רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) |
לפני 18 שנים •
8 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
8 בספט׳ 2006
רחפנית-הדומית המרחפת(שולטת) • 8 בספט׳ 2006
מזל טוב מוזהב ,
מאחלת לך לילות יותר רגועים, סיום החיפושים אחר המחר, המשך פוריות בכתיבתך, והמשך גדילת הילד שבך, המשך לעצבן אנשים יותר מאשר בשנה שחלפה ופחות מאשר בשנה שתבוא, אך מעל הכל מאחלת לך, סקס הכי כאיוטי שאפשר מזל טוב בייב. |
|
שבויה |
לפני 18 שנים •
8 בספט׳ 2006
מזל"ט זה דומה לבבל"ט?
לפני 18 שנים •
8 בספט׳ 2006
שבויה • 8 בספט׳ 2006
אני יודעת שאתה ממש לא אוהב את זה כאן אז בגלל היומולדת אני אתחשב בך ואגיד לך את זה שם....
|
|
G-O-L-D(שולט) |
לפני 18 שנים •
9 בספט׳ 2006
כן, בדיוק, מז"ט זה פשוט בבל"ט. ומזל"ט זה מטוס
לפני 18 שנים •
9 בספט׳ 2006
G-O-L-D(שולט) • 9 בספט׳ 2006
אז נכון, עוד שנה חלפה, אבל כמו שאני יכול לציין אותה לעצמי בראש השנה העברי או הלועזי, כך אני יכול לציין אותה בל"ג בעומר או בפורים. זה לא משנה אם אני עצמי נולדתי באותו היום....
צמאה, אני מודה לך על הפוסט, אבל ראבק, אפשר פשוט להרים טלפון... יוספוס, אתה צודק. הגיע הזמן שאני אספר לקליבר מהיכן אני מעתיק את הפרסומים שלי. למעשה שבויה כותבת לי אותם ואני רק חותם את שמי עליהם. שימו לב אליה, היא עוד תככב... קליבר, אני מודה לך, נחמד לי להבין שגם אתה מרגיש שאני טינופת מהסוג שאי אפשר שלא לאהוב... ריגשת אותי באמת. גאלה, את ואני זה סיפור לבית אבות. אני בחדר שלי, את בחדר שלך, יהיה בסדר. אני אחתל אותך כשיתפלק לך. רחפנית, את לא יודעת כאוטיקה מהי... נוגה, טוב לי ב"פיטר פניות" שאת מכנה אותי. אבל הייתי מעדיף להיות סופרמן. זה יותר כלכלי... דולפינה, טפי על הפרצוף שלך, את גם בכיפור אחרי צום מלא (בלי סרטי ווידיאו, צ'אטים וסיגריות) לא תקבלי ממני סליחה. אל תתחנפי, ברור לך? טוב מאוד! שתהיה לכולכם שנה טובה כפרות, מי ייתן והשנה הזו יהיה לכולנו טוב, חוץ מלערבים. |
|
שבויה |
לפני 18 שנים •
9 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
9 בספט׳ 2006
שבויה • 9 בספט׳ 2006
פעם הייתי GOLD ...כלובי התעצבן עליי..(ועוד כמה בדרך..)...נסעתי טיפה לגלוש לי בקוסטה ריקה/ביירון ביי...חזרתי אחרי שנרגעתם כ- G-O-L-D
אני לא מבינה למה האאוטינג הזה עכשיו רבאאאק )( |
|