דום כתום |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
.
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
דום כתום • 2 בנוב׳ 2006
huan כתב/ה: גודיס אין לך משהו יותר טוב לעשות מלהפוך שירשור למריבה מפגרת שבה את כמו תמיד יוצאת ממש..אבל ממש לא טוב?
בכל מקרה דום כתום לשאלתך...הבורות והאנטיפטיה שחשים אנשים כלפי בדסמ והעוסקים בו גדולה אף יותר משל ההומואים...כך שלזכות ביחס עויין ואף לסבול סנקציות ואפליות שונות היא אפשרות מאוד ריאלית.....עם זה לא מדאיג אותך אשריך...דוגרי אני הייתי שמח עם אצל כולם היתה תמונת פנים ברורה בפרופיל...בכל מקרה אתה לא הראשון ואני מקווה שלא האחרון לשים אחת כזאת נקווה שז יהפוך לטרנד הטענה שלך לגבי סנקציות אפשריות הגיונית במיקרים מסוימים ואני מקבל אותה. |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
חואן וטרולי
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
godisafemale(שולטת) • 2 בנוב׳ 2006
תנו גז שחקו בהגה...
|
|
huan |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
huan • 2 בנוב׳ 2006
יאללה יאללה גודיס...משעמם והעיקר ממש לא ברור...הלאה...
|
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
חואן.. חאלס להתלהם..
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
חואן.. חאלס להתלהם..
פעם ראשונה! |
|
דום כתום |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
דום כתום • 2 בנוב׳ 2006
godisafemale מסתבר שכל מה שכתבו עלייך בפורומים השונים,נכון.
אני לא מכיר אותך,וגם ממש לא רוצה להכיר,אז אולי תתנדפי ? |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
מה שנכתב עלי זה כאין וכאפס
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
מה שנכתב עלי זה כאיין וכאפס!
לתשומת ליבך! |
|
זרה מוכרת |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
זרה מוכרת • 2 בנוב׳ 2006
כתום,
אם תרשה לי להחזיר את השרשור המקורי שלך לעצמו ולהחזיר אותו מהאשפתות אליו הוא עלול להידרדר, אומר לך ש... באופן כללי, אני לא רואה מניעה ל-למה לא לשים תמונה שלך בפרופיל, במשך תקופה לא קצרה היתה אצלי בפרופיל גם תמונה שלי, אבל גיליתי שיש תמונות יפות ממנה (כן כן , אני יודעת ...מפתיע ). צודק חואן בעובדה שהרבה מאוד אנשים עדיין לא מוכנים לקבל את תחום הבדס"מ כלגיטימי, ויש כאלה שזה עלול לפגוע בהם, במקומות העבודה, במשפחה וכיו"ב. מה שכן, תמונות כפי ששמת אתה, של חלקי פנים, או חלקי גוף בהן לא ניתן לחלוטין לזהות אותך, הן בהחלט במקומן. שיהיה ערב טוב זרונת |
|
electro-z |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
נפוצה פה שמועה שיש לי מראה חנוני
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
electro-z • 2 בנוב׳ 2006
אז לכבוד השירשור האמיץ הזה אני מתהדר להפיץ את תמונת דמותי המסוקסת ברבים ללא כחל וסרק. לא רואה סיבה להסתיר את האמת:
http://speedydtz.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/fat-kid.jpg ואני לא רוצה לגלות לכם מה יש במזוודה הכחולה... |
|
llulu(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
יש כמה
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
llulu(נשלטת) • 2 בנוב׳ 2006
סיבות שאנשים יכולים לא לפרסם את עצמם בצילום הם כאלה
א. רגישות לחברה.ילדים שמה יגלו ולא יבינו מה אבא אמה עושים עם שוט ביד או הסתבחיות על רקע גירושין ב. כשלא מבינים, אנשים אחרים נוטים להוות בהרבה וזה לפעמים יותר פוגע מאשא כל דבר אחר, במיוחד כש מדובר בקרובים במקום העבודה שלי יודעים על נטיות שלי ...כשהבוס שלי שמע בפעם הראשונה, הוא כמעת בלע את המשקפיים שלו.... לפעמים יוצאים לנו שיחות מרתקות על הנושא למרות שברור שאני צריכה פסיכולוג דחוף לפי דעתם....אבל אתם יודעים? אין נצחונות קטנות בחיים עם הרבה סבלנות, יבלאו את הצרדעה.....או לא |
|
דום כתום |
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
'
לפני 18 שנים •
2 בנוב׳ 2006
דום כתום • 2 בנוב׳ 2006
אני לא יודע מה יש במיזוודה הכחולה,אבל אני מנחש שיש בזה הרבה קלוריות...
|
|