lady @in black(שולטת) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
lady @in black(שולטת) • 19 בספט׳ 2006
פסיכולוג בספת עור כתב/ה: איך לעזאזל אנשים מחליטים שהם יודעים מה שאלת המחקר שלי?
ועוד אחרי שאני מבהיר שזה אינו ניסוי רמז- אין כאן שאלת מחקר. צריך לצעוק את זה? כל מה שביקשתי הוא טובה קטנה, לא צריך להתחיל את "משחק הניחושים" או "מי רוצה להיות יותר חכם". תודה לכל השולחים לי תשובות בהודעות פרטיות, אני זקוק לעוד כמה תשובות ספורות.תודה אולי כי אתה נותן בבקשה שלך הרגשה כאילו שהנשאלים הם עכברי מעבדה שלך . |
|
השולט אור(שולט) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
תגידו, נפלתם על הראש?
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
השולט אור(שולט) • 19 בספט׳ 2006
בחור מבקש עזרה במשהו, מבקש אותה בנימוס.
זכותכם לסייע או שלא לסייע. אבל התגובות המשתלחות פה. לידי אין בלאק כתבה: אולי כי אתה נותן בבקשה שלך הרגשה כאילו שהנשאלים הם עכברי מעבדה שלך . תגידו אתם חיים בסרט? אני לא מכירה אישית לא את ליידי אין בלאק ולא את פסיכולוג, כך שאין כאן מצב של לחטוף עצבים בגלל קליקות. מה אתם רוצים, שאנשים יהיו פה כולם לפי אותו שטנץ? כאילו, יש דרך לבקש שלא תפגע באגו של האנשים פה? אתם רוצים אולי לקבוע לו איזה שאלות הוא צריך לשאול? מי שמכם? אני מסתכלת ולא מאמינה. מצעדי האוולות והאגו באתר הזה חורגים בחודש האחרון אפילו מהממוצע השנתי. |
|
lady @in black(שולטת) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
lady @in black(שולטת) • 19 בספט׳ 2006
שליטה ועכשיו שיעור בתראפיה
לספור עד 10 לשאוף......לנשוף.......לשאוף......לנשוף..... תרגעי ותקראי שוב את התגובות שקיבל פסיכולוג בספת עור ,תקיפה לא הייתה פה הוא שאל למה כולם מתגוננים ומסיקים מסקנות משאלתו ובקשתו ועניתי לו וממליצה לך על מים קרים |
|
זרה מוכרת |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
Re: בלי להתחכם
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
זרה מוכרת • 19 בספט׳ 2006
bent_wordsmith כתב/ה: הטבלה שלך לא משקפת כמעט כלום.
אז בהתעלם מהשחתה, שכולם ירשמו לך שהם לא יעשו לעולם בכוונה (אני מקווה). התחומים שציינת רחבים מדי לכן כמעט אי אפשר לענות לך בלי להכליל. so true. פסיכו' יקר, למיטב ידיעתי, טובות זה משהו שבין אנשים שמכירים. בין אנשים שלא מכירים, ולו בכדי שהתגובות יהיו קצת יותר מדוייקות, אולי כדאי היה לצמצם את טווח השאלות או לחלופין למקד אותן בכדי שנוכל לענות לשאלתך נכונה. זרונת |
|
Bent |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
Re: בלי להתחכם
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
Bent • 19 בספט׳ 2006
פסיכולוג בספת עור כתב/ה: bent_wordsmith כתב/ה: הטבלה שלך לא משקפת כמעט כלום.
אז בהתעלם מהשחתה, שכולם ירשמו לך שהם לא יעשו לעולם בכוונה (אני מקווה). התחומים שציינת רחבים מדי לכן כמעט אי אפשר לענות לך בלי להכליל. תגובה לך ולסאנדיי: הטענות שלכם הן סובייקטיביות. בשביל להכליל אותן צריך שימוש בכלים סטטיסטים. האם אתם יודעים בכלל מה מטרתי? אולי המטרה היא להוכיח את טענותיכם בצורה אובייקטיבית? יאללה תענו בלי להתעצל, לכו פשוט לפי הרגש איש יקר, סובייקטיבית אינני יכול לענות על שאלתך למרות רצוני לעזור לך אישית. מאחר וסובייקטבית : תחת קשירות/כבילות- אני כולל אובייקטיבית לחלוטין טווח של משחק מאזיקים ורדרדים כפי שמצאת פעם או פעמיים סביב ידיך ועד תליה מרתמה. השפלה מילולית/מעשית- אני כולל אקטים של חינוך ועד חירבון על מישהוא. ובתוכם כלולים אקטים פשוטים כמו סטירה שעלולה לגרום למי שינסה אותה עלי לאבד יד, ולי לשנוא את עצמי אם אני אבצע, ועד להשתין על מישהיא ולהכריח אותה ללכת איתי אחרי לפאב בלי להתקלח. שריטות/חתכים קלים- אני כולל שריטות אהבה לעומת חיתוך למטרות סימון (CUTTING) דבר שכבר נושק להטלת מום (כמו פירסינג). ספנקים/הצלפות- ינוע עבורי מהצלפה בשוט זנבות עשוי עור ארנבת שאינו יותר ממדגדג (ויש אילו שיגידו לך שמדגדג זה גבול) ועד השימוש בבול וויפ שאני מאוד מחבב ועלול להשאיר סימן יבש שבוע שבועיים כמו כלום. ציות למטלות- מלשטוף כלים אצלה ללשטוף כלים אצלך? כוויות- כולל ברנדינג (הטלת מום), כי אני מאוד אוהב את הרעיון ולא סובל את הרעיון של כוויות סיגריות, כולל משחק באש שאני חולה עליו, אבל משאיר במקרה הטוב קצת אדמדמת בעור? אספיקציה (משחקי חניקה)- משחקי חניקה שאותם אני כמעט מתבייש להודות אני מאוד אוהב למרות היותם לא שפויים (אז מאחר ואני לא משתמש בהם) אוכל לתת להם ציון כולל 10 עלי ן1 לבצע. וגם פה יש משחקים שונים משונים שאותם הייתי שמח לנסות עם קורבן מתאים (מישהיא רוצה לשחק באמבטיה?) שחורגים מהגדרת המשחק הרגילה שלי לנושא. "מכות יבשות" (סימנים אדומים/כחולים שנשארים למספר ימים)- על סף השבר או כחול בטוסיק? מחטים/פירסינג- שנכלל אצלי בדרך כלל באותה הקטגוריה של שריטות וחתכים קלים, ואתה מוזמן להסביר את ההבדל האובייקטיבי שלך. מוטילציה (הטלת מום)- הטלת מום שהתשובה שלי כבר נאמרה, לא, אף פעם לא, חוץ מ...... אז אילו התשובות האובייקטיביות שלי, אתה מוזמן לקטלג אותן, סובייקטיבית, עניתי לפי ההבנה שלי בנושא. לא לפי הרגש. יש לי בקשה, כשתסיים תוכל להשכיל אותי ואלי את כולנו, איך השתמשת בתשובות? מאיפה הגיעה השאלה, וכן הלאה. תודה אובייקטיבית BENT |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
לפני 18 שנים •
19 בספט׳ 2006
פסיכו לוג(שולט) • 19 בספט׳ 2006
Bent: השאלה נועדה לאנשים שמסוגלים לענות עליה. לא ביקשתי ביקורות והשגות אישיות מעבר. אך בגלל שהשקעת בתגובתך אני אאמין שאתה רציני. לאחר שתהיה לי תשובה אני אשמח לשתף אותך.
זרונת: תודה על תגובתך האדיבה. הפרטים שמסרתי בבקשתי מספקים את מטרתי. האמיני לי ליידי בשחור: "כולם מגיבים וכו'". אז לא כולם מגיבים וכו', כי קיבלתי תשובות יאות בהודעות פרטיות. אך שנינו יודעים מה מקור תגובתך ולכן אדבר איתך בפרטיות ע"מ שלא לפגוע. |
|