שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

אנשים "נחמדים" בעתות מצוקה

Madame T​(שולטת)
לפני 18 שנים • 21 ביולי 2006
Madame T​(שולטת) • 21 ביולי 2006
infinite כתב/ה:
וואי אני חייבת להגיב על זה... למרות שאין הרבה מילים....
דבר ראשון ,נקלט בעיניי משהו כמו "שפחה שביתה נהרס מוזמנת ...." והודעות בסגנון
חבר'ה ,בא לי להקיאאא
אני מאחלת לכולם ולכל החבר'ה שאיתנו בצפון ימים שקטים ושייגמר מהרררר

ובאותה הזדמנות ,משהו קטן - תודה למי שבאמת דאג ,חבר מיוחד , שלא הפסיק להתקשר ולשאול לשלומנו , מישהו שבעיניי הוא הכי מכולם , למרות שלרוב היו לנו ימים של רק צחוקים ורק שטויות ,אבל הנה- במצב שמאיים , במצב לא רגיל ,הוא זה שהתקשר ,דאג והציע לארח אותי ואת המשפחה שלי ...בדירת החדר שלו ...אולי אין לך מיליונים ,אבל הלב שלך שווה הרבה יותר
מאותגר, תודה נשמה שלי ונשיקות וגם לאייר המקסים שדאג גם הוא
כך יודעים מיהו חבר אמיתי
}{

מסכימה איתך, אינפי, בעת צרה אנחנו יודעים מי הם החברים האמיתיים (לא רק בעת צרה, אבל אז זה באמת בא לידי ביטוי). ממש דוחה בעיני אנשים שמנסים לנצל את המצב או שחושבים שזה מאד משעשע והומוריסטי כמו אותה מודעה שראית לגבי הזמנת השפחה שביתה נהרס מהקטיושה. היא היתה גם אמורה להתייצב עם "הוכחה" ביד בצורת רסיסי פגז או קטיושה. חוש הומור משובח icon_eek.gif מאחלת לנו הצפוניים ולכל השאר סוף שבוע רגוע "בלי טובות" icon_smile.gif
venus in our blood​(שולטת)
venus in our blood​(שולטת) • 21 ביולי 2006
חיית מחמד כתב/ה:
אני דוקא מוכן לארח אחד מהאנשים האלה בביתי, חינם אין כסף וללא תנאים מוקדמים, שיחווה כמה אזעקות ומטחים והדי נפילות, עם פעימות הלב העודפות שנילוות להם.
ואולי אז יבין וירוץ למחוק בבושת פנים את מה שכתב.

מסכימה.

ודי ! נמאס כבר לשמוע על כמה הכל נעשה מתוך כוונות רעות.

יש גם אנשים שעושים ומוכנים לעשות, ללא תמורה וללא כוונות רעות !
Madame T​(שולטת)
Madame T​(שולטת) • 21 ביולי 2006
נוגה, אין לי ספק שיש אנשים בהחלט בעלי כוונות טובות וראויות ורצון אמיתי לארח ולהקל על המתח והקושי של תושבי הצפון. פנו אלי אפילו בהודעה אישית והציעו לארח. משום כך, מרגיז ופוגע לראות את אלו שעושים שימוש ציני במצב למטרות שרחוקות מלהיות כנות ואמיתיות.
יישר כוח לכל אלו שאכן באמת ובתמים רוצים ומוכנים לארח מכל הלב בתקופה קשה זו high5.gif
עבודת מאסטר{lori}
לפני 18 שנים • 22 ביולי 2006

אנשים מסויימים

עבודת מאסטר{lori} • 22 ביולי 2006
אנשים מסויימים אליהם רחשתי מעט כבוד בעבר... נמחקו בעיני.

לא היתה מזיקה צנזורה על הודעות מגעילות שכאלו, שפוגעות בשמה הטוב של הרוח הישראלית.