שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

נטשה קמפוש נפלה קורבן לרשת סאדו

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 18 שנים • 16 באוק׳ 2006

אני מציע לך לחזור ולקרוא

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 16 באוק׳ 2006
האם לדעתך השימוש במונח 'Dungeon' בא לזהות את החוטף עם בדסמ?

אם כבר אתה מחפש סממנים שכאלו, אולי עדיף לך לקרוא קצת יותר לעומק הכתבות, ולקרוא שהחוטף ביקש ממנה לקרוא לו "מאסטר".

מה שקרה בין החוטף לנחטפת דומה לבדסמ בדיוק כשם שאונס דומה ליחסי מין שבני זוג מקיימים מתוך אהבה.

האם אתה בעד להשתמש בתיאור מקרה של אונס כדי להסביר שיש אלימות ביחסי מין?
השולט אור​(שולט)

דן קאפ

השולט אור​(שולט) • 16 באוק׳ 2006
אם אתה מסתכל על הסדרה "מחשבות רצחניות", לפחות חצי מהחטיפות ומהרציחות שם נעשות על ידי פסיכים בדסמים.

יש עלינו המון סטיגמות שליליות, אבל אין מה לעשות, חלקן בהחלט נבנה על סמך מציאות של קבוצות בדסמיות שכל קשר בינן לבין "בטוח, שפוי ובהסכמה" הנו מקרי בלבד.

אותן הקבוצות אכן חוטפות ילדים, נשים וגברים, מתעללות בהם ולעיתים, אף רוצחות אותם בסופה של ההתעללות.

אבל בדיוק שלא כל הסטרייטים הוונילים הם אנסים, כך גם לא כל הבדסמים הם מתעללים רצחניים.

שינוי הסטיגמות הוא עניין של יחסי ציבור ושינוי דעת קהל, וזה לוקח זמן.

עד אז אני מקווה שחלאות אכזריות או רצחניות מהסוג אליו נחשפה נטשה פשוט ימצאו את מותם. זה המינימום שאני מאחלת להם.
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

מחשבות רצחניות וסטיגמטיזציה של בדסמ

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 16 באוק׳ 2006
אני צופה בסדרה "מחשבות רצחניות", למרות הניסיונות הבלתי פוסקים של הערוץ שמריץ אותה להפוך אותה לעוד סדרה חמקנית שלעולם לא תשודר בשעה שהם פרסמו.

ומזמן הדעתי למסקנה שאם בעיר ברדפילד יש ריכוז כזה של פשיעה מהסוג שמתואר בכל אחד מהפרקים שלה, יש צורך במחקר סיבתי רציני מאד כדי לזהות מה גורם לה להפוך לבירת הפתולוגיה הנפשית של העולם...

ועדיין, תארי לעצמך סדרה בלשית שעוסקת במחלק המוסר במשטרות של שנות החמישים והשישים בכל רחבי העולם ובכל פרק השוטרים מצילים ילדים קטנים מההומוסקסואלים שמנסים לפתות אותם למין סוטה.

בימינו, הערוץ שהיה מנסה לשדר תוכנית שכזו ואולי גם החברה שמנסה להפיק סדרה שכזו היו נסוגים מהכוונות עוד לפני שידור פרק הפיילוט.

מדי פעם הסדרה משחררת איזו אמירת כיסוי תחת שמדברת על זה שיש גם אנשים אחרים עם נטיות בריאות, אבל היא מחזקת את הסטיריאוטיפים של אנשים מתחום הבדסמ כמפלצות.

לדעתי, סביר שאדם כמו גנב הנעליים מאמדוקס לא היה מגיע לפשיעה אם היה מוצא דרך שתיראה לו לגיטימית להעריץ נעליים של נשים - במיוחד אם היה מוצא דרך למצוא נשים שנהנות מגברים שמעריצים את הנעליים שבהן הו מהלכות.

כשהחברה מסביבך משדרת תדמית שלילית לכל התחום - אחת התוצאות של הסטיגמה היא מעבר לפסים א-סוציאליים.

האם אין כאן פחד וסטיריאוטיפיזציה של אנשים רק בגלל הנטיה המינית השונה שלהם?