איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 2 בנוב׳ 2006
prometheus כתב/ה: אולי לא כאן המקום לחפש גבר שיבשל לך (למרות שאני אישית נהנה לבשל לפעמים, ואז חסר לסאבית שאין לי שלא תאכל מזה)
חחח! אני, חלום חיי, הוא למצוא גבר שיהנה לאכול את מה שאני מבשלת וואללה, אם הוא נהנה לאכול את בישוליי, אבשל לו בוקר צהריים וערב. אני רואה בזאת חוויה מתקנת לדבריה של אימי כשניסיתי ללמוד לבשל: "אל תכיני כמויות, ממילא את היחידה שאוכלת, וגם זה לא תמיד..." אפשר להציב כקריטריון- גבר שלא בררן באוכל? |
|
prometheus(שולט) |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
prometheus(שולט) • 2 בנוב׳ 2006
אולי מתחלף?
הוא ישלוט בך ובתור סאב הוא יאלץ לאכול את מה שאת מבשלת. אם הוא אוהב סשנים תכופים במיוחד כנשלט זה עשוי להצליח. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
איימי_(נשלטת) • 2 בנוב׳ 2006
prometheus כתב/ה: אולי מתחלף?
הוא ישלוט בך ובתור סאב הוא יאלץ לאכול את מה שאת מבשלת. אם הוא אוהב סשנים תכופים במיוחד כנשלט זה עשוי להצליח. חחח! בעצם, לא מצחיק. רע אחד! אני לא חושבת שאני מבשלת כל כך רע. האוכל שלי פשוט עוד לא פגש את הגבר שלו, זה הכל |
|
מביט לרגע |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
סשן רגל קרושה
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
מביט לרגע • 2 בנוב׳ 2006
prometheus כתב/ה: ובתור סאב הוא יאלץ לאכול את מה שאת מבשלת. אם הוא אוהב סשנים תכופים במיוחד כנשלט זה עשוי להצליח. אני רוצה לראות את הסאב/נשלט שיעבור סשן מהסוג הנ"ל , הכולל בתוכו רגל קרושה , ולא ישתמש במילת בטחון. |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
נוריתE • 2 בנוב׳ 2006
הוא חי בסרט והגיע הזמן שמישהו יעיר אותו כזה
ה"תסריט"הזה בשינויים קלים מוכר לי אבל ברגיל בסוף הסרט, זורקים את הגרגרים שנישארו מהפופקורן ואת הכוס שתיה וחוזרים לחיים המציאותיים. ומי שחי בסרט ישאר לבד. שעתיים וחצי כולל קדימונים פרסומות והפסקה זה די והותר. |
|