דוכיפת(נשלט) |
לפני 18 שנים •
21 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 באוק׳ 2006
דוכיפת(נשלט) • 21 באוק׳ 2006
Queencie כתב/ה: איימי_ כתב/ה: אני קצת מבולבלת... כאן זה הבנים על הבנות, או הבנות על הבנים? או כולם/ן על כולם/ן?
איימי מאמי, יש גם נשלטים שהם כלבות אלה הנשלטים שאני מעדיפה ולעניין הפוסט, לאקי אין דבר כזה "שאוהבות הכל" תמיד יש מחסומים, חששות, גבולות. ובנושאים הללו האתגר הכי גדול..... אז אולי הכוונה שלך היתה שאתה תאהב כל מה שהשולטת שלך תאהב, שזה יפה בפנטזיה, אבל במציאות די נדיר, בפרט בתחילת קשר. ולגבי דבריו של פרודו, ציטוט: נראה לי מה זה משעמם לשלוט במישהיו שאוהבת הכל, מסכימה להכל ונהנת מהכל...
אי אפשר להעניש - אין על מה אי אפשר לעצבן אותה בכוונה - היא תהנה מהכל אין טעם לקשור אפילו... פשוט אפשר לומר 'אל תזוזי' תמיד הכל כן, כן, כן... בשביל זה יש את השלט של הטלויזיה (הוא לא מתווכך איתך ). מסכימה איתך שמשעמם לשלוט ב"יס-מן" מוחלט, אבל תמיד אפשר למצוא איך להעניש.... גם למי שאוהב כאב אפשר להעניק כאב מעניש במיוחד, ותמיד תמיד עונש המניעה הוא העונש הקשה ביותר. נהדר. איך הפך משפט אחד למשניה. חמישה חומשי פאםדום. ולאהוב הכל למשנתי,לאהוב את השולטת ואת רצונה גם אם רצונה אינו בדיוק רצוני,אבל הוא יהיה כזה,כי זה רצונה...ומטרתי להנות אותה,לענג אותה כרצונה,לא כרצוני.... |
|