ללא גבולות' |
לפני 18 שנים •
13 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 באוג׳ 2006
ללא גבולות' • 13 באוג׳ 2006
אז...
התור אמת ארוך אבל כפי שכתוב לי בפרופיל , האבדה נמצאה ! וזה נורא יפה שצריך להתאים בלה בלה אבל אם עסקינן בסיפוק אז אני רוצה שהדברים יעשו בדרכי שלי , אם אני לא אכאיב אני לא אהנה . ודבר אחד בטוח .....מעולם עוד לא אמרו לי שטרם התחלתי ....יש נשים שבאמת מכאיבות ...אם תרצה אשלח אותך לממליצים או במקרה שלי זה קצת הפוך הסוגייה הזאת |
|
לאסי(מתחלף){עע} |
לפני 18 שנים •
14 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
14 באוג׳ 2006
לאסי(מתחלף){עע} • 14 באוג׳ 2006
אני פוחד מלפחד.
גם אני כמו זה ששאל באנגלית לא מתחבר לכאב... חשוב שתהיה בין העבד למלכה מילת או סימן ביטחון. ללא גבולות - זה שמישהי התעלפה אצלך זה מעיד על אקסטזה גדולה אבל זה גם מעיד על זה שאת לא היית קשובה לסאבית שלך (או אולי היא לא היתה קשובה לעצמה). דעתי אינה חדשה למי שמכיר את העולם הזה - עבד-מלכה זה משחק של אמון - תפקידו של העבד הוא להיכנע למלכה עד קצה גבול יכולתו (ואז עוד קצת) ולמלכה יש תפקיד חשוב ביותר - עליה להכיר את קצה גבול יכולתו של העבד שלה ולדעת לדחוף אותו לגבולות חדשים וכל זאת על קרח דק מאד, כל גופו בידיה ומחובתה לשמור עליו כמו שהיא שומרת על האוטו שלה או על הכלב שלה או על הרהיטים שלה - אז אולי כיף לשים עליהם רגליים אבל במידה, כי את רוצה שהם יהיו שם גם מחר. בעניין הפחד - יש פחד כיפי כמו זה שחשים כשהמחסום של הרכבת-הרים ננעל לך על הבטן ואין דרך חזרה, זה פחד שנובע מביטחון שהנה הטלטלה באה אבל בסופה זה יהיה כדאי. לעומתו יש את הפחד המפחיד - זה שמגיע בלי לתת אמון בצד השולט והתוצאה הלא ידועה שתבוא מענה את המחשבות. בפנטזיות שלי הייתי רוצה להיות בפחד הזה שגורם לך ליבב ולהתחנן (לא, לא, בבקשה וכו'...) למשמע נקישת עקביה של המלכה קרבה אליך כשאתה חסר אונים ואין מוצא אלא לקבל את מה שיש לה לתת... אבל הייתי מגיע למצב הזה עם האחת והיחידה שעליה אני סומך ומוכן לתת לה את גופי להשתעשע בו בידיעה שלמרות שיהיה קשה - הצעצוע יחזור שלם למדף. בנוגע לדעתי על שליטה פיזית ומנטאלחית - שליטה פיזית זה כשאתה מקובע ולא יכול להתגונן, חפץ דומם שמקבל את מה שנותנים לו, שליטה פיזית זה גם לחטוף מכות נמרצות עד למצב שאתה מתרצה ומוכן לעשות כל דבר ובלבד שיפסקו המכות. לעומתה שליטה מנטאלית זה בדיוק מה שדיברת עליו - לא צריך מכות יותר, רק הזיכרון והפחד ממכות גורם לך להיכנע מראש (יש מצב גם שהמחשבה על פרס שתקבל אם תתנהג יפה תשכנע אותך לרוץ יחף בגיהנום רק כדי לזכות בטעם הנשגב של הפרס (תבחרו לבד - בוהן, עקב, פיפי, נשיקה, מציצה, דילדו בתחת ועוד...) ולגבי הוידאו של OWK - מדהים איך הם סופגים את זה... אני הייתי מתמוטט/מתעלף/בוכה/ ובסדר שונה גם... ראיתי פעם וידאו יפני שבו מלכה מצליפה בעד ששוכב על הריצפה בשוט ובקצב מונוטוני - הוא התעוות והתפתל תחת הצלפותיה ולאט לאט נהיה אפתי למכות עד שלבסוף הוא התעלף... אז היא הביאה מים, שפכה עליו והמשיכה... אין לי מושג איך זה נגמר אבל זה היה מזעזע ומגרה בטירוף בעת ובעונה אחת. אני מניח שפשוט יש לנו פנטזיות שכל כוחן טמון בזה שהן ישארו פנטזיות. לא מה שמעמיד לך בוידאו יעמיד לך במציאות, הזיקפה מתחילה בראש! לעת עתה אני משאיר את הפחד המדובר בגדר פנטזיה שלא תממומש וההמשך תלוי בדרך המשותפת שלי ושל היחידה האחת שעליה אני סומך. |
|
עטלפית על{לאסי} |
לפני 18 שנים •
14 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
14 באוג׳ 2006
עטלפית על{לאסי} • 14 באוג׳ 2006
בייבי, עבד-אוצר שלי,
אם אתה כבר שולח לי את הלינק לקרוא את זה - אז דע לך שמה שהכי מעניין אותי זה העובדה שאני יכולה לעשות בך מה שאני רוצה. אתה שלי, לרשותי, למשחקי. אני עושה לך מה שאני בוחרת לעשות לך ברגע נתון בזמן סאשן, ואני חושבת שזה מה שכיף. הפחד מתוך חוסר הידיעה, שאין לך מה מושג מה יבוא ומאיפה. ובאופן כללי - אני מתחברת לפחד מכאב, אבל זה אף פעם לא רק זה מבחינתי. זה שיטחי. אני צריכה חוויה מלאה של גירוי-פחד-ריגוש-אהבה-כאב-שעשוע. ותשוקה מסחררת, כמובן, כזאת שמובילה את כל מימוש הפנטזיה הלא צפויה שמתקיימת בסאשן. פוסט מעניין. עטלפית-על |
|
ללא גבולות' |
לפני 18 שנים •
14 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
14 באוג׳ 2006
ללא גבולות' • 14 באוג׳ 2006
לאסי כתב/ה: אני פוחד מלפחד.
ללא גבולות - זה שמישהי התעלפה אצלך זה מעיד על אקסטזה גדולה אבל זה גם מעיד על זה שאת לא היית קשובה לסאבית שלך (או אולי היא לא היתה קשובה לעצמה). . יקירי ...היא לא היתה הסאבית שלי . היא היתה בחורה שרצתה שאעשה סשן עליה יחד עם בן הזוג שלה התחננה ושעה בילבלה את המוח על איך הסף כאב שלה גבוה . אז אמרתי לה שאני רוצה שנבדוק אם זה ככה ... לא הצלחתי לנשוך אותה כלל ולא היה שם כאב בכלל.... היא פשוט היתה באקסטזה מעצמה כי היא שיקרה ופחדה שתקבל משהו שהיא לא מוכנה אליו . משהו כמו אחרי 4 שניות הפסקתי. והיא התעלפה אחרי עוד 10. לא מרגישה אחריות סורי . ואני חוזרת על זה ...אין לי רצון שהסאב שלי יפחד ממני ...זה לא עושה לי את זה . אני רוצה שהוא יהיה בחשש אמיתי מחוסר הסיפוק שלי . בפועל הם בחשש גם מהקטע הפיזי ....אבל זאת לא המטרה , אני פשוט סדיסטית . |
|
לאסי(מתחלף){עע} |
לפני 18 שנים •
14 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
14 באוג׳ 2006
לאסי(מתחלף){עע} • 14 באוג׳ 2006
לא היתה שום האשמה במה שאמרתי לך...
רק רציתי להדגיש נקודה חשובה - והמקרה עליו סיפרת התאים לי ברור לי שיש מסביב למקרה הזה עוד דברים שאני פשוט לא מודע להם... |
|