danniella |
לפני 18 שנים •
29 ביולי 2006
תודה תודה לכולם...
לפני 18 שנים •
29 ביולי 2006
danniella • 29 ביולי 2006
היה ערב מהמם
כולם .. אבל כולם .. בלי יוצא מן הכלל היו מקסימים .. הסוכריות ..החצאיות.. פשוט ערב מדהים |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
29 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
29 ביולי 2006
aka BODYGUARD • 29 ביולי 2006
ציינתי בבלוגי ואומר זאת גם כאן..
כשארז פנה ושאל אותי איך הערב- עניתי בפשטות- כרגיל... ערב מושקע, מלא הנאה.... http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=46523&blog_id=68 אמילולה ו-F --- כל הכבוד!!!! |
|
melaila(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
29 ביולי 2006
תודה מקסימים שלי!
לפני 18 שנים •
29 ביולי 2006
melaila(לא בעסק) • 29 ביולי 2006
נהננו אתמול,היה כיף לראות את כל הגברברים בחולצות לבנות ועניבות,במיוחד את יקירי
ארז ואף-זכור לי שהבטחתם לארגן איזה דלי קרח בפליי רום,העם דורש קירור לתחת המסושן! *F מלאך שכמוך קרח רגיל,לא יבש,שלא תגיד לא הבנתי, לא שמעתי,למה לא אמרת.... |
|
פרודו(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
29 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
29 ביולי 2006
פרודו(מתחלף) • 29 ביולי 2006
פמיליה יקרה, סוגד לכם! אני לא ארבה במילים... כמו שבודי אמר... היה כרגיל!!! מעבר למשפחה היקרה שלי שביליתי איתה כל הלילה וכבר הגבתי לה בבלוג האישי... אני רוצה להודות ל-2 נשים במיוחד (ממש אין לי חשק וכוח להתחיל לפרט על הלילה הזה, זה יקח שנים של חוויות ותודות): תודה מיוחדת לאישתי המהממת... עד עכשיו אני חרמן בגלל הקוקיות שלך... שלא תעזי להתלבש ככה יותר, סקסיות שכמותך!!! אני עוד אהפוך לפדופיל!!! אוהב אותך מאד!!! כל כך היה לי כיף לשחזר שוב כמה רגעים מהיפים שחווינו בחיינו, מאלו שעשו אותנו אחד. זה מוזר... אבל... התגעגתי אלייך עוד לפני שפגשתי אותך... ואני מתגעגע אלייך גם עכשיו כשאת ישנה 2 מטר ממני. קארינה יקרה, קודם כל... לא! ולא בגלל שאני לא אוהב. את בלי שום צל של ספק... מלאך. אולי אפילו סוג של אלוהים... קשה לי להגדיר בוודאות. מאחל לכל אחד בעולם אשה כמוך לצידו, או לפחות, חברה כמוך! רק שיהיה לך טוב כל החיים! אמן! (ודרך אגב... אם מאמי לא היתה דוחפת לך את הקרח אני הייתי! ) }{ |
|
מפוכחת(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
30 ביולי 2006
תודה!!!!
לפני 18 שנים •
30 ביולי 2006
מפוכחת(נשלטת) • 30 ביולי 2006
אכן,ערב איכותי,כהרגלכם, כפי שכבר אמרתי לאמילי (לדעתי חצי ערב פשוט רדפתי אחריה ואמרתי זאת שוב ושוב).
ותודה לדומי . ככה בצניעות מותק - פשוט תודה. |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
30 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
30 ביולי 2006
Tainted(לא בעסק) • 30 ביולי 2006
תודה!!
פרודו יקירי... אכן היה ערב קסום... היית מדהים, מנופיל שלי אתה מדהים ומרגש אותי כל פעם מחדש.... מפוכחת יקירתי, אין אין אין אין כמו ספונטניות... היה לי מדהים... קארינה המהמהמהמהמהמההמהמהמת שלי... הייתה מעלפת, ניראת פיצוץ, היית מדהימה כמו תמיד, היית סקסית להחריד בסשן שלך עם XXX וכמובן איך אפשר לשכוח את הגוף המעלף שלך שרקדת ברחבה!! היה מסיבה איכותית, סקסית ומדהימה, אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי כל פעם שיש מסיבה.. המסיבות נהיות איכותיות יותר ויותר כל הזמן! תודה לאמילי וF שממשיכים להפניק אותנו במסיבות איכותיות! אוהבת אתכם! דומי (שעדיין צרודה מיום שישי) |
|
אמילי קייג'(אחרת) |
לפני 18 שנים •
30 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
30 ביולי 2006
אמילי קייג'(אחרת) • 30 ביולי 2006
תודה לכם כולכם!!!! לראות את כל הבית ספר הזה היה מדהים!
אחח המארגנים המניאקים, למה הם לא מאפשרים להכניס מצלמות פנימה היה ערב נפלא, כל כך סקסי, כל כך מיוחד, כל כך... לעלות למעלה ולראות את כל מה שהלך שם, היה פשוט מרטיט. המסיבות האלה נועדו להגשים פנטזיות, וזה מה שהן עושות. את הפנטזיות האלה אנחנו מגשימים בעזרת כולכם, ולכן זה כל כך נפלא! אני לא אפרט בשמות מחשש שאפספס, אבל תודה לכל אחד ואחת ממכם, אתם עושים את זה! עור ואהבה, ה-Fמיליה. |
|
ממי(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
30 ביולי 2006
לפני 18 שנים •
30 ביולי 2006
ממי(לא בעסק) • 30 ביולי 2006
אמילי וF
היה מעולה נהדר ומדהים! 34 הממתק לאש המקסימה - אחותי היקרה והאהובה לבודי המתוק ללולי הטעימה למגה שהיתה ללא ספק התלמידה המצטיינת לדומי ופרודו - אתם הזוג הכי מיוחד שהכרתי מקסימים ביחד ולחוד התאהבתי !!! לאליזבת המתוקה לדניאלה היפה והגבוההההה ובעיקר,לאישה שגורמת לאי ספיקת חמצן למוח לדפיקות לב מואצות לקשיי נשימה המלכה קארינה את מ ד ה י מ ה !!! מתה על כולכם וגם על מי שבטח שכחתי ממי |
|