ohad - m(אחר) |
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
ohad - m(אחר) • 17 באוק׳ 2006
איש אחד נכנס לפאב, יושב על הבר, פונה לברמן בקריאה נרגשת :
"תביא לי מהר כוסית וויסקי לפני שיתחיל הבלאגן..." הברמן ממהר לציית ומניח בפניו את הכוסית האיש חוזר על הדרישה : "תביא לי מהר כוסית וויסקי לפני שיתחיל הבלאגן..." הברמן מגיש לו עוד כוסית כך זה חוזר שוב ושוב, הברמן שואל אותו : "איזה בלאגן ? " והאיש רק חוזר ואומר : " מהר, מהר, תביא כוסית לפני שיתחיל הבלאגן..." לבסוף, לאחר עוד כמה פעמים הברמן פונה אליו ואומר לו : "תשמע, אני צריך שתשלם לפחות על מה ששתית כבר " אז האיש עונה לו : " הופה, הנה התחיל הבלאגן....." עוד אחת קצרה : איש אחד נכנס לפאב ומבקש מהברמן 12 טקילות, הברמן מגיש לו והאיש מקפיץ ומקפיץ הברמן שואל אותו לכבוד מה החגיגה, בכל זאת, 12 טקילות אז האיש עונה לו ש " היום זו הייתה המציצה הראשונה שלי " הברמן עונה לו "סחטיין, הטקילה ה-13 עליי " אז האיש עונה לו " עזוב, אם 12 לא הצליחו להעביר לי את הטעם, גם ה 13 לא תעזור...." |
|
ohad - m(אחר) |
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
נערה אחת נכנסת לפיצוציה ומבקשת מהמוכר קופסת סיגריות ווינסטון לייט
המוכר מסתכל עליה ושואל " את ? סיגריות ? בגילך ? כשיש לך עוד חלב על השפתיים ? " אז היא עונה לו : " זה לא חלב ....." |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
שתיים ראשונות בסדר... :))
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
godisafemale(שולטת) • 17 באוק׳ 2006
שתיים ראשונות בסדר... ) אבל מה נהיה עם החלב???!!! מעריכה את הכישור לספר בדיחות אני ממש גרועה בזה.. גם לא זוכרת.. אתה יכול לכתוב אותן מחר שוב - אני מבטיחה לצחוק ולהנות כמו בפעם הראשונה.. }{ |
|
ohad - m(אחר) |
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
במיוחד בשבילך גודי :
אופנוען דורס אישה, מי אשם ? תנסי לנחש, התשובה מחר |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
חכה חכה...
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
godisafemale(שולטת) • 17 באוק׳ 2006
חכה אחרי בצפר...! שחיטה.. אתה מת!!! |
|
ohad - m(אחר) |
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
טוב, אז למרות מה שאת חושבת , האישה לא אשמה
זה האופנוען אשם, מה הוא נוסע עם האופנוע בתוך המטבח ??? |
|
ohad - m(אחר) |
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 באוק׳ 2006
במחשבה שנייה, החלטתי לגנוז את הבדיחה שנכתבה כאן...
עמכם הסליחה |
|
isolde(שולטת) |
לפני 18 שנים •
19 באוק׳ 2006
ועכשיו אתה הולך להמציא בדיחות עם שפיכה נשית!
לפני 18 שנים •
19 באוק׳ 2006
isolde(שולטת) • 19 באוק׳ 2006
|
|
הייתי כאן |
לפני 18 שנים •
19 באוק׳ 2006
שתי דתיות
לפני 18 שנים •
19 באוק׳ 2006
הייתי כאן • 19 באוק׳ 2006
שתי דתיות יצאו לבית הכנסת שלהם כדי למכור עוגיות .
שמה של האחת היה הרבנית-מתמטיקה, ושל השנייה האדמורית-הגיון. הערב החל לרדת ולהחשיך, והן עדיין היו רחוקות מרחק רב מבית הכנסת. אמרה האדמורית-הגיון לחברתה: האם שמת לב שאיש אחד עוקב אחרינו בחצי השעה האחרונה? הרבנית-מתמטיקה: כן. תמהני מה הוא רוצה. האדמורית-הגיון: ברור מאד מה הוא רוצה! זה לגמרי הגיוני, הוא רוצה לאנוס אותנו! הרבנית-מתמטיקה: אוי, אלוהים! בקצב הזה הוא יגיע אלינו תוך 15-20 דקות לכל היותר! מה נעשה? האדמורית-הגיון: הדבר היחיד ההגיוני שאפשר לעשות זה להגביר את קצב הליכתנו! הרבנית-מתמטיקה כעבור כמה דקות: זה לא עובד! האדמורית-הגיון: כמובן שזה לא יעבוד! האיש עשה את הדבר ההגיוני היחיד - גם הוא הגביר את קצב הליכתו! הרבנית-מתמטיקה: אם כך, מה נעשה ? בקצב הזה הוא ישיג אותנו תוך דקה! האדמורית-הגיון: הדבר ההגיוני היחיד הוא להתפצל. את תלכי בכיוון הזה ואני בכיוון ההוא. הוא לא יכול לעקוב אחרי שתינו! האיש החליט לעקוב אחרי האדמורית-הגיון. הרבנית -מתמטיקה הגיעה לבית הכנסת, והייתה מודאגת מאד לגבי מה עלה בגורלה של האדמורית-הגיון. כעבור זמן מה הגיעה האדמורית-הגיון, קצרת נשימה וסמוקה. הרבנית-מתמטיקה: תודה לאלוהים שהגעת! ספרי לי מה קרה! האדמורית-הגיון: מה שקרה זה הדבר ההגיוני היחיד! האיש לא יכול היה לעקוב אחרי שתינו, אז הוא עקב רק אחריי. הרבנית-מתמטיקה: כן, כן, אבל מה קרה אז?? האדמורית-הגיון: מה שקרה זה הדבר ההגיוני היחיד שיכול היה לקרות. אני התחלתי לרוץ מהר ככל שיכולתי, וגם הוא התחיל לרוץ מהר ככל שיכול היה. הרבנית-מתמטיקה: נו, ואז?? האדמורית-הגיון: ואז קרה הדבר ההגיוני היחיד שיכול היה לקרות. הוא השיג אותי! הרבנית -מתמטיקה: אוי, אלוהים! ומה עשית? האדמורית-הגיון: עשיתי את הדבר ההגיוני היחיד שיכולתי לעשות. הרמתי את השמלה שלי.. הרבנית-מתמטיקה: אוי שומו שמיים! ומה ! האיש עשה? האדמורית-הגיון: האיש עשה את הדבר ההגיוני היחיד שיכול היה לעשות. הוא הוריד את המכנסיים שלו. הרבנית-מתמטיקה: הוי, לא!! ומה קרה אז? האדמורית-הגיון: מה שקרה אז היה הדבר הכי הגיוני שיכול היה לקרות, אחותי! בחורה ששמלתה מופשלת מעלה, רצה הרבה יותר מהר מגבר שמכנסיו מופשלות מטה! כל מי שרצו לו סרטים כחולים בראש... שיתבייש |
|
מפוכחת(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
19 באוק׳ 2006
ובשביל להרגיז את גודיז סופית.............
לפני 18 שנים •
19 באוק׳ 2006
מפוכחת(נשלטת) • 19 באוק׳ 2006
איך נקראת הבלטה הסמוכה לכיור המטבח?
מעמד האישה. והחלון מעל הכיור? השקפת עולמה. גודיזזזזזזזזזזזזזזז, יאללה מכות |
|