Tobias(אחר) |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
Tobias(אחר) • 21 באוג׳ 2006
כמו שאת אומרת
את דיי חדשה פה תסתכלי בפורומים ובצאט ופרופילים של אנשים שמעניינים אותך....תמצאי אנשים שסגנון הכתיבה והחשיבה שלהם קוסם לך דברי עם אנשים תתערבבי בקהילה ותכירי אנשים דרך אנשים ככה זה פועל. ככה תמצאי מישהו שגם ימצא חן בעינייך. מה שנקרא כימיה מאחל לך בהצלחה. |
|
ילדת בובה(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
ילדת בובה(נשלטת) • 21 באוג׳ 2006
אני מנסה להיתערבב בין כולם ולדבר פה עם כולם...
חלקם הרוב זה רק לדבר ולא יוצא בסוף כלוום כי מדברים רק בפלא ולא יוצא לפועל או רק מתכתבים ואז כאילו לא עשיתי כלום בנדון.... |
|
devotion(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
Re: מחפשת שליט ולא מוצאת....
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
devotion(מתחלפת) • 21 באוג׳ 2006
@לוטוס@ כתב/ה: MistressOfDeath כתב/ה: ילדת בובה כתב/ה: אני דיי חדשה פה ולא מוצאת את השליט שישלוט בי
מנסה למצוא את האדם שידע להעריך אותי וישלוט בי כמו שאני רוצה כבר מישהו שיהיה איתי שישלוט בי שיעריך אותי.... מה עושים כדי שמישהו ידע לקבל אותי איך אני מבלי שיפגעו ביי.... תעזור לי לחפש מישהו כזה... אם אתם כבר עוזרים.. אז בבקשה תמצאו גם לי כשמפסיקים לחפש ,הוא מוצא אותך לכל סיר המכסה שלו . אם את תקבלי את עצמך כמו שאת ,כולם יקבלו אותך כך מאחלת לך המון הצלחה היי לוטוס ) אני כל כך צחקתי... בתגובה הראשונה שלי פה.. קצת הצחיקה אותי ההודעה שלה ולא בגלל משהו שקשור איליה אלא שוב אני והראש שלי.. כנראה שלראש ולהומור המוזר שלי צריך תקופת הסתגלות {4 אנשים נפגעו ממני היום עקב קצרים בתקשורת ועודף הומור ציני שלי..-- זה בסדר התנצלתי למוות..} אני די מקבלת את עצמי כמו שאני למעט הדברים שהייתי שמחה לשנות לטובתי ולטובת הכלל, הרי אפ'חד/ת לא מושלם נכון ? תודה חמודה |
|
מנטרה(שולט) |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
מנטרה(שולט) • 21 באוג׳ 2006
MistressOfDeath כתב/ה: מנטרה כתב/ה: קודם כל אני מפרגן לכן על האומץ והתעוזה לשים את הדברים על השולחן ולהביע את הצורך שלכן בגלוי ובלי להתבייש. אני אישית מעריך מאוד את התכונה הזו באנשים...
אני חייב להתייחס רק למשהו אחד שבלט לעיני כשקראתי את אשר כתבת, בובה. את בעצם מחפשת אדם שישלוט בך כמו שאת רוצה וזה כבר לטעמי קצת קשה יותר למצוא. כיוון שעצם השליטה, בעיני, היא כראות עיניו של השולט, כמובן בהתחשבות מלאה בסאבית שלו. וברור שאני לא מתחבר לאנשים ככלל ושולטים בפרט שעושים זאת במטרה לפגוע באדם אחר. אבל לחפש שולט שישלוט בך כמו שאת רוצה זה בעצם הופך מעט את הקערית על פיה לטעמי... בכל אופן אני מאחל לכן הרבה בהצלחה ואני בטוח שאחרי הפוסט הזה כמות הפניות אליכן תגדל משמעותית. נו פעם ב.. תצא ממני תגובה רצינית.. מנטרה היקר , לך יש את השקפותייך ואת הצורה שבה אתה מתנהל וחושב כ"שולט" אני לא רואה את הדברים כמוך בכלל.. ואני רוצה לראות שמישהו יבוא ויאמר שאני לא נשלטת או שטות בסגנון {בעצם שיאמרו, מה 'כפת לי..} כשאני אומרת כמוה שאני מחפשת מישהו שישלוט בי כמו שאני רוצה, אם כי אני אומרת את זה קצת אחרת, אני אומרת שאני מחפשת מישהו שיבין איך לשלוט בי. שלא יבוא עם אי אילו הוראות מהכלוב או מאלוהים יודעת איפה ויחשוב שאם הוא יכניס אותי למסגרת הבנוייה שקיימת אצלו מראש -הוא ישיג איזושהי שליטה בי.. מקסימום יהיו כמה סשנים {אם לפחות בזה הוא טוב} כדי לשלוט בי צריך לשמוע ממני איך עושים את זה.. משם רק צריך שתהיה מספיק אמיתי כנה בטוח ושלם עם עצמך, על מנת שתצליח.. שולט הוא אדם ששולט בעצמו. אחרת לא ישלוט באחרות {לא בשכמותי לפחות..} אהה ושכחתי להצטרף לקריאות העידוד שלך.. היפ היפ הוריי מיסטריס, קודם כל תודה על הרצינות, זה כבר מדבר בעד עצמו. אנחנו לא חייבים לראות את עולם השליטה באותה העין, וזה כל היופי לטעמי. בעיני "שולט" היא תכונה ודרך חיים (בלי קשר רק לזוגיות, מין או תפקיד בעבודה). כמו שיש בוס שהוא חרא ואין לו מושג מהחיים שלו אבל הוא עדיין בוס, יש בוס שהוא מקסים ומתחשב ואכפתי. הכל מסתכם בסוף באנשים ובסיטואציות, כך שקשה לשפוט מי טוב ומי רע. בוס טוב או רע נמדד בעיקר מנקודת מבט של העובד שלו. גם האדון נמדד בעיני השפחה בהתאם להרבה גורמים שמשפיעים עליה. לדעתי, אדם עם נטיה של שליטה צריך להרגיש זאת מבפנים ולא להיות שכזה רק כי זה "cool" ונראה אחלה להיות כזה. יחד עם זאת, יכול להיות אדם שהוא נחשב שולט בעיני אדם אחד וכסתם סמרטוט בעיני אדם אחר, זה כפי שציינתי תלוי בנקודת המבט השונה והתפיסה של כל אחד מאיתנו על החיים. לכן, אם האדם שנתת לו את הזכות לשלוט בך (כי זו זכות שהסאבית מעניקה לאדון שלה ולא כל דבר אחר בעיני) לא "יקרא" אותך נכון, אז הוא לוודאי יאבד אותך במהרה. כמובן שההיפך יוביל בדרך כלל לקשר מדהים ומרתק שיימשך תקופה ארוכה אם לא כל החיים. אז אני עדיין חושב שבסיס הקשר הוא היכולת של השולט לקרוא היטב את הסאבית שמולו וליצור מצב שבו היא בוחרת בו כל פעם מחדש באופן טוטאלי... הבהרה : איחולי ההצלחה היו רק בקטע טוב ולא בציניות או משהו כזה... |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
נו באמת !
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
Yosefus(שולט) • 21 באוג׳ 2006
אתן כבר ילדות גדולות, ועדין צריך להסביר ?
1. תבחרו כינוי מושך (מוות זה לא מושך, בובה זה כן) 2. שימו תמונות אירוטיות בפרופיל ותכתבו שאלו תמונות שלכן (כמובן שחובה שיחשף שם גוף חטוב להפליא) 3. תכתבו בפרופיל שאתן מחפשות גבר אמיתי, ושאתן נכונות לעשות עבורו הכל (אפשר לפרט, הכל בהקשרי מין כמובן) 4. תפתחו בלוג ותכתבו שאתן חרמניות / צריכות זיון מה יצא ? תקבלו את כל גברברי הכלוב בשורה ארוכה. עכשיו תתחילו לנפות ולסנן. יוס (עיקרי המסר המרכזי: אני ! אני !) |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
Re: נו באמת !
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
מUחדת • 21 באוג׳ 2006
Yosefus כתב/ה: אתן כבר ילדות גדולות, ועדין צריך להסביר ?
1. תבחרו כינוי מושך (מוות זה לא מושך, בובה זה כן) 2. שימו תמונות אירוטיות בפרופיל ותכתבו שאלו תמונות שלכן (כמובן שחובה שיחשף שם גוף חטוב להפליא) 3. תכתבו בפרופיל שאתן מחפשות גבר אמיתי, ושאתן נכונות לעשות עבורו הכל (אפשר לפרט, הכל בהקשרי מין כמובן) 4. תפתחו בלוג ותכתבו שאתן חרמניות / צריכות זיון מה יצא ? תקבלו את כל גברברי הכלוב בשורה ארוכה. עכשיו תתחילו לנפות ולסנן. יוס (עיקרי המסר המרכזי: אני ! אני !) היפ היפ הוריי גם ליוסף! כי אם כבר אז הוא! הוא! |
|
גרניקה(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
Re: נו באמת !
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
גרניקה(נשלטת) • 21 באוג׳ 2006
מיוחדת. כתב/ה: Yosefus כתב/ה: אתן כבר ילדות גדולות, ועדין צריך להסביר ?
1. תבחרו כינוי מושך (מוות זה לא מושך, בובה זה כן) 2. שימו תמונות אירוטיות בפרופיל ותכתבו שאלו תמונות שלכן (כמובן שחובה שיחשף שם גוף חטוב להפליא) 3. תכתבו בפרופיל שאתן מחפשות גבר אמיתי, ושאתן נכונות לעשות עבורו הכל (אפשר לפרט, הכל בהקשרי מין כמובן) 4. תפתחו בלוג ותכתבו שאתן חרמניות / צריכות זיון מה יצא ? תקבלו את כל גברברי הכלוב בשורה ארוכה. עכשיו תתחילו לנפות ולסנן. יוס (עיקרי המסר המרכזי: אני ! אני !) היפ היפ הוריי גם ליוסף! כי אם כבר אז הוא! הוא! גם אני תומכת בפלביוס בתור הגברבר המיועד. |
|
עבודת מאסטר{lori} |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
ועדיין
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
עבודת מאסטר{lori} • 21 באוג׳ 2006
ועדיין לא נמצא הגברבר שיזנק על ההזדמנות באופן פומבי, כפי שהוצגה המודעה
|
|
דובדבן |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
הבובה ביקשה "שליט"
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
דובדבן • 21 באוג׳ 2006
אז תנו לה אחד. ואל תציעו גברבר במקומו. היו רציניים פעם בחייכם.
|
|
לא ספציפית |
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באוג׳ 2006
לא ספציפית • 21 באוג׳ 2006
הופה.....
אני רואה שהבעיה של הבובה כמעט נפתרה . כל שהיה עליה זה לפתוח את הפוסט הנ"ל וכבר התייצבו בפניה מיטב משולטי הבית בכייף שיהיה |
|