סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פדופיליה וחטיפה

sssssss
לפני 18 שנים • 12 בספט׳ 2006
sssssss • 12 בספט׳ 2006
השליטה כתב/ה:
נענש כתב/ה:
תודה רק אישה, בי בי סי מקור מספיק מהימן לסיפור הזה. אכן סיפור סוריאליסטי למדי ששווה לטעמי אפילו סרט קולנוע.
יש שם כמה מוטיבים שמזכירים בדסם טהור: היא כינתה אותו מאסטר (בשנה הראשונה), סיפור הכליאה, וכנראה גם שהוא לא התעלל בה מינית.
מצד שני, אין בסיפור גם התעללות מנטאלית או פיזית, ולהיפך הוא התייחס אליה יפה ואפילו דאג להשכלתה על ידי ספרים ואמצעי מדיה.
לא ברור מה עובר לבן אדם כזה בראש, ויכול להיות שהוא רק רצה לגדל ילדה משלו...בכל מקרה הוא כבר התאבד וכמו שאמרתי כבר קודם חבל ששמונה שנים מאוחר מדי....

בוא נבדוק את טענתך שהוא התייחס אליה יפה ולא התעלל בה מנטאלית או פיזית.

1. הוא אנס אותה מגיל עשר ועד לבריחתה - אבל אתה צודק, אונס של ילדה הוא לא התעללות.
2. הוא אמר לה שהמשפחה שלה לא מחפשת אחריה - שוב אתה צודק, לשבור לילדה את האמון במשפחתה ובאהבתה אליה זו לא התעללות.
3. הוא החזיק אותה כמעט 24 שעות ביממה במרתף - שטויות, קטן עליה, אז מה אם אסירים משחררים מהתאים לפחות לכמה שעות ביום כדי שהם לא ישתגעו.
4. הוא הרעיב אותה כדי לשמור על המראה הילדותי בו הוא חטף אותה - אבל כל אישה רוצה להיראות צעירה מגילה ורזה וסקסית. זו בכלל לא התעללות זו התחשבות בפסיכולוגיה הנשית.
5. ובסופו של דבר הוא היה אדונה, וזה הכי חשוב, כי בדסמ לא מתבסס על הסכמה, בסופו של דבר כל הסאביות רוצות שיעשו להן בדיוק את זה. זה אדון אמיתי.

השליטה, הטענה שהוא התייחס אליה יפה ולא התעלל בה מנטאלית או פיזית אינה טענה שלי! זאת הטענה של הילדה עצמה!!! כל מה שכתבתי מבוסס אך ורק על סמך דבריה. חבל שמיהרת להגיב מבלי שתקראי את הכתבה לעומקה: לא נתגלו כל סימנים של קיום יחסי מין בין השובה לנערה! ככה שעל איזה אונס בדיוק את מדברת?
אני ממש לא מצדד בו, ואני הראשון כאן ששלח אותו להתאבד 8 שנים מוקדם יותר! קרי: כל הסיפור הזה היה נחסך.
אבל מאוד נוח למהר ולהסיק מסקנות בקריאה חפוזה, גם שלי וגם של הראיון בבי בי סי.
אני אפילו לא רואה קשר לבדס"ם. מבחינתי מדובר בחולה נפש, לטעמי אחד שהייתה חסרה לו אהבת בת.

השליטה, ידועה לי החשיבות שבכבוד האישה ובהגנה על זכויותיה ורצונותיה.אין צורך ללמד אותי על כך היי בטוחה. אבל להבא בדקי היטב את המקורות לפני שאת מטילה בוץ ורפש:
הפסיכולוגים ואנשי המקצוע שבחנו את הנערה מצאו אותה במצב טוב מאוד, בעלת שפה עשירה ומגוונת, שהיא רכשה תודות לטלויזיה ולספרי לימוד, ועוד'
אבל אף אחד לא טוען שלא הייתה כאן התעללות ועצם החטיפה מזעזע וכבר ציינתי למעלה טרגדיה!
שליטה, ניכר היה בתגובתך ששלפת מהמותן ומהבטן וירית ללא אבחנה. לא אהבתי את תגובתך!
קליבר​(שולט)

זה ממש לא בדס"מ

קליבר​(שולט) • 12 בספט׳ 2006
האיש חולה נפש , פדופיל ועוד כל מיני דברים , אני מקווה שיש גהינום שבנו במיוחד בשבילו .
אגב , לתשומת ליבכם , יש עוד ילדות שנעלמו, בישראל אולי , הן עוד חיות אי שם במרתף כזה ? אולי במקום לחשוב אם זה בדס"מ או לא ,ף נחשוב כיצד אפשר למצוא את האנשים האלה ?
sssssss
sssssss • 12 בספט׳ 2006
השליטה כתב/ה:

בוא נבדוק את טענתך שהוא התייחס אליה יפה ולא התעלל בה מנטאלית או פיזית.

1. הוא אנס אותה מגיל עשר ועד לבריחתה - אבל אתה צודק, אונס של ילדה הוא לא התעללות.
2. הוא אמר לה שהמשפחה שלה לא מחפשת אחריה - שוב אתה צודק, לשבור לילדה את האמון במשפחתה ובאהבתה אליה זו לא התעללות.
3. הוא החזיק אותה כמעט 24 שעות ביממה במרתף - שטויות, קטן עליה, אז מה אם אסירים משחררים מהתאים לפחות לכמה שעות ביום כדי שהם לא ישתגעו.
4. הוא הרעיב אותה כדי לשמור על המראה הילדותי בו הוא חטף אותה - אבל כל אישה רוצה להיראות צעירה מגילה ורזה וסקסית. זו בכלל לא התעללות זו התחשבות בפסיכולוגיה הנשית.
5. ובסופו של דבר הוא היה אדונה, וזה הכי חשוב, כי בדסמ לא מתבסס על הסכמה, בסופו של דבר כל הסאביות רוצות שיעשו להן בדיוק את זה. זה אדון אמיתי.

אני אדם מאוד נוח ונעים מזג ברוב הזמן, אך יש 3 דברים שיכולים להוציא אותי משלוותי: שאומרים עליי שאני טיפש, שאומרים עליי שאני נודניק, ושמעוותים ומסלפים את הדברים שלי. והשלישי והאחרון, גרוע מכולם!
מצטער, אבל אני ממש לא נרגעתי, וכנראה שלא ארגע עד שאכתוב את מה שאני הולך לכתוב עכשיו, למען יהיה ברור קו מחשבתי ללא ספק:

אני לא יודע מי לימד אותך לחשוב השליטה, אך מי שעשה זאת, עשה עבודה גרועה במיוחד. אותי לימדו להציג את העובדות כפי שהן, גם כשהן אינן תואמות את קו המחשבה שלי, ורק לאחר מכן לצאת במסקנה. אותך כנראה לימדו לעוות את העובדות ולרתום אותם למסקנה שלך; אותי לימדו קודם כל להציג את העובדות ורק אחר כך להגיע למסקנה, אותך כנראה לימדו קודם כל להגיע למסקנה ורק אחר כך להציג את העובדות.
שניי אלה כבר יש בהם הרבה כדי להסביר את פשר התגובה התמוהה עד מעצבנת שלך. כשאני כתבתי מה שכתבתי הונח בפניי מקור דיווח אחד ויחיד: הבי בי סי. מקור שאין לי סיבה להטיל ספק במהימנות דבריו, בטח שלא במקרה כזה. ועדיין, ציינתי שהדברים מבוססים על מקור זה, כמה שנקרא משנה זהירות.
ואלה דיברי הבי בי סי בהתייחסות ספציפית להייתה או לא הייתה התעללות פיזית ומנטלית:

The Krone Zeitung quoted her as saying: "Wolfgang was always kind to me."

כן, שליטה אלה הם דיברי הנערה, הוא תמיד היה חביב אליי. כן המעיים שלך אולי מתהפכים אבל מה לעשות אלה הם הדברים שהיא אומרת. לא משנה מה דעתינו בנושא את העובדות אסור לעוות

The police officer said she had been surprised by Ms Kampusch's "intelligence, her vocabulary" and that she had been "educated" by her captor, who gave her books and access to TV and radio.

ושוב, מה לעשות, השובה האכזר והמתעלל הסדרתי הזה נתן לה ספרים, וגישה לטלויזיה, השקיע בחינוך שלה, והחוקר המשטרתי הופתע למצוא נערה אינטליגנטית בעלת שפה עשירה. כן, זה שוב לא תואם את תיזת ההתעללות הבלתי פוסקת שלך.

It is not clear what the alleged kidnapper's motives were and whether Natascha was sexually abused during her captivity.

זאת כבר ממש הפתעה. לא ממש ברור אם הפדופיל האיום הזה אנס אותה או בא איתה במגע מיני כלשהו. גם אין לנו שמץ של מושג מה המניע שלו למעשה החטיפה.

אלה הם פני הדברים. הנערה נחטפה לפני שמונה שנים כשהייתה בת 10. נערה קטנה וזכה השייכת לחזקת הוריה. היא הוחזקה בדירה מבודדת ומנותקת ממגע עם העולם החיצון. השובה שלה גם דרש ממנה לכנותו מאסטר במהלך השנה הראשונה. היא ניסתה להימלט כמה פעמים אך ללא הצלחה, ובכל פעם שניסתה להימלט השובה שלה איים עליה.
יחד עם זאת, מתוארים הדברים שלמעלה שגרמו לפסיכולוגים לטעון שהנערה סובלת ככל הנראה מ"תסמונת שטוקהולם" - תסמונת הגורמת לחטופים להזדהות עם חוטפיהם.

אלה הם העובדות כהווייתם. ללא עיוות העובדות וללא ניסיון לרתום מי מהם לצורכי המסקנה האישית(!!) שלנו. היו כאן שאמרו בדסם, היו שאמרו חולה נפש, פדופיל וכו'.
לדעתי, וזו דעתי בלבד, לא מדובר בבדסם ולא בפדופיליה. לא מצאתי שום סיבה הגיונית לחשוב כך. מדובר בחולה נפש שחסרה לו אהבת בת. זאת דעתי ותוכלו לחלוק עליה, זכותכם המלאה!
אבל שליטה, מכאן ועד האמור בפוסט שלך יש רק שטות, טמטום, הבל ורעות רוח!

אני לא מתבייש לומר לך, השליטה, אני מצפה ממך להתנצלות! icon_arrow.gif
ana
ana
ana • 12 בספט׳ 2006
"חלמתי לערוף את ראשו של החוטף"
נטשה קמפוש,18, בתגובה הראשונה שלה לעיתונות

לדעתי זו תשובה סופר אינטיליגנטית ותרבותית. סקרנית לדעת אילו ספרים וסרטים הוא הביא לה

בכתבה אליה התייחסתי בעיתון, הנקרא ביותר בישראל, השתמשו במונחים מעולם הבדס"מ כמו אדון, שיפחה ושיפחת סקס
השולט אור​(שולט)
השולט אור​(שולט) • 12 בספט׳ 2006
נרגעת נענש?

לא, כי אני מוצאת את הכעס שלך מרתק וסוריאליסטי, שווה סרט.

ובוא נבהיר משהו:
אין ספק שהוא היה גם טוב אליה. אין כמעט מתעלל שלוקח לו ילדה, ומתעלל בה לאורך שנים שלא מעניק לה גם זמן איכותי אמיתי.
בראיונות הראשונים דובר על כך שהיא נאנסה. אני בטוחה שאם תחפש תמצא אותם, אני לא שמרתי לי לינקים.
מעבר לזה, "היא במצב פסיכולוגי טוב..."
אז זהו, שלא.
אתה מבין, בחורה כמוה תצטרך הרבה שנים של טיפול. כרגע היא באופריה של החופש. שמת לב לכך שהיא הסכימה לפגוש את המשפחה שלה רק פעם אחת מאז השחרור. שטיפת המוח שלו פעלה. היא עדיין תחת שליטתו.
כשהיא תתחיל להשתחרר ממנה, יחזרו כמו בסרט כל ההתעללויות שהיא עברה.

אז לא, אין לי שום צורך להתנצל בפניך. הבורות שהפגנת בפוסט אליו הגבתי הייתה מרתיחה גם אם הועלת לכתוב בין עשרות המילים שגיבבת שם שאתה מצטער שהוא לא מת שמונה שנים קודם לכן.
sssssss
sssssss • 12 בספט׳ 2006
אם נרגעתי? מהרגע ששלחתי לך פוסט תגובה ראוי בעיני, בהחלט נרגעתי. אני אפילו מחייך icon_razz.gif
מי שעיניו בראשו יכול לראות מה עשיתי שם. ומי שלא, אני ממילא לא פונה אליו...

ושוב את מוסרת נתונים שלא היו ידועים לי...ושוב מתעלמת מכך שלפניי היה מונח מקור אחד...ושוב מתייחסת רק למה שנוח לך...ושוב מייחסת לי את מסקנות החוקרים שאת כנראה יודעת טוב מהם...ושוב בלה בלה...להתעייף ממך או שיש עוד סיכוי?!

את לא באמת חושבת שציפיתי ממך להתנצלות. סוף סוף את לא כזאת אצילית. הרבה דברים אצלי נאמרים על דרך הסרקזם, אבל כבר הוכחת לי שאין לך מושג את מי את שופטת.

ובקשר לפוסט הראשון, נו זאת באמת כבר ליגה שגדולה עלייך. לתמצת רעיון לכמה משפטים קצרים, לא רק שלא כל אחד מסוגל לתמצת גם לא כל אחד מסוגל להבין...

שיהיה לך בהחלט לילה מקסים icon_lol.gif