BABY |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
BABY • 7 ביוני 2006
בוא... עליי, הטלוויזיה מספיק גדולה לכולם
|
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
ים_yam(לא בעסק) • 7 ביוני 2006
BABY כתב/ה: בוא... עליי, הטלוויזיה מספיק גדולה לכולם
אני חושבת שנארגן (חוץ מהספה מהמרפסת) גם כמה ספסלים ותתחילי למכור כרטיסים... נראה לך שנספיק לשבור גם כמה קירות כדי שיכנסו יותר אנשים? גם ככה בעל הבית לא משפץ אז נעשה "שיפוצים" משלנו כל מה שנותר הוא בדרך הביתה מהצפון לקנות כמה קילוגרמים של גרעיני עפולה ואנחנו מסודרות! |
|
tch(נשלט) |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
tch(נשלט) • 7 ביוני 2006
BABY כתב/ה: בוא... עליי,
עלייך?בכיף.... |
|
המלט |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
המלט • 7 ביוני 2006
יאללה הפועל !!!
אבל שוב, יש לשלם, ויש לשלם. אני לא רואה פסול בלשלם על משחקים, ובלשלם על צפייה במונדיאל. מה גם שבמקרה שלי, אנחנו שני חברים שמתחלקים במחיר הזה, ונצפה בטלויזיה הגדולה בסלון. אבל אני חייב לומר משהו. די כבר, שיורידו לגמרי. עוד לא נשברנו, ומגרד נורא לשלוף את כרטיס האשראי ולקנות. |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
פסיכו לוג(שולט) • 7 ביוני 2006
הממממ
טוב אני לא אגלה לכם... אבל יש לי תקלה בממיר... וכמו שמשום מה משחקי הכדורגל בתשלום (בשבת) פתוחים לי לחלוטין בחינם, נראה שגם המונדיאל יהיה לי בחינם, כי הוא באותו ערוץ.... (שששש!!!!) |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
ים_yam(לא בעסק) • 7 ביוני 2006
פסיכולוג בספת עור כתב/ה: הממממ
טוב אני לא אגלה לכם... אבל יש לי תקלה בממיר... וכמו שמשום מה משחקי הכדורגל בתשלום (בשבת) פתוחים לי לחלוטין בחינם, נראה שגם המונדיאל יהיה לי בחינם, כי הוא באותו ערוץ.... (שששש!!!!) איזו תקלה מגניבה! אז כמה מקומות ישיבה יש בספת העור שלך? אפשר לשלוח אליך את החבר'ה כדי לחסוך מהם גיהוץ מיותר של הויזה? שתיה ופיצוחים עלי(הם)! |
|
daniel222 |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
daniel222 • 7 ביוני 2006
כלובי כתב/ה: אותו הדבר בדיוק יש לעשות גם לכלוב!
ואם לא יתנו - אל תקנו!!! לכו לצ'אט, תפתחו כמה כינויים, התעלקו על אחרים מאחרים שיעבירו את המסנג'ר שלכם, אפילו (שומו שמיים!!!) תחמיצו סוטים - רק אל תתנו ידכם וכספכם לשוד הזה! שיפשטו את הרגל, הכלובנים הארורים. שיקבלו מכה חזקה וכואבת שתגרום להם, ולמי שיבוא אחריהם, לחשוב פעמיים לפני שינסו שוב לעשוק בצורה מגעילה כזו. פעם אחת, רק פעם אחת, שיהיה פה איזה חרם צרכנים אפקטיבי שיעשה שינוי. אה, מה הסיכוי. כולם ישלמו כמו טעטעלה והמנוי הבא יעלה 18 שקל. לחודש בודד. ציבור מטומטם, ציבור משלם. (מצטער זאלו, הייתי חייב ) צודק !!! מניאק מי עושה מנוי |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
לפני 18 שנים •
7 ביוני 2006
פסיכו לוג(שולט) • 7 ביוני 2006
ים_yam כתב/ה: פסיכולוג בספת עור כתב/ה: הממממ
טוב אני לא אגלה לכם... אבל יש לי תקלה בממיר... וכמו שמשום מה משחקי הכדורגל בתשלום (בשבת) פתוחים לי לחלוטין בחינם, נראה שגם המונדיאל יהיה לי בחינם, כי הוא באותו ערוץ.... (שששש!!!!) איזו תקלה מגניבה! אז כמה מקומות ישיבה יש בספת העור שלך? אפשר לשלוח אליך את החבר'ה כדי לחסוך מהם גיהוץ מיותר של הויזה? שתיה ופיצוחים עלי(הם)! אוקי סידורי הישיבה הם להלן: קודם כל, זה רק לבנות. אין מה לעשות, זה סשן. צריך להביא כאלו שכדורגל בשבילם זה עינוי. בספתי יש מקום רק לאדם אחד, מפני שאני אוהב לשכב בה. אך יש 4 מקומות על הרצפה לרגלי הספה. יש גם מושב VIP אחד על ברכיי. ההרשמה מתחילה! |
|