בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

תסלחו לנו על הפרת השלווה ביום רגוע שכזה..

CagePolice
לפני 18 שנים • 6 באוג׳ 2006

Re: תסלחו לנו על הפרת השלווה ביום רגוע שכזה..

CagePolice • 6 באוג׳ 2006
melody כתב/ה:
משעשעים למדי הנסיונות החוזרים ונשנים הללו. לפני כחודשיים הופיע כאן דום כלשהו, שהבטיח בדיוק, אבל בדיוק אותם דברים. עקבותיו נעלמו כלא היו .

ובאיזו שתיקה מאסתם ?
השרשורים האינסופיים על דומים מסוכנים לכאורה, או שלא, שרצים פה כל שני וחמישי, מוכיחים את ההיפך הגמור. לגבי אותם מקרים שכן פורסמו, כבר עשיתם דבר מה ?

חוץ מזה, די כבר עם הקו החם הזה.
למה ?
כי מקרה שכן הגיעו אליהם, זכה לחוסר התייחסות ולזלזול .

מצטערת על חוסר האמון שאני מפגינה כלפיכם, מקווה למען כל הנפגעות שתצליחו לסייע ומאחלת לכם בהצלחה.

שלום מלודי,

לצערנו אין לנו את הכלים לעזור, לתמוך נפשית או בכל מובן אחר לנפגעים/נפגעות. המקסימום שכן אנחנו יכולים לעשות הוא להיות שם בשבילם, אוזן קשבת ופה מדבר.
לא מדובר רק בדומים מסוכנים כמו שציינת, אלא במקרים אחרים.
תודה, תודה ושוב תודה.

יום טוב לך.
אלון ב​(נשלט)
אלון ב​(נשלט) • 6 באוג׳ 2006
יוווווווו אני לא מאמין תמיכה בהודעות פרטיות סבבה משטרת הכלוב בהצלחה אני מאוד מקווה שלא תחסמו את הנייק שלי מי השריף מבין שלושתיכם?
CagePolice
חתולת הלילה כתב/ה:
שלוש שאלות הכרחיות, מבחינתי:

איך תצליחו לעשות מהלך כזה בלי צהוב ובלי לחשוף? אם הכוונה היא להזהיר, הרי צריך מישהו להזהיר מפניו, לא כן? הרי הכוונה, אם אני מבינה נכון, אינה לכתוב כאן סיפורים.

אם לא יצויין אף שם, כדי להגן על אנשים, מה יקרה אם החשד יפול על מישהו שלא קשור לעניין? הוא יצטרך להוכיח שאין לו אחות?

והשאלה הכי חשובה - אני קוראת מהצד ואין לי מושג מי אתם. לו אחד מכם מישהו שאמון עלי, יכול להיות שהייתי מאמינה, אבל אם אתם אנונימיים, איך אני יכולה לדעת שהעובדות אמיתיות?

שבוע שקט שקט שקט שקט לכולנו.

בוקר טוב חתולת הלילה,

שאלות מעניינות.
1. לא הבטחנו שנוכל לבצע את המהלך הזה מבלי לחשוף צהוב, אנחנו מאוד מאוד נשתדל שזה לא יקרה, ולא בגללנו, אלא בגלל הקורבנות. סבלם היה רב מידי גם בלעדינו, נשתדל כמה שיותר למזער את כאבם.
2. מצטערים, שמות לא יחשפו. ואם החשד יפול על אדם שלא קשור לעניין, לא נראה לי שלא נוכל לעשות הרבה. אין מיכולתנו לעקוב אחרי הלך המחשבה של חברי הקהילה, זה אבסורדי. מה שכן אנחנו נוכל לעשות, זה להפריך השערות/שמועות כאלו ואחרות.
3. אומנם בכינוי הזה אנחנו אנונימיים, אבל אנחנו דיי מוכרים בקהילה.
אין לנו שום אפשרות/יכולת/רצון לגרום לך להאמין בכך, זה נתון להחלטתך שלך בלבד.

ובהחלט שבוע שקט שקט לכולנו!
CagePolice

CagePolice כתב/ה:
melody כתב/ה:
משעשעים למדי הנסיונות החוזרים ונשנים הללו. לפני כחודשיים הופיע כאן דום כלשהו, שהבטיח בדיוק, אבל בדיוק אותם דברים. עקבותיו נעלמו כלא היו .

ובאיזו שתיקה מאסתם ?
השרשורים האינסופיים על דומים מסוכנים לכאורה, או שלא, שרצים פה כל שני וחמישי, מוכיחים את ההיפך הגמור. לגבי אותם מקרים שכן פורסמו, כבר עשיתם דבר מה ?

חוץ מזה, די כבר עם הקו החם הזה.
למה ?
כי מקרה שכן הגיעו אליהם, זכה לחוסר התייחסות ולזלזול .

מצטערת על חוסר האמון שאני מפגינה כלפיכם, מקווה למען כל הנפגעות שתצליחו לסייע ומאחלת לכם בהצלחה.

שלום מלודי,

לצערנו אין לנו את הכלים לעזור, לתמוך נפשית או בכל מובן אחר לנפגעים/נפגעות. המקסימום שכן אנחנו יכולים לעשות הוא להיות שם בשבילם, אוזן קשבת ופה מדבר.
תודה, תודה ושוב תודה.

יום טוב לך.

ודבר נוסף,
אין לנו מושג מה הניסיון שהיה לך עם הקו החם, אבל אנחנו כן יכולים להעיד שמלאכתם קודש.
לא נראה לי שיש מקום לזלזל בהם, הם עזרו, עוזרים ויעזרו לנפגעים.

להם כן יש את הכלים לעזור/לתמוך מבחינה מקצועית, לנו לא.
חתולת הלילה
חתולת הלילה • 6 באוג׳ 2006
אני אחדד, כי נראה לי שחלק ממה ששאלתי לא הוסבר כמו שצריך על ידי.

1. אם אתם לא אומרים ממי להיזהר- מה שווה כל המהלך הזה? (יש הבדל בין "צהוב" לבין "לחשוף")
2. אתם רוצים לומר לי שמחר מישהו יגיד לי שממה שנכתב נראה לו שזאת אני וזה יהיה בסדר מצידכם, בבחינת "כשחוטבים עצמם עפים שבבים" ולא נורא אם יפצעו מישהו בדרך?
3. גם 'ההוא' מאוד מוכר בקהילה icon_smile.gif זה חשוב לי, ואולי לא רק לי, לדעת שמה שנכתב ומובא לכאן אינו ניתן לערעור. ככה, הרי, המשטרה עובדת, על ראיות.

תראו, זה מהלך אמיץ, והמטרה שלכם היא לעשות טוב. אם המטרה לא מושגת בגלל שלא יודעים ממי להיזהר או בגלל שמישהו חף מפשע נפגע, אתם לא חושבים שיצא שכרכם בהפסדכם?

תודה על התשובות!
CagePolice
אלון ב כתב/ה:
יוווווווו אני לא מאמין תמיכה בהודעות פרטיות סבבה משטרת הכלוב בהצלחה אני מאוד מקווה שלא תחסמו את הנייק שלי מי השריף מבין שלושתיכם?

תשתדל להגיב בצורה קצת יותר עניינית.
יש מנהל אחד של האתר, וזה כלובי. רק לו יש את היכולת לחסום כינויים, להעיף, להשעות.
אלון ב​(נשלט)
אלון ב​(נשלט) • 6 באוג׳ 2006
CagePolice כתב/ה:
אלון ב כתב/ה:

תשתדל להגיב בצורה קצת יותר עניינית.
יש מנהל אחד של האתר, וזה כלובי. רק לו יש את היכולת לחסום כינויים, להעיף, להשעות.

להשתדל להגיב בצורה יותר ענינית סבבה עם אתם הייתם קצת יותר עניינים הייתי מגיב בצורה אחרת אתם בדיחה אחת שלמה שלושת המוסקטרים
CagePolice
חתולת הלילה כתב/ה:
אני אחדד, כי נראה לי שחלק ממה ששאלתי לא הוסבר כמו שצריך על ידי.

1. אם אתם לא אומרים ממי להיזהר- מה שווה כל המהלך הזה? (יש הבדל בין "צהוב" לבין "לחשוף")
2. אתם רוצים לומר לי שמחר מישהו יגיד לי שממה שנכתב נראה לו שזאת אני וזה יהיה בסדר מצידכם, בבחינת "כשחוטבים עצמם עפים שבבים" ולא נורא אם יפצעו מישהו בדרך?
3. גם 'ההוא' מאוד מוכר בקהילה icon_smile.gif זה חשוב לי, ואולי לא רק לי, לדעת שמה שנכתב ומובא לכאן אינו ניתן לערעור. ככה, הרי, המשטרה עובדת, על ראיות.

תראו, זה מהלך אמיץ, והמטרה שלכם היא לעשות טוב. אם המטרה לא מושגת בגלל שלא יודעים ממי להיזהר או בגלל שמישהו חף מפשע נפגע, אתם לא חושבים שיצא שכרכם בהפסדכם?

תודה על התשובות!

1. לא מתפקידנו להזהיר (אם לא ניתנה לנו האפשרות), אלא להביא לתודעתכם מקרים שקרו ולגרום להבנה שזה קורה גם בתוך הקהילה. לא מדובר במקרים של דום/מית סאב/ית מסוכנת, בכל אופן, לא רק. יש מקרים אחרים.
2. לצערנו אין לנו אפשרות להיות אחראים על השערות של חברי הקהילה. המקסימום שנוכל לעשות הוא להפריך שמועות בנוגע לאדם כזה או אחר ולמזער פגיעה מסוג זה שתיארת.
3. המקרים שמובאים כאן, חלקם הגדול לא ניתן לערעור, חלקם כן.. וזה מכורח הנסיבות. אתם תבינו בהמשך.

לא, אנחנו לא חושבים שנפסיד כאן דבר אם לא נחשוף שמות.

ותודה לך על ההתעניינות.
teacher​(שולט)

למרות ש..

teacher​(שולט) • 6 באוג׳ 2006
למרות שזה נשמע מאוד מעניין,
זה מרגיש קצת כמו חזרה על רעיון "בית המשפט".

היו תקופות שגם אני הגבתי בחריפות לסיפור, רק כדי לגלות אחר כך שיש לו יותר משני צדדים ,
ויותר מצד אשם אחד. גיליתי שאני לא יודע הכל, וגם גיליתי שלפעמים זה גם לא משנה בכלל מהי האמת, אלא איך היא מרגישה לצדדים הנוגעים.

משטרת הכלוב - זה גם מזכיר לי את משמרות הצניעות במאה שערים. איפה הקוד הזה שלפיו פועלת המשטרה הזו? איפה הקוים האדומים? מי יגיד לאזרחים תמימים כמוני מה מותר ומה אסור? מתי אני אחשב מסוכן, ומי יעמוד להגנתי אם לפתע אמצא עצמי מול הצ'קלאקות הוירטואליות של המשטרה? החברים שאוהבים אותי? אלה שחושבים שאני נחמד?

אולי כדי שאשכור את שרותיו של ה-CAGE LAWYER?

אה, אני גם נזכר בדבריו של ההוא המאיים .. (משהו כמו "אף אחד לא מוגן..", תיזהרו אנחנו קופצים עליכם בחושך..) ואני לא יודע לאיזה חושך הוא באמת נעלם, אולי עשו לו שמיכה, אולי הוא השתפן, ואולי - רק אולי, נגמרו לו כל הדומים המסוכנים??

ואני גם מחייך, כי זה עושה לי טוב לדעת שיש כאן אנשים שרוצים לעזור,
ביום ההוא, האחד באפריל לפני שנתיים כשפירסמנו אני וקיחוט את המתיחה ההיא,
אנשים התקשרו והציעו עזרה, אמיתית, בלי לכתוב בפורום. וזה מאוד יפה בעיני.
כמובן שסיפרתי להם שזו בעצם מתיחה, אבל הודתי להם מקרב לב.

אז למה אני חושב שזה רע?
כי אין לזה שום בסיס. בדיוק כפי שכתבתי קודם.
כשזה יגיע לשעת האמת, כל אמירה שלכם תיחשב השמצה. דיעת בודדים שאינה נסמכת על דבר מאשר דעתם בלבד. וכמוכם יש רבים. לכולנו יש דיעה. ורובינו גם אומרים מה דעתנו. אני לא רואה איפה אתם שונים. אם היו לכם כללים למשל, כאלה שהיינו יודעים מה הם...(לא שבהכרח הייתי מסכים איתם), זה היה אולי נראה קצת פחות פרטיזני.

עצה שלי - כדי שהדיעה שלכם תיחשב בעיני מישהו כקצת יותר מקוריוז אידיוטי, שווה שתחשבו איך אתם מעוררים את האמון שלנו בכם.
כי כמו שזה נראה עכשיו - חבורת אנונימיים שמסתתרת מאחורי ניק אנונימי כללי, משולה בעיני כמו אלה ששמים כדור סרק באחד הרובים של כיתת היורים, כדי לתת להם תחושה טובה יותר בעיני עצמם... זה לא מרשים אותי בכלל.
סוג של טרוליות מעונבת.. רעולי פנים...
כינויים פיקטיבים זה עדיין רע בעיני, ולא משנה כמה טובה הכוונה..

מי אמר פלאנגות ולא קיבל?
כי כשחושבים על זה, זה:

לא כל כך שונה מזה:

ואני עדין.. icon_wink.gif

יום רגוע
teacher
melody

melody • 6 באוג׳ 2006
ציטוט: שלום מלודי,
תודה, תודה ושוב תודה.
יום טוב לך.

יש משהו שאני רוצה להבין.
אם תשמשו פה מדבר - כדבריך - עבור אותן סאביות ותציגו את המקרה במקומה, למה שהיא לא תעשה זאת בעצמה ?
הרי אם זה בשביל לגונן עליה ופרטי המקרה ממילא יהיו פומביים, "המסוכן" יזהה את עצמו ויוכל להמשיך במעלליו. לא כך ?
(גם אני לא דיברתי רק על דומים מסוכנים).

ציטוט: ודבר נוסף,
אין לנו מושג מה הניסיון שהיה לך עם הקו החם, אבל אנחנו כן יכולים להעיד שמלאכתם קודש.
לא נראה לי שיש מקום לזלזל בהם, הם עזרו, עוזרים ויעזרו לנפגעים.
להם כן יש את הכלים לעזור/לתמוך מבחינה מקצועית, לנו לא.

ביחס לקו החם, מאסתי להביע את דעתי על אופן התנהלותם, אך היא לגמרי לא חיובית.
בנוסף, לא ייתכן שבקו ישבו אנשים שמנהלים חברויות קרובות עם אנשי "הקהילה" .
אבל לא זה הנושא כאן ומבחינתי אפשר לעבור הלאה, מה גם שדבר לא ישכנע אותי שהם פועלים נכון.

בניגוד לאחרים ובגדול, לא ממש חשוב לי מי מסתתר מאחורי הניק שבחרתם, בתנאי שסוף סוף יהיו תוצאות במקום עשרות שרשורים , שממילא לא מניבים דבר.