הוא(שולט) |
לפני 18 שנים •
26 באוק׳ 2006
זה נכון
לפני 18 שנים •
26 באוק׳ 2006
הוא(שולט) • 26 באוק׳ 2006
זה לא סיפור אחר זה כרוך באותה סיטואציה האפטרקר או איך שתקראו לזה
מומלץ שיהיה הדדי באותה נקודת זמן בהפסקה או בתום סשן ולעיתים ממליץ לתת פרה קר לפני סשן להרפיה והרגעה לפני הבאות בעיקר כשחשים את הפרטנרית בסטרס לקראת. |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
עינבר • 27 באוק׳ 2006
אין לי מושג כמה זמן אתה ב BDSM , אבל פגשתי אנשים שלא ידעו מה זה במשך שנים.
ואתה צודק, אין מידע נגיש על אפטר קר בעברית ואני לא מכירה מספיק טוב אתרים באנגלית. זה ממש לא כמו אצל ונילים, מעולם לא היה לי צורך בחיבוק אחרי סקס ונילי. הצורך באפטר קר מגיע מהפרת האיזון, מהפרת השוויוניות. אם בסשן בודד יש לנשלט יכולת לוותר על אפטר קר מהשולט ולדאוג לעצמו. אז במערכת יחסים שבה אין אפטר קר, עלול להגרם נזק נפשי, עד לדיכאון, לנשלט. זה נכון שהכאב, הציות, השרות, הריצוי וההשפלה הן צורך של השולט וגם של הנשלט. אבל זה עדיין לא אומר שאין מחיר נפשי למילוי הצורך הזה, שאין בכך סכנה נפשית. מטרת ההפטר קר היא לאזן את הנפש של הנשלט/ת (ולעתים גם של השולט). אין מתכונים כדוגמת X חיבוקים, Y זמן ו 2 שיחות, אבל יש לאפטר קר כמה מטרות, להוריד את הנשלט בבטחון מהריחוף (הספייס), לתת לו להרגיש מוערך, אהוב, להחזיר אותו לגובה העיניים ולתת לו אפשרות לבטא את עצמו כאדם וכנשלט. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
זאלופון(שולט) • 27 באוק׳ 2006
עינבר כתב/ה: זה ממש לא כמו אצל ונילים, מעולם לא היה לי צורך בחיבוק אחרי סקס ונילי. הצורך באפטר קר מגיע מהפרת האיזון, מהפרת השוויוניות. אם בסשן בודד יש לנשלט יכולת לוותר על אפטר קר מהשולט ולדאוג לעצמו. אז במערכת יחסים שבה אין אפטר קר, עלול להגרם נזק נפשי, עד לדיכאון, לנשלט. א) את נדירה. לרוב הנשים, ואני מעז לומר שגם ללא מעט גברים, יש צורך כזה גם אחרי סקס ונילי. ב) נשלט שכל כך תלוי באפטר קייר כפי שתיארת, עד כדי כך שהוא מוכרח אותו כדי להבין שהוא שווה ערך, שהוא אדם וכו' שכן אחרת ייגרם לו נזק נפשי - עצתי לו היא שלא יעשה בדסמ. |
|
דום כתום |
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
דום כתום • 27 באוק׳ 2006
"ב) נשלט שכל כך תלוי באפטר קייר כפי שתיארת, עד כדי כך שהוא מוכרח אותו כדי להבין שהוא שווה ערך, שהוא אדם וכו' שכן אחרת ייגרם לו נזק נפשי - עצתי לו היא שלא יעשה בדסמ.[/quote]"
זאלופון היקר, after care הוא צורך ריגשי בסיסי של רוב הנשלטות. בלי להכנס לסיבות למה הוא כל כך נחוץ להן,אני חושב שממש לא יהרוג אף שולט לחבק וללטף את הסאבית שלו אחרי סשן,אם זה גורם לה להרגיש יותר טוב ומחזק את הקשר שלהם. |
|
דום כתום |
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
דום כתום • 27 באוק׳ 2006
"
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי אוק' 27, 2006 1:37 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
מUחדת • 27 באוק׳ 2006
זאלופון כתב/ה: עינבר כתב/ה: זה ממש לא כמו אצל ונילים, מעולם לא היה לי צורך בחיבוק אחרי סקס ונילי. הצורך באפטר קר מגיע מהפרת האיזון, מהפרת השוויוניות. אם בסשן בודד יש לנשלט יכולת לוותר על אפטר קר מהשולט ולדאוג לעצמו. אז במערכת יחסים שבה אין אפטר קר, עלול להגרם נזק נפשי, עד לדיכאון, לנשלט. א) את נדירה. לרוב הנשים, ואני מעז לומר שגם ללא מעט גברים, יש צורך כזה גם אחרי סקס ונילי. ב) נשלט שכל כך תלוי באפטר קייר כפי שתיארת, עד כדי כך שהוא מוכרח אותו כדי להבין שהוא שווה ערך, שהוא אדם וכו' שכן אחרת ייגרם לו נזק נפשי - עצתי לו היא שלא יעשה בדסמ. לא רק אחרי סקס. סתם ככה, כי נעים לקבל חום, להתערסל באינטימיות. אפטר קייר זה מושג משקר כיוון שהוא יוצר תחושה שרק לצד הנשלט יש צורך בו. אפטר קייר הוא בסך הכל מילת קוד להתרגעות. אף אחד מאיתנו, אני מניחה, סוטים-סוטות-ונילים-וניליות לא רוצה שהפרטנר שלו- יהיה זה דום או יהיה זה האיש שחתם על הכתובה- יקום, יתלבש, ירוץ לבדוק מי התקשר ומה חדש ב-YNET שניה אחרי שנגמר הסשן/סקס/וואטאבר. גם לצד הדומיננטי יש צורך בהתרגעות הזו וזו לא חוכמה מסיני להבין את הצורך האנושי הזה. הבדס"מ לא המציא את האינטימיות. מי שזקוק לאפטר קייר- כניראה לא חווה אינטימיות לגיטימית בקשר שצריכה להיות בו בלי קשר לסשנים או זיונים. במערכת יחסים לא אמור להיות "אפטר קייר"- צריכה להיות תיקשורת. אני לא מסכימה איתך עינבר שמטרת האפטר קייר היא "לאזן את נפש הנשלט/ת". אם היא לא מאוזנת- גם חיבוקים בני 16 שעות לא יועילו לאיזון. אדם במערכת יחסים, כל מערכת יחסים, צריך לקבל את התחושה שהוא מוערך, אהוב ובגובה העיניים- גם כשהן מכוסות והרבה הרבה לפני שנוחתת ההצלפה הראשונה על ישבנו. ואם רק בזמן האפטר קייר ניתנת אפשרות להתבטא "כאדם וכנשלט"- כניראה שיש פה בעיה רצינית. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי אוק' 27, 2006 1:39 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
זאלופון(שולט) • 27 באוק׳ 2006
דום כתום כתב/ה: זאלופון היקר,
after care הוא צורך ריגשי בסיסי של רוב הנשלטות. בלי להכנס לסיבות למה הוא כל כך נחוץ להן,אני חושב שממש לא יהרוג אף שולט לחבק וללטף את הסאבית שלו אחרי סשן,אם זה גורם לה להרגיש יותר טוב ומחזק את הקשר שלהם. מסכים עם כל מילה שלך. אני בהחלט מסכים שעם אפטר קייר זה יותר טוב. אבל חושב שמי שיתמוטט בלי אפטר קייר, כדאי שיעבוד על ההערכה העצמית שלו, על הצורך שלו באישור, על היציבות הנפשית שלו וכו' לפני שייכנס לבדסמ. |
|
ימית 2000 |
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
27 באוק׳ 2006
ימית 2000 • 27 באוק׳ 2006
בדיוק כמו החיבוק והחום שבאים אחרי סקס, אחרי שיחה טובה, אחרי מריבה נוראית, אחרי פרידה ממושכת - הרי זה לא משהו שצריך ללמוד. זה אינסטינקט של כל בני האדם. אותו חיבוק בדיוק, אותו רוך, מתלווים לסשן. הרי ההנחה היא שסשן הוא חוויה הדדית, מהנה ומספקת לשני הצדדים, שנעשית בהסכמה ותוך תקשורת. אם זה אכן כך - האפטר קייר יהיה המשך טבעי לסשן. אם לא - שום אפטר קייר לא ישנה את המצב.
|
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
28 באוק׳ 2006
לפני 18 שנים •
28 באוק׳ 2006
עינבר • 28 באוק׳ 2006
זאלופון כתב/ה: נשלט שכל כך תלוי באפטר קייר כפי שתיארת, עד כדי כך שהוא מוכרח אותו כדי להבין שהוא שווה ערך, שהוא אדם וכו' שכן אחרת ייגרם לו נזק נפשי - עצתי לו היא שלא יעשה בדסמ.
זה בכלל לא קשור לנשלט, זה קשור לאדם. בקשר ונילי אין סכנה לנזק נפשי מכיוון בגלל שהקשר פחות או יותר שוויוני, שום צד לא משפיל את הצד השני, אף אחד לא נותן פקודות ולא גורם כאב. אין שום אדם שיכול להתמודד לאורך זמן אם יחס משפיל, קר, אכזרי מאדם קרוב. גם ערך עצמי גבוה ביותר שיש לאדם, ישחק לו הערך אם זה היחס היחיד שיזכה לו. לא מספיק להגיע בריא בנפשך ליחסי שליטה, כדי שהם לא יפגעו בך נפשית. צריך שיהיה בבה איזון בין היחס השלילי לחיובי של השולט. אחרת נגרם נזק. האשליה הזאת שאישה מספיק חזקה ובעלת ערך עצמי לא תפגע מהתעללות, היא אגדה אורבנית מסוכנת.נשים רבות נפגעו מהמחשבה שלא ניתן לפגוע בהן. שולטים ושולטות שחושבים ש"אפטר קר" הוא פינוק אופציאנלי, דבר לא הכרחי, לא יבינו איך זה קורה שכל כך הרבה נשלטותונשלטים מתגלים כמעורערים ותלותיים. מה שהכי מפתיע אותם, זה שבהתחלה הן עושים רושם נורמלי ועם הזמן זה משתנה. העדר אפטר קר באופן סדרתי גרם לנזק נפשי להרבה אנשים - זאת התעללות. ושוב , אני מדגישה , בסשן בודד, או ביחסים שבהם אין קשר קרוב בין הפועלים, הסכנה מצטמצת למינימום והסיכוי לנזק נפשי מסשן חד פעמי שואף לאפס. |
|
מאלף סוררות(שולט) |
לפני 18 שנים •
28 באוק׳ 2006
LOL Zalophone
לפני 18 שנים •
28 באוק׳ 2006
מאלף סוררות(שולט) • 28 באוק׳ 2006
זאלופון כתב/ה: יש מצב שאני לא אחדש לך הרבה, אבל: חבק אותה אחרי הסשן, תהיה איתה, תנוחו ביחד כשאתה מלטף אותה קצת. אחר כך (אם יש רצון או צורך) תדברו על איך ומה היה.
הייתי מוסיף לזה: תהיה קשוב אליה, תדאג לה ותוודא שהיא נוחתת בשלום מהריחוף אליו הבאת אותה. זהו. שום מסגרת זמן ושום ציוד. לא מאד שונה מאפטר קייר אחרי סקס, למעשה, רק שהונילים האלה לא ממציאים שמות לכל דבר. Very funny the way you'vr put... That being said I totally agree with you |
|