שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

חצי וניל - יש דבר כזה ?

אפלבי
לפני 18 שנים • 1 בספט׳ 2006
אפלבי • 1 בספט׳ 2006
אני חדש יותר ממך.

בדקתי לפי הפרופילים והבלוגים ומצאתי מישהי.

אראה אם היא מתאימה.
אני לא ממהר.

אם לא נצליח אמשיך בבדיקת הפרופילים.

שמעתי שגם בדאנג'ן ובמסיבות של אמילי ואף מכירים ולצפוניים יש מסיבות בצפון.
Venus in Furs​(מתחלף)
לפני 18 שנים • 2 בספט׳ 2006
Venus in Furs​(מתחלף) • 2 בספט׳ 2006
[]
מוקה-וניל כתב/ה:
אוקיי - אני מפנים את מה שנאמר פה.

השאלה שעולה לי בראש היא איך מוצא מין את מינו... ? הרי אני יכול ללכת לכל מיני מקומות להכיר בחורות ואז אין לי אלא לקוות שאותה אחת שיצא לי להכיר גם תהיה במקרה ב"קטע" , אבל זה נראה לי כבזבוז משאבים משווע ... ! מה הסיכוי לבינגו במקרה הזה?
מה שאני בעצם שואל זה האם ישנם מקומות ספציפיים שידועים בקהל היעד שלהם (חוץ מהמועדון ביפו ?) או האם ישנם איזה שהם סימנים מוסכמים שאפשר לראות ? איך אתם עושים את זה ...

אשמח לתשובותיכם/ן.

אוקיי, קודם כל זו בדיוק הסיבה שיש כלוב. על מנת שלא תטריד את בחורות ישראל הטהורות בפנטזיות החולניות שלך, אלא מראש תפנה למי שכבר בקטע. זה לא אומר שאין בחורות עם פוטנציאל בדסמי שלא נמצאות בכלוב, אני עצמי הפלתי כמה מהן, אבל זה שדה מוקשים לא קטן ודורש סבלנות בכל מקרה, גם כשאתה מוצא מישי ההתקדמות שלה תהיה די איטית מן הסתם, ובינתיים תאלץ לרחוץ באמבטיות וניל דביקות.

הדאנג'ן זה מקום מעולה לפגוש סוטות, כך גם המסיבות של אמילי ושאר האירועים שכתובים בלוח האירועים. קודים? סימנים מוסכמים? אתה תמיד יכול לגשת למישי ולצבוט לה בפיטמה. אם היא דומית היא תתן לך סטירה, אם היא סאבית היא תעמד על ארבע ותתחיל לנבוח, ואם היא ונילית היא תתלונן עליך במשטרה ( ;

דרך קונבנציונאלית יותר היא פשוט לשאול
icon_razz.gif
מיתוסית​(שולטת)
לפני 18 שנים • 2 בספט׳ 2006
מיתוסית​(שולטת) • 2 בספט׳ 2006
Venus in Furs כתב/ה:
[]
מוקה-וניל כתב/ה:
אוקיי - אני מפנים את מה שנאמר פה.

השאלה שעולה לי בראש היא איך מוצא מין את מינו... ? הרי אני יכול ללכת לכל מיני מקומות להכיר בחורות ואז אין לי אלא לקוות שאותה אחת שיצא לי להכיר גם תהיה במקרה ב"קטע" , אבל זה נראה לי כבזבוז משאבים משווע ... ! מה הסיכוי לבינגו במקרה הזה?
מה שאני בעצם שואל זה האם ישנם מקומות ספציפיים שידועים בקהל היעד שלהם (חוץ מהמועדון ביפו ?) או האם ישנם איזה שהם סימנים מוסכמים שאפשר לראות ? איך אתם עושים את זה ...

אשמח לתשובותיכם/ן.

הדאנג'ן זה מקום מעולה לפגוש סוטות, כך גם המסיבות של אמילי ושאר האירועים שכתובים בלוח האירועים. קודים? סימנים מוסכמים? אתה תמיד יכול לגשת למישי ולצבוט לה בפיטמה. אם היא דומית היא תתן לך סטירה, אם היא סאבית היא תעמד על ארבע ותתחיל לנבוח, ואם היא ונילית היא תתלונן עליך במשטרה ( ;
דרך קונבנציונאלית יותר היא פשוט לשאול
icon_razz.gif

חחחחחחחחחח
תזהר, מישהו פה עוד עלול לקחת את העיצה הזו ברצינות
icon_smile.gif
גוליבר​(שולט)
לפני 18 שנים • 6 בספט׳ 2006

בדסמ / וניל

גוליבר​(שולט) • 6 בספט׳ 2006

הגבול בין בדסמ לוניליות זו שאלה שמעסיקה אותי לא מעט. אפשר לומר, כפי שוונוס טען כאן, ש

"הקו בין ונילי לבדסמי עובר בנקודה בה אם וכאשר אתה מרגיש שלא תוכל להיות עם בת זוג ללא בדסם".

אבל גם לכלל הזה יש יוצאים מן הכלל. אני רואה את עצמי ונילי, כיוון שאלמנטים רבים שקשורים בעולם השליטה לא מדברים אליי. ויחד עם זה, אני מאוד אתאכזב אם בקשר עם בת הזוג לא יהיו שום משחקי שליטה.

אני גם לא בטוח שיש "רצף" בין בדסמ לוניליות. המשמעות של רצף זה קו, שיש עליו רק כיוון אחד - קדימה או אחורה. אבל לא תמיד זה כך. למשל יש שולטים מנטאלית, אפילו כאלה שמתקרבים לשליטה טוטאלית, שלא מתחברים לשליטה פיזית. האם זה הופך אותם ליותר וניליים ממני? ברור שלא.

המסקנה היא שההגדרות לא עוזרות הרבה, וצריך לבדוק לגופו - כלומר לגופה, במקרה שלנו - בכל מקרה, ולראות מה הצד השני מחפש.

ולגבי השאלה של איפה לחפש - גם כאן אין תשובה ברורה. אני מחפש בשני העולמות, ואני יכול להעיד כי כמעט כל בחורה (ונילית) שפגשתי התחברה די מהר לפנטזיות שלי. אבל נכון שהפנטזיות שלי לא כוללות סשנים מדיקליים בפומבי, וגם לא להחזיק בחורה על הכתפיים במופע של ווטרס.