בטי(אחרת) |
לפני 18 שנים •
4 ביולי 2006
אני עם הגמד.
לפני 18 שנים •
4 ביולי 2006
בטי(אחרת) • 4 ביולי 2006
בראבו, גמד אמיץ! בראבו!
Brave Dwarf כתב/ה: [u][size=18]
את מבינה, פלג, אני רואה את הדברים בשונה ממך כנראה. בעל מקצוע נשאר בעל מקצוע גם בשעות הפנאי, נאהבת תהיה נאהבת גם כאשר היא לא עושה אהבה, ואדון נשאר אדון גם אם זו שממול עומדת על האוזניים וגם אם לא. והשפחות עמן נפגשתי בחיי (לא רבות, חייב לציין) מעולם לא היו זקוקות שיזכירו להן שהן שפחות גם בחוץ גם בפנים, גם ביום שבת וגם ביום רביעי ולעשות דבר מה שיוצא מגדר הרגיל כדי שזה "יחלחל בהן". זה נחמד לירוק למישהי ככה על הפנים, מאוד רומנטי, כמו זר של פרחים כמעט אבל אם זה נעשה כדי להזכיר לה שאני או היא אוהב/אדון/אינסטלטור/שפחה גם כרגע, אז אני לא מבין. אולי תסבירי לי? |
|
ילדה אסור ילדה מותר(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
5 ביולי 2006
:)
לפני 18 שנים •
5 ביולי 2006
ילדה אסור ילדה מותר(נשלטת) • 5 ביולי 2006
אולי תסבירי לי?[/quote]
אני נמצאת כנראה איפשהו באמצע. מאמינה שאם זה קשר נכון אז זה תמיד יהיה בתודעה שלה. אך גם אשה נאהבת רוצה לפעמים שיזכירו לה שאוהבים אותה ע"י פרחים, וגם אינסטלטור צריך תזכורת מדי פעם על למה הוא בחר בתפקיד. מסכימה איתך שאם היא לא יודעת את מקומה, תפקידו של אדונה לבדוק מה ולמה ואיך ניתן לגרום לה לא לשכוח אותו. אך תמיד נחמד לקבל תזכורת על מקומך במערכת היחסים. |
|
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } |
לפני 18 שנים •
5 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
5 ביולי 2006
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } • 5 ביולי 2006
אפשר להשוות לאינסטלטורים או לסקס ופרחים.
והשכילה דולפינה בתשובתה. אני חושבת שפלג יודעת את מקומה. היא לא היתה זקוקה לאות בשביל לדעת את מקומה. ועם זאת, לפעמים גורם לא צפוי עלול להציף בכל הרגשות מחדש. לטוב ולרע. ואם בהשוואות עסקינן. בוא נאמר שאישתך קמה בבוקר אתה לא נמצא היא בהתארגנות, מי פנים, קרם פנים, הטוסטים קופצים, צריך להעביר את הכביסה למייבש, הטלפון מצלצל. וגם צריך להפשיר בשר טחון לצהריים. ביד אחת המסקרה וביד שניה איזה קלסר של העבודה, ובפה היא מחזיקה את הטלפון המצלצל. מגיעה למקרר להפשיר את הבשר ופתאום היא מגלה פתק על המקרר: "פשוט אוהב אותך. כל רגע מחדש. אישה שלי". אז מה, זה היה גורם לה להבין שאתה אוהב אותה? לפעמים אחרי סשן בדיוק כשאנחנו מתארגנות, מסתדרות, משחזרות בראש עוד הצלפה, עוד חיוך, הכל מסתובב במוח, עסוקות ביננו לבין עצמנו, אז מגיע הפתק. אז זה גרם לה להבין שהיא למטה? לא. "עד ששוב חזר לחלחל בי הקטע המוכר שאני תמיד למטה. גם בסוף." |
|