שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

יציאה מפרופורציה...

המפקדת​(לא בעסק)
לפני 18 שנים • 5 בנוב׳ 2006
המפקדת​(לא בעסק) • 5 בנוב׳ 2006
הפנתרה הורודה כתב/ה:
וכמובן כרגיל אנשים לוקחים דברים שנכתבים ומפרשים אותם בצורה הכי שלילית שיש...
כמה לא מפתיע icon_confused.gif
לאף אחד אין תלונות נגד התחרות שנוצרה. להפך - רבים מרגישים כי מאז שקיימת תחרות ניכר כי הדבר רק עודד את כל המתחרים לשפר את איכות ורמת האירועים ואנו חברי הקהילה רק נהנים מכל השיפור האדיר הזה.
התחרות בריאה וטוב שהיא קיימת. אין עוררין על כך.
אם כבר לי מפריע שידוע לכולם כי מתחרה X עורך ארועים בימים מסויימים של השבוע ומתחרה Y עורך בימים אחרים, כך שאין התנגשויות וכולנו יכולים להנות מהכל. כאשר מגיע מתחרה Y ודורס את היום הקבוע של מתחרה X למרות שבאותו יום כבר היה קבוע אירוע מזמן, זו התגרות זולה, מעליבה ומבחינתי ממש לא תרמה דבר לאף אחד. זה הכל.

פנתרה, משום מה הדברים נכתבים בצורה שמעוררת בעיות...
ולגבי X,Y וכל מי שבא לך...
מה אם היום הקבוע כמו שציינת יוצא יותר מיום אחד בשבוע ?
נו באמת...
תחרות זה דבר בריא !!!!
בכל תחום !
חלאס עם לחפש בעיות וצרות איפה שאין !
מי שירצה ילך לאיזה אירוע שיבחר וזהו !
אין פה לאף אחד בעלות על ימים, יש פה מספיק אנשים עם ראש על הכתפיים בכדי שידעו מה הם מעדיפים ואת חברת מי הם מעדיפים...

אם הדברים נלקחים לכיוונים "לא נכונים" זה מכיוון שמי שפתח את הפוסט הזה בחר להציג את הדברים בצורה הזאת !
walking dead
walking dead • 5 בנוב׳ 2006
המפקדת כתב/ה:
הפנתרה הורודה כתב/ה:
לאף אחד אין תלונות נגד התחרות שנוצרה. להפך - רבים מרגישים כי מאז שקיימת תחרות ניכר כי הדבר רק עודד את כל המתחרים לשפר את איכות ורמת האירועים ואנו חברי הקהילה רק נהנים מכל השיפור האדיר הזה.
אם כבר לי מפריע שידוע לכולם כי מתחרה X עורך ארועים בימים מסויימים של השבוע ומתחרה Y עורך בימים אחרים, כך שאין התנגשויות וכולנו יכולים להנות מהכל. כאשר מגיע מתחרה Y ודורס את היום הקבוע של מתחרה X למרות שבאותו יום כבר היה קבוע אירוע מזמן, זו התגרות זולה, מעליבה ומבחינתי ממש לא תרמה דבר לאף אחד. זה הכל.

נו באמת...
תחרות זה דבר בריא !!!!
בכל תחום !
אין פה לאף אחד בעלות על ימים, יש פה מספיק אנשים עם ראש על הכתפיים בכדי שידעו מה הם מעדיפים ואת חברת מי הם מעדיפים...

אם הדברים נלקחים לכיוונים "לא נכונים" זה מכיוון שמי שפתח את הפוסט הזה בחר להציג את הדברים בצורה הזאת !

מפקדת,
עד כמה שנחמד לי וכיף לי שאת בסה"כ חוזרת על דבריי (ואם זה לא נראה לך אולי כדאי שתקראי את דבריי פעם נוספת), לא אמרתי שיש למישהו "בעלות" על משהו!
אם נקבע אירוע לתאריך 3 בנובמבר כבר חודש וחצי לפני המועד הזה אני בהחלט חושבת שהיה מקום למתכנני האירוע המקביל (שתוכנן הרבה אחרי) להתחשב ולא לקיים את המסיבה באותו התאריך... זה הכל. כי זו לא תחרות - זו סתם פרובוקציה ילדותית. גם אם הדברים היו הפוכים זו הייתה דעתי!
Inside your head
Inside your head • 5 בנוב׳ 2006
הפנתרה הורודה כתב/ה:
המפקדת כתב/ה:
הפנתרה הורודה כתב/ה:

נו באמת...
תחרות זה דבר בריא !!!!
בכל תחום !

מפקדת,
עד כמה שנחמד לי וכיף לי שאת בסה"כ חוזרת על דבריי (ואם זה לא נראה לך אולי כדאי שתקראי את דבריי פעם נוספת), לא אמרתי שיש למישהו "בעלות" על משהו!
אם נקבע אירוע לתאריך 3 בנובמבר כבר חודש וחצי לפני המועד הזה אני בהחלט חושבת שהיה מקום למתכנני האירוע המקביל (שתוכנן הרבה אחרי) להתחשב ולא לקיים את המסיבה באותו התאריך... זה הכל. כי זו לא תחרות - זו סתם פרובוקציה ילדותית. גם אם הדברים היו הפוכים זו הייתה דעתי!

פנתרה,
על שום מה ההתמרמרות?
אני דווקא הבנתי שהיה דיי מוצלח בשתי המסיבות.
walking dead
ברווזה,
התמרמרות...? ממש לא הדרך שלי icon_smile.gif
למען הסר ספק אני מבהירה בפעם האחרונה מבחינתי:
1. אין לי בעיה עם תחרות/שוק חופשי/קפיטליזם/משחקי היצע וביקוש וכל מושג אחר שנלקח מעולם הכלכלה לצורך תיאור מה שהולך כאן.
2. למעשה, אני חושבת שבזכות התחרות שנוצרה רמת האירועים אצל כולם עלתה פלאים.
3. לא אמרתי בשום מקום שהמסיבות לא היו מוצלחות. שתיהן היו מוצלחות ואני מאושרת בשביל כולם.
4. רק אמרתי במאמר מוסגר ש*לי* אישית צרם שנקבעה מסיבה באותו היום שכבר הייתה קבועה מסיבה אחרת כבר מזמן.
זו דעתי האישית ואין לכך קשר ל"מרמור" כלשהו. רבים לפני בשרשור הזה גם אמרו כך. אני לא מבינה מה ההתמרמרות נגדי, אם כבר...
Inside your head
התמרמרות נגדך?
את עדיין לא מהווה פקטור בשרשור הזה.
כל אחד מביע את דעתו, ונימתך דיי מתמרמרת, ב*עיניי* לפחות.
אני רק אומרת שרצוי שאחרים גם יבדקו בציציות של עצמם לפני שמעלים טענות שאין להם בסיס.
icon_cool.gif

ובואי נסכים יחד,
**שבזכות התחרות שנוצרה רמת האירועים אצל כולם עלתה פלאים. **
ול*דעתי* זה מה שאמור להניע את המסיבות.
תחרותיות שתוביל להיצע איכותי, ושכל אחד יהיה זכאי לבחור לאיזו מסיבה הוא מחליט ללכת מבלי להתחשבן *מי החליט על תאריך מסויים ומתי*.
walking dead
ברווזה,

Frankly my dear I don't give a damn על איך נשמעת הנימה שלי בעיני מישהו כאן. אני אומרת את דעתי ולא מתכוונת להתנצל על כך שזו דעתי. כל אחד מוזמן להסכים או לא להסכים איתי... אני לא מתכוונת לטחון מים ולחזור על דבריי שוב ושוב.
את המסר שלי העברתי.
וכפי שכה היטבת להגדיר עם עשרות **כוכביות** שלא הותירו מקום לספק: אני עדיין (אהבתי את ה"עדיין") לא מהווה פקטור בשרשור הזה ולכן, מבחינתי, מיציתי את גן הילדים היומי שהתפתח כאן.
Inside your head
שאי ברכה. icon_wink.gif
teacher​(שולט)
teacher​(שולט) • 5 בנוב׳ 2006
כולנו פקטור בעיני האלקטרון הגדול...

ווואאאוווו....

Venus in Furs​(מתחלף)
Venus in Furs​(מתחלף) • 5 בנוב׳ 2006
אני מציע דרך בוגרת ורצינית לפתרון השאלות שהועלו כאן.

קרב האבקות בבוץ המוני בין כל הניצים.

עכשיו נשאר רק לריב אם זה יהיה בגנון או בנו לימיטס, ומה יהיה הדרס קוד.
icon_rolleyes.gif
המפקדת​(לא בעסק)
המפקדת​(לא בעסק) • 5 בנוב׳ 2006
Venus in Furs כתב/ה:
אני מציע דרך בוגרת ורצינית לפתרון השאלות שהועלו כאן.

קרב האבקות בבוץ המוני בין כל הניצים.

עכשיו נשאר רק לריב אם זה יהיה בגנון או בנו לימיטס, ומה יהיה הדרס קוד.
icon_rolleyes.gif

חחחחחח ונוס יקירי, אני אוהבת את דרך המחשבה שלך icon_wink.gif

נו, אז איפה זה יהיה ? קבעו כבר תאריך ?

rffl.gif rffl.gif rffl.gif