סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם מלכה יכולה להתאהב בשפחתה?

פעם פרח​(נשלטת)
לפני 18 שנים • 1 ביולי 2006
פעם פרח​(נשלטת) • 1 ביולי 2006
אני חושבת שאחרי סשן אחד או שניים הרבה מהציפיות הלא מציאותיות האלה מתנפצות.
אנחנו מבינות שאנחנו לא באמת רוצות שמי ששולט/ת בנו יהיו חסרי רגש ואהבה כלפינו.
הגבול בין המציאות והדמיון נעשה קצת יותר ברור.
ואין מה לעשות, לפעמים רק ההתנסות האמיתית מלמדת אותנו את זה.
שוטרת*
שוטרת* • 1 ביולי 2006
לא מבינה על מה ההזדעקות הגדולה והפחד הגדול, וגם לא ממש מבינה מה כל כך פנטזיה בדיונית בזה. זה לא שהיא כתבה שהיא רוצה מישהי חסרת רגשות , שתתעלל בה נפשית ופיסית. היא שאלה על התאהבות ויש הבדל גדול בין התאהבות לבין הפגנת רגשות. יש המון סוגים של מערכות יחסים , וכן יש גם סוג כזה שמנטרל את העניין הרומנטי מהקשר.
אני למשל התנסיתי בסוג קשר כזה. למעשה עד לאחרונה - ככה בדיוק נראו כל הקשרים שהייתי בהם בבדס"מ, ולא הותרתי אחריי שום שביל של נשלטים פגועים נפשית . זה יכול להיות הרבה מעבר לפגישה או שתיים , והרבה מעבר לסשן פה ושם, מערכת של 24/7 לכל דבר. העובדה שלא התאהבתי בהם, לא אמעידה על כך שלא דאגתי להם ושלא הייתי אחראית כלפיהם ושלא הייתה אהבה. סוג שונה של אהבה.
לשאלה שלך - כן, מלכה בהחלט יכולה להתאהב, אם זה יתאים או לא - זה כבר תלוי בקשר שלכן ובאינטראקציה בינכן. זה קשר שונה וכמו לכל דבר בחיים יש לו יתרונות וחסרונות. זה סוג קשר שיכול לפרוץ הרבה גבולות אך לחסום הרבה אופציות אחרות במקביל. בעיני הוא גם עוצמתי הרבה יותר, אז תהיי בטוחה שאת מוכנה לזה, ובהצלחה icon_wink.gif
עוף חול
עוף חול • 1 ביולי 2006
שוטרת* כתב/ה:
לא מבינה על מה ההזדעקות הגדולה והפחד הגדול, וגם לא ממש מבינה מה כל כך פנטזיה בדיונית בזה. זה לא שהיא כתבה שהיא רוצה מישהי חסרת רגשות , שתתעלל בה נפשית ופיסית. היא שאלה על התאהבות ויש הבדל גדול בין התאהבות לבין הפגנת רגשות. יש המון סוגים של מערכות יחסים , וכן יש גם סוג כזה שמנטרל את העניין הרומנטי מהקשר.
אני למשל התנסיתי בסוג קשר כזה. למעשה עד לאחרונה - ככה בדיוק נראו כל הקשרים שהייתי בהם בבדס"מ, ולא הותרתי אחריי שום שביל של נשלטים פגועים נפשית . זה יכול להיות הרבה מעבר לפגישה או שתיים , והרבה מעבר לסשן פה ושם, מערכת של 24/7 לכל דבר. העובדה שלא התאהבתי בהם, לא אמעידה על כך שלא דאגתי להם ושלא הייתי אחראית כלפיהם ושלא הייתה אהבה. סוג שונה של אהבה.
לשאלה שלך - כן, מלכה בהחלט יכולה להתאהב, אם זה יתאים או לא - זה כבר תלוי בקשר שלכן ובאינטראקציה בינכן. זה קשר שונה וכמו לכל דבר בחיים יש לו יתרונות וחסרונות. זה סוג קשר שיכול לפרוץ הרבה גבולות אך לחסום הרבה אופציות אחרות במקביל. בעיני הוא גם עוצמתי הרבה יותר, אז תהיי בטוחה שאת מוכנה לזה, ובהצלחה icon_wink.gif

אני לא מסכימה איתך אבל גם אם יש משהו במה שאת אומרת מכאן ועד הקביעה שדומית שמביעה רגש היא איננה דומית יש חתיכת קברת דרך....
שוטרת*
שוטרת* • 1 ביולי 2006
גם להבעת רגשות יש צורות רבות ומגוונות , אני חושבת שאם הדומית שלה תתחיל להשתפך לה על כמה היא אוהבת אותה ולא יכולה להרדם בלילות בלעדיה , זה יכול להוריד לה עד כדי כך שהיא לא תראה בה דומית , אם היא תביע את זה בצורה אחרת כמו ע"י ליטוף למשל שלא מגיע ככה סתם אלא באמת בא להפגין רגש של אהבה או חיבה, זה יכול לרגש אותה מאוד.
אני כן מסכימה איתך ,חיילת,ורואה בעייתיות במידה והרצון כאן הוא ברובוט נטול רגשות ,אבל שוב, לא נראה לי שזה מה שהיא רוצה.
בל{SK}
לפני 18 שנים • 2 ביולי 2006
בל{SK} • 2 ביולי 2006
הדבר הכי מקסים בעיני ב BDSM, זה שאם אני שפחה של מישהי, אני זאת שהופכת אותה למלכה של ממש, בעצם השרות שלי. עצוב בעיני מי שלא יכול להעריך באמת מלכה, אם חשפה בפנוי את חולשותיה. זאת שרוצה פנטזיה מנותקת מהמציאות, כי כל מלכה, היא גם אדם, עם רגשות וחולשות. אז למה שלא ארצה להכיר אותם? למה שלא אוכל להתמסר בגלל ולמרות החולשות האלה?

שוטרת* כתב/ה:
אני חושבת שאם הדומית שלה תתחיל להשתפך לה על כמה היא אוהבת אותה ולא יכולה להרדם בלילות בלעדיה , זה יכול להוריד לה עד כדי כך שהיא לא תראה בה דומית.

אני מכירה אנשים ואף אני בניהם, שאם השולט שלי יגיד לי שהוא מאוהב בי ולא יכול בלעדי, אפילו יזיל קצת דמעות, זה יגע בי עד נימי נשמתי ואני רק ארצה להתמסר לו ולרצות אותו יותר. בכל מקרה, ביטוי של רגשות, מעורר אצלי הערכה גדולה והערכה למישהו ששולט עליי מרגישה נפלא. כמובן שבסופו של דבר השאלה היא מה אני מרגישה כלפיו, היא זאת שתכריע האם נישאר ביחד (במקרה שלי כאדון ושפחה) או ניפרד.
השרלילית​(פמית מתחלפת)

ולי מעולם לא היתה סאבית שלא הייתי מאוהבת בה עד מעל לראש

אני לא בנויה לשלוט ללא הרגש הזה.
בדס"מ אצלי הוא הצורה הגבוהה ביותר של אינטימיות שזוג יכול לחלוק.
רק עם אהובתי אני מוכנה לשחק. וגם זו גישה לגיטימית.
מבחינתי ההתאהבות היא תנאי לכל המשחק הגדול הזה.

וכשאין, אז אין icon_smile.gif
השולט אור​(שולט)
השולט אור​(שולט) • 2 ביולי 2006
מוזרה לי התפיסה שאומרת שאם דומית מראה רגש היא כבר לא דומית.

מעולם לא עשיתי סשן נטול רגשות ומעולם לא הייתי בקשר בדסמי בו לא הייתי מאוהבת או לפחות אהבתי מאוד.

יש לא מעט סאביות שהפנטזיה שלהן היא שהדומית תתעלם מרגשותיהן ולא תשיב ברגשות משלה. מדליקה אותן תחושת ההשפלה שיש בסיטואציה כזו. אבל כל הסאביות איתן שוחחתי הודו שלמרות הפנטזיה הזו, הן יישברו אם בסופו של הסשן הן לא יחושו אהובות ומוגנות לצד שליטתן.
פנטזיות לחוד וצרכים מציאותיים לחוד.

קשר בו שני הצדדים לא יכולים להביא את עצמם במלאות הוא קשר עקר. לא הייתי מאחלת לשום דומית ולשום סאבית להיות בקשר כזה.
נוריתE
לפני 18 שנים • 6 ביולי 2006
נוריתE • 6 ביולי 2006
כמי שנימצאת בצד השני ,אצל המייל דום
מעניין שאף אחד לא שאל "אצלנו" את השאלה הזאת
(ותרשו לי להעביראותה לשמה? עם רפרנס לפה)
אני יודעת שאדונים מתאהבים בשפחות שלהם ויוצרים קשרי זוגיות
וגם נישואין וגם אני יודעת שמלכות מתחנות עם הסאבים שלהם לשעבר או שלא
אצל האדונים והסאבים ,לא יודעת, אבל אני מניחה שסאב יכול לאהוב אהבת אמת את האדון שלו ואדון א הסאב שלו
ואין שום זילות וחסר כבוד או הפחתת כבוד בזה.
בדיוק ככה פה ובמייל דום והסוויצי'ים וכולנו
כולנו קודם כל בני אדם עם צרכים רגשיים עמוקים.

למה שפה בבידסמ יחשבו אנשים ונשים בעצם שזה לא ראוי למלכה/אדון להתאהב ולאהוב
את השפחה שלה /ו?(אני צצריכה לבדוק את זה שמה בבנים על הבנות)

וישנם המון שחושבים ככה
שהתאהבות מהצד השולט פרושה הפחתה מהכבוד
מפחית מערך הקשר שליטה כניעה.

לדעתי כמו שכבר אמרו פה
זה יכול אפילו לחזק את קשר,קשר בנוי קדום כל בין שני בני אדם אחר כך ממשיך הלאה
אי אפשר לעצור רגשות או לשלוט בהם ולא חשוב מה
אני פעם חשבתי שאסור לי להתאהב באדון שאני שייכת לו
גם אני חשבתי שזה מפחית מהערך של הקשר אבל טעיתי
חשבתי שאף אדון לא יראה את עצמו "נמוך" מיד בכדי להאהב בי וגם שמה טעיתי
אז חוצ מהמעמד והצרכים של המעמד
מה שונה פה?
פשוט תות{Mistress H}

מי פאקינג אמר לך שלהראות קשר זה לא להיות מלכה ?

פשוט תות{Mistress H} • 6 ביולי 2006
לדעתי ? להיות מלכה או שפחה זה דבר ראשון להראות רגש. הרי קודם כל את חושפת את מי שאת כי פה כולנו עם מסכות של זהות, ובחוץ אנחנו עם מסכות של זהות, את מגיעה לעבודה ואף אחד לא באמת יודע מי את ומה את אוהבת בחייך הפרטיים, כשאת מלכה או שפחה את חושפת את עצמך בתור מ את, ואז, איך בכלל אפשר לשלוט או להישלט ללא הרגש? אם כבר חשפת את עצמך, ברור שיהיה רגש, ובכלל כל העניין של החוויה כדומית או סאבית בסופו של דבר מרגשת ומרעידה, הרי את לא יכולה לשלוט על אדם בלי להרגיש כבוד אליו וחיבה אליו ואת הצורך לדאוג לו בכדי שלא יקרה ל ודבר בזמן הסשן, אלא אם את סתם רוצה שעשוע וזה סשן בדאנג'ן או משהו סתמי וקצר, וגם אם זה סשן קצר לא מרגישים את האמת שברגש שלך בו. ואם את נשלטת - את צריכה באמת להרגיש את הרצון להישלט ע"י הגבירה הזו, להרגיש באמת את הרצון להיות שייכת אלייה, ולא רק כי היא יודעת להכות בשוט כמו שצריך, כל אחד יכול לעשות את זה, אלא כי היא באמת ובתמים מדהימה אותך, כי כשאת מנשקת לה את הרגל את רואה אותה כעליונה בכל צורה שהיא. שאת רוצה לשרת אותה כי זה עושה לך טוב. ובסופו של דבר - מה זה הערצה ללא הידלקות?

לטעמי האישית קשר אמיתי בין דומית לסאבית הוא קשר שמתבסס בראש ובראשונה ע"י אהבה. אי אפשר אחרת לטעמי, פשוט אי אפשר. צריך את היכולת להישען אחת על השנייה ברגעי פחד, בקושי, ובשמחה, צריך את הרצון להיות אחת ליד השנייה כל שנייה ולא רק בסשן. אני לא יכולה בכלל לדמיין שאבוא למישהי, היא תשלוט עליי, היא תגמור ,יגמר הסשן ולא יתחשק לה עליי יותר והיא תעיף אותי לעזאזל מהדירה. נראה לכן הגיוני!? רק לסטוץ, מילא. אבל אם זה קשר מתמשך בין דומית לסאבית - שבחיים לא יקרה.

בכל מקרה, מקווה שהבנתן אותי.

תותי icon_smile.gif
השרלילית​(פמית מתחלפת)

Re: מי פאקינג אמר לך שלהראות קשר זה לא להיות מלכה ?

פשוט תות כתב/ה:
לדעתי ? להיות מלכה או שפחה זה דבר ראשון להראות רגש. הרי קודם כל את חושפת את מי שאת כי פה כולנו עם מסכות של זהות, ובחוץ אנחנו עם מסכות של זהות, את מגיעה לעבודה ואף אחד לא באמת יודע מי את ומה את אוהבת בחייך הפרטיים, כשאת מלכה או שפחה את חושפת את עצמך בתור מ את, ואז, איך בכלל אפשר לשלוט או להישלט ללא הרגש? אם כבר חשפת את עצמך, ברור שיהיה רגש, ובכלל כל העניין של החוויה כדומית או סאבית בסופו של דבר מרגשת ומרעידה, הרי את לא יכולה לשלוט על אדם בלי להרגיש כבוד אליו וחיבה אליו ואת הצורך לדאוג לו בכדי שלא יקרה ל ודבר בזמן הסשן, אלא אם את סתם רוצה שעשוע וזה סשן בדאנג'ן או משהו סתמי וקצר, וגם אם זה סשן קצר לא מרגישים את האמת שברגש שלך בו. ואם את נשלטת - את צריכה באמת להרגיש את הרצון להישלט ע"י הגבירה הזו, להרגיש באמת את הרצון להיות שייכת אלייה, ולא רק כי היא יודעת להכות בשוט כמו שצריך, כל אחד יכול לעשות את זה, אלא כי היא באמת ובתמים מדהימה אותך, כי כשאת מנשקת לה את הרגל את רואה אותה כעליונה בכל צורה שהיא. שאת רוצה לשרת אותה כי זה עושה לך טוב. ובסופו של דבר - מה זה הערצה ללא הידלקות?

לטעמי האישית קשר אמיתי בין דומית לסאבית הוא קשר שמתבסס בראש ובראשונה ע"י אהבה. אי אפשר אחרת לטעמי, פשוט אי אפשר. צריך את היכולת להישען אחת על השנייה ברגעי פחד, בקושי, ובשמחה, צריך את הרצון להיות אחת ליד השנייה כל שנייה ולא רק בסשן. אני לא יכולה בכלל לדמיין שאבוא למישהי, היא תשלוט עליי, היא תגמור ,יגמר הסשן ולא יתחשק לה עליי יותר והיא תעיף אותי לעזאזל מהדירה. נראה לכן הגיוני!? רק לסטוץ, מילא. אבל אם זה קשר מתמשך בין דומית לסאבית - שבחיים לא יקרה.

בכל מקרה, מקווה שהבנתן אותי.

תותי icon_smile.gif

לא כשגרה, אבל דווקא בתוך קשר מה שתיארת אפשרי. שהמלכה שלך תקרא לך לבוא אליה, תעשה בך שימוש ותזרוק אותך החוצה - אפשרי דווקא בתוך קשר.
בתוך סטוץ נראה לי קר ומנוכר, ומעלה דמעות ממש.

תחשבי על זה, הדומית שלך, אהובתך, עושה בך כרצונה ומשתמשת בך לסיפוק יצריה וכשהיא גומרת לשחק איתך, את הולכת. יכול להיות אחלה בתור סשן איפוק והתמסרות, או סשן זנות, וכיד הדימיון הטובה. זו לא אמורה להיות שגרה (כי זה נשמע לי תסכול מוגזם מדי), אבל זו השפלה לא רעה בכלל.

C.