babydoll |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
מקבלת תשובה של שולטת בתודה.
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
babydoll • 16 בספט׳ 2006
השליטה כתב/ה: תקבלי גם תשובה משולטת?
אני לא יודעת כמה ניסיון יש לך בעולם הבדסמ ולכן אני לא יכולה לשפוט האם דרישתו של הדום שלך באה מניסיון לשמור על פרטיותו או כי הוא מנסה לבודד אותך מהקהילה בניסיון "לעצב" סאבית מתחילה בדרכו. את התשובה לשאלות הללו רק את יכולה לתת. ואם לא על סמך דברים שהוא אמר לך - על סמך הרגשתך. מעולם לא הסכמתי עם הציווי הזה של חלק מהדומים שאוסר על הסאביות שלהם לכתוב. הוא רשאי לחלוטין לדרוש ממך לשמור על פרטיותו ולא לחשוף עליו פרטים, אבל איסור כתיבה או גלישה הם לא דבר שאני רואה בעין יפה. האם הוא הסביר באיזו שהיא צורה את ההחלטה הזו או שהיא הייתה שרירותית? מהצד השני אני מאמינה שאמון הוא הבסיס לכל קשר ובטח ובטח לקשר בדסמי. כשאת גורמת לדום שלך להאמין שאת מצייתת להוראתו אבל מהצד השני את גולשת בניק בדוי - את יוצרת הוזלה של קשר השליטה ביניכם. אני מציעה לך לשוחח איתו. לומר לו שאת רוצה לגלוש, בניק זה או אחר, שתתחייבי לא לחשוף אותו אם זו דרישתו הבסיסית ממך, ובכך תבני מחדש את האמון ביניכם. אני מקווה שבבסיס הקשר ביניכם מתקיימת תקשורת טובה. אם לא - את בבעייה, ואם תביאי את הבעייה הזו נדון בה וננסה למצוא פיתרון. אין לי נסיון בבדס"מ אבל דווקא בכלוב אמרו לי לכבד את הדרישה כי דום אמר. אני לא יחסתי חשיבות לכמה הודעות שכתבתי בניק חדש. כשמתידדים קשה לא לומר כמה מילים ולא לחשוף דברים אבל אני צריכה להבטיח שאשמר ואזהר. הוא הסביר שיש דברים פרטיים בקשר הקודם והוא רוצה תקופת צינון מהקהילה. אני מכבדת ולא שואלת שאלות. לדבר על קשר השליטה בייננו הוא דבר שהוא לא אהב אבל את יכולה לראות שאני עושה מה שאני רוצה לפי הפירוש שלי לבקשות שלו. תקשורת היא חשובה אבל עד שלא התחילו להעיר לי לא חשבתי שיש מה לספר על כמה הודעות. מחר אספר את כל ההרפתקאות בכלוב ומה כל אחד אמר. תודה על ההתיצבות לצידי בשרשור ההוא, אור. |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 בספט׳ 2006
השולט אור(שולט) • 16 בספט׳ 2006
בשמחה
|
|
Nymphaea(נשלטת){זיעויה} |
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
לי דווקא נדלקת מנורה אדומה
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
Nymphaea(נשלטת){זיעויה} • 17 בספט׳ 2006
"הוא הסביר שיש דברים פרטיים בקשר הקודם והוא רוצה תקופת צינון מהקהילה."
המשפט הזה מעורר בי חשדות. מהם הדברים הפרטיים בקשר הקודם שהדום שלך כל כך רוצה להסתיר? מדוע הוא חושש ? האם את יודעת עם מי היה הקשר? מעורר חשדות. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
ילדונת
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
קליבר(שולט) • 17 בספט׳ 2006
תעשי מה שטוב לך ..
מי שמגביל אותך וחושש , יש לו בעיה בבטחון העצמי , ובבטחון בקשר ביניכם וזה שאת פה בניק כפול גם לא מעודד , התבטלות בפני ה"אדון" אינה מעלה את ערכך , אפילו לא בעיניו . בכל מקרה בהצלחה .. |
|
electro-z |
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
Re: עברת:)
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
electro-z • 17 בספט׳ 2006
הוא כתב/ה: אותי מעניין למה אנשים בוחרים להתעסק בצד הטפל של הדברים במקום לזכור שהם בעסק בכדי להתרגש ולהרגיש(ממשהו אמיתי, אם אפשר).
זכית בטיסה להלוך ושוב טוב שאפשר לחזור, השאלה היא לאן טסים |
|
newoldone |
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
newoldone • 17 בספט׳ 2006
כשהסאבית גולשת בכלוב והדום לא אוהב. להתערב בין דום וסאבית?
אני אענה לך בשאלה: כשהסאבית מודיעה בפורום שהיא גולשת בו בניגוד לרצונו של הדום, היא רוצה שיתערבו? |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
זאלופון(שולט) • 17 בספט׳ 2006
אני אחזור כאן על משהו שכבר נאמר, אבל אני רוצה לחדד, על פי השקפת עולמי:
הבעיה בכך שאת גולשת כאן ללא ידיעתו ולמרות שהוא ביקש ממך לא לעשות זאת היא לא בכך שאת מפרה את מה שהדום שלך ציווה עלייך לעשות וגם לא בכך ש"כללי" הבדסמ אוסרים על כך. העניין פה הוא לא פגיעה באמון המקודש בין דום לבין סאבית. מה שאני מנסה לומר הוא שהתפקידים הבדסמיים שלכם לא קשורים לעניין. בכלל לא. גם אם את, הסאבית, היית מבהירה לו שחשוב מאד לך שהוא לא יגלוש כאן והוא היה מבטיח שלא לעשות זאת וגולש כאן בכל זאת, היתה בכך בדיוק אותה מידה של בעייתיות בעיניי. זו לא הוזלה של הקשר דום-סאבית, אלא של קשר אינטימי בין בני אדם, בלי קשר לבדסמ. גם מחברה ונילית לגמרי שלי הייתי מצפה שתהיה כנה איתי. בלי אמון ותקשורת, מערכת זוגית לא שווה בעיניי, ולא חשוב אם היא בדסמית או ונילית. לעניין הסיבות שבעטיין הוא מעוניין להרחיק אותך מהקהילה והבעייתיות בדרישה כזו, אני מסכים עם מה שנכתב כאן לפניי. |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
אני בעיקר לא מבינה את הדרמות כאן.
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
עינבר • 17 בספט׳ 2006
אם יש למישהי צורך להכיר מעט אנשים מתחום ה BDSM, זה צורך טבעי.
אם יש למישהי בעלת נטיות צורך לקרוא על BDSM , זה גם צורך טבעי. אם יש למישהו ותיק צורך או רצון להתרחק מהקהילה - אפשר להבין אותו. העולם לא מתחלק ל 0 ו 1, אפשר להיות בקשר עם מעט אנשים, בלי להחשף. אפשר להכיר חברה/ידיד או שניים, בשביל הנשמה ולא להיות מעורה בקהילה. לי יש אמון בכמה אנשים, שאם ארצה לפרוש מכאן, עדיין אוכל לשמור איתם על קשר, והם יעשו הפרדה בין הקשר שלנו, לבין מעורבתם בקהילה. השאלה החשובה בעיני היא , מה הרחיק אותו מהקהילה עד כדי כך, שאין לו אמון באיש? |
|
babydoll |
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
babydoll • 17 בספט׳ 2006
אני רוצה להסביר ואחר כך לענות לכמה דעות.
השתעממתי בשבת ונכנסתי לשרשור מעניין בכלוב. רציתי להסביר שאני לא גולשת בניק הרגיל שלי כי יש לי סיבה והתחלתי להביע את דעתי. מעמ' 17 בדיון הבעתי כמה דעות כי חשבתי שתרצו לשמוע את מי שמתכוונים אליה בצד אלה שאתם פונים שיקבלו את העצות. התפלאתי לראות את החריפות של הדעה שאסור לי להמרות את פיו של הדום שלי ואני "מכבסת כביסה מלוכלכת" בחוץ, כשכל מה שרציתי הוא להסביר שאני לא רוצה להזדהות. http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=16183&postdays=0&postorder=asc&start=170 קיבלתי גם תגובות פרטיות שאני חיבת לבקש את סליחתו של הדום שלי על אי הציות. אחרי שקראתי את התגובות וכמה מסרים פרטיים הבנתי שלא קלטתי איך אנשים מסויימים בבדסמ חושבים. השרשור הזה נפתח כי הנושא מעניין לדיון בגלל שאחת כמוני, שמגיעה מחוץ לבדסמ, לא מבינה. אחר כך הבנתי שכל אחד שכתב מגיע מהמקום שלו. אחד חושב שסאבית צריכה לציית לדום, שני חושב שיש קשר זוגיות וצריך פתיחות, נשים דואגות ושואלות אם יש לו מה להסתיר ואם הוא ממדר. הבוקר דיברתי איתו והודעתי לו שהבנתי את הבקשה שלו לא לגלוש בכלוב כבקשה לא לגלוש בניק הרגיל כדי שלא ידעו מי הוא ולא לספר פרטים. אמרתי לו שאדאג שלא יזהו ולא אכתוב פרטים והוא שוב ביקש שלא נכנס לקהילה ולא אכתוב פרטים אבל אמר שאם אני נהנית לכתוב שאכתוב. אני חייבת להאמין לבן הזוג שלי כשהוא מספר שהוא רוצה תקופת צינון מהקהילה בלי לענות לידידים מה הסיבה שנפרד ומה היה והבטיח לסאבית לא לספר עליה. אני לא יודעת מי הסאבית הקודמת אבל יודעת שהיו לה דברים שאסור לדעת עליהם. אני חושבת שאם הוא דיסקרטי בקשר אליה כי היא ביקשה הוא יהיה דיסקרטי בכל דבר שאני מבקשת. מבחינת הקשר אני חושבת שאין בדסמ אחד וכל אחד בונה את הקשר שלו. אני לא רוצה לבקש אישור על כל דבר ורוצה שיהיו דברים שאני אחליט ואם הם חשובים אני מספרת ואם הם לא אני לא מספרת. אני אומרת אותו דבר גם לו. מה שחשוב תספר ומה שלא חשוב אל תספר. אני מקבלת את העקרון של הדעה שקשר צריך להיות עם כנות אבל אני חושבת שצריך לתת לשני אפשרות לספר מתי שנוח לו. למשל לכולנו יש ימים עם מצב רוח רע וביום כזה אחכה עם השיחה ליום אחר והוא יחכה עם השיחה שלו ליום אחר. לא חייבים לומר הכל באותו הרגע שעושים דבר לא משמעותי. קיבלתי "אישור" לגלוש בלי לספר פרטים כי לא ביקשתי "אישור". אמרתי שאני גולשת והצגתי הכל כבדיחה ומי דאג לו ואמר שאני סאבית רעה ודוגמה רעה לכל הסאביות. הוא צחק. כל השיחה הרצינית הזאת ארכה 10 דקות של סיפור. עינבר ונימפאה, אני חייבת להאמין בבן הזוג שלי. חדשה ישנה: אחרי התגובות שקיבלתי ביקשתי להעלות לדיון. קליבר וelectroz אני לא אתן לדום לכופף אותי. בעיני בדסמ הוא מכשיר לסקס יותר טוב ולא יותר. זאלופון, אני חושבת שצריך להיות חופש להעלות דברים לא משמעותיים בזמן שרוצים וצריך להסכים רק על דברים משמעותיים. |
|
נתנאלה(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 בספט׳ 2006
נתנאלה(לא בעסק) • 17 בספט׳ 2006
"נתנאלה, הרוב בכלוב הם ניקים כפולים ומשולשים ומרובעים והתנפלו עלי סתם?"
כן!!!! (מרובעים במקרה הטוב,חחחחח) "כבר חשבתי שאני הניק היחידי שלא גולש בניק המקורי שלו." תעשי טובה לעצמך ותתעסקי בעצמך ובסביבה שלך אני לא מאמינה שבאמת מזיז למישהו פה אם את בניק כפול או לא אלא אם כן יש לו אינטרסים אישיים.. ואם עדיין המצפון מעיק עליך תעשי מה שהרבה עושים תרשמי בפרופיל ניק כפול אנחנו עדיין מתעסקים בשיט הזה??? |
|