toy-dyke |
לפני 18 שנים •
29 ביולי 2006
זה רעיון מעולה
לפני 18 שנים •
29 ביולי 2006
toy-dyke • 29 ביולי 2006
מילות ביטחון בשאר תחומי החיים.
זה והאופציה לעשות "פריז" לא~נשים, כדי לחשוב מה לענות. |
|
השרלילית(פמית מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
29 ביולי 2006
מילת בטחון
לפני 18 שנים •
29 ביולי 2006
השרלילית(פמית מתחלפת) • 29 ביולי 2006
איימי, וואלה, אף אחד לא קורא מחשבות. יש אנשים רגישים יותר, יש פחות, יש דומים ודומיות שיכולים לשים לב למצוקה וכאלה שלא. מילת בטחון עונה על המקום הזה, של הסכמה, של בטיחות ובטחון הסאב/ית.
מה עושים אחרי שנאמרה? אישית - אני מחבקת. בהתחלה של קשר בדס"מי אפילו תמצאי אותי מודה לסאבית שלי על השימוש במילת בטחון (זה אומר שהיא מרגישה שהיא יכולה לעצור את זה ולא כופה על עצמה דבר שהיא לא רוצה בו, מבחינתי). אחרי החיבוק אני אישית שואלת מה היה קשה, והאם לעצור טוטאלית או להמשיך רק אחרת או מה. שוב, זה אני - אבל כל אחד והסגנון שלו. אני מאמינה בתקשורת פתוחה, מתוך כבוד לתפקיד אותו כל אחד מאיתנו נטל על עצמו. לגבי מילת בטחון בחיים, יא אללה, הלוואי שהיה אפשר ללמד את הקונספט הזה, נניח, כחלק מהשירות הצבאי, או לשימוש בצרכי מלחמה, נניח. זה היה פותר בעיות עולמיות, לדעתי. משהו כמו ה"פוס" של ימי ילדותי. C. |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 18 שנים •
3 באוג׳ 2006
Re: מהו תפקידה של מילת הביטחון?
לפני 18 שנים •
3 באוג׳ 2006
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 3 באוג׳ 2006
איימי_ כתב/ה: רציתי לשאול שאלה בעקבות סיפור שקראתי:
ברור שתפקידה של מילת הביטחון הוא לעצור את הפעילות הספציפית המתבצעת על הצד הנשלט. יש מקרים בהם יש שתי מילות ביטחון: צהוב- מסמן לשולט להפחית את עוצמת האקט, או לשנות אקט. אדום- עוצר הכל. במצב בו נאמרה המילה "אדום", והסשן אכן מופסק- האם מותר לשולט, לאחר הפסקה, להמשיך באותה פעילות בדיוק? מצד אחד, ההיגיון אומר ש-לא. מצד שני, לא כל מה ש "אדום" פעם אחת, יהיה "אדום" בפעם אחרת, בהנחה שלא מדובר בגבול קשה של השפחה/ עבד. מה דעתכם? המטרה של מילת הבטיחות היא לאפשר להעביר בצורה ברורה מסר, בעולם שבו "לא" פירושו יכול להיות "כן", "תפסיק'י" יכול לסמן "תמשיכ/י". לאחר השימוש במילת הביטחון, שולט/ת סבירים אמורים לעצור ולשוחח עם הנשלט/ת כדי להבין מה קורה, מה הסיבה שבגללה הם ביקשו לעצור, לבחון האם סביר להמשיך בסשן ומה נדרש כדי להמשיך, אם בכלל. לעצור ולהמשיך לאחר מכן בדיוק באותה פעילות, מבלי שהשולט/ת טרחו לברר מה קרה גובל בעיני ברשלנות ובזלזול בבטיחות הפיזית או הנפשית של הנשלט/ת - לדעתי, זו פעולה שאיננה פחותה ברמת הסיכון שלה ממלכוד מילת הבטיחות. |
|
אלון ב(נשלט) |
לפני 18 שנים •
4 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 באוג׳ 2006
אלון ב(נשלט) • 4 באוג׳ 2006
יש דבר כזה מילת ביטחון?
לא מכיר |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
4 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 באוג׳ 2006
דולי .(שולטת) • 4 באוג׳ 2006
אלון ב כתב/ה: יש דבר כזה מילת ביטחון?
לא מכיר |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
4 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 באוג׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 4 באוג׳ 2006
דולי . כתב/ה: אלון ב כתב/ה: יש דבר כזה מילת ביטחון?
לא מכיר דולי, מקווה שהחיוך היה חיוך של שעשוע, ולא חלילה של הסכמה. מקווה שאת ושאר חברי הקהילה, מכירים בחשיבות של מילת הביטחון והשמירה עליה. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
4 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 באוג׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 4 באוג׳ 2006
איימי_ כתב/ה: דולי . כתב/ה: אלון ב כתב/ה: יש דבר כזה מילת ביטחון?
לא מכיר דולי, מקווה שהחיוך היה חיוך של שעשוע, ולא חלילה של הסכמה. מקווה שאת ושאר חברי הקהילה, מכירים בחשיבות של מילת הביטחון והשמירה עליה. ________________________________________________________ http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=15354 איימי, לא עבור כולם\ כולן. וחבל שכך. |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
4 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 באוג׳ 2006
מUחדת • 4 באוג׳ 2006
נדמה שיש כאן יותר ויותר דומיות מסוכנות שאיש לא מגנה באופן חד משמעי.
כי הן נשים. שולטות. בתחת שלי. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
4 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
4 באוג׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 4 באוג׳ 2006
מיוחדת. כתב/ה: נדמה שיש כאן יותר ויותר דומיות מסוכנות שאיש לא מגנה באופן חד משמעי.
כי הן נשים. יש הרבה בדברייך. |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
8 באוג׳ 2006
אני עם מאסטר במאה אחוז בזה.
לפני 18 שנים •
8 באוג׳ 2006
נוריתE • 8 באוג׳ 2006
Mjc כתב/ה: לשם כך, קודם כל השולט יפסיק כל פעילות
חובה, עליו שלא לכפות דבר,על הנישלטת כאשר היא במצוקה,מכל סוג אחר כך עושים הפסקת free time הנישלטת ,מותר לה, צריכה ואף חייבת להסביר את פשר מעשיה ולמה הגיעה למילה אדום. וישנה אפשרות לדסקס הדדי,ולהסביר ולהחליט אם להמשיך בצורה קצת אחרת אולי עדינה יותר ,לעבור לפעילות אחרת או לסיים את הסשן לאותו יום. הכל תלוי בפתיחות של השולט ,שהרי מתפקידו גם ללמד ולחנך וגם לתמוך ולהבין. "קשיחות" בצד הבנה ובאמון ובביטחון שיש לנישלטת בו. ------------------------------- |
|