סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מילון הבדסמ השלם-מהי התמסרות בבדסמ?

huan
לפני 18 שנים • 7 בנוב׳ 2006
huan • 7 בנוב׳ 2006
דרך אגב ציטה...עם סתם ככה תרצה להביא לי את הקטע של "בוניל זה רק אהבת אמת ובבדסמ זה תמיד"....בבדסמ זה אל קורה תמיד...בכלל לא...גם פה צריך את אותה אהבת אמת או כל דבר אחר המניע התנהגות כזאת בונילה (כמו למשל התאהבות בה לאדם יספיק שבוע בכדי להגיש לך את העולם על מגש פליטנה ולהקריב את חייו למען חיוך ועוד שבוע בשביל לשכוח מהכל)....היי כמובן שאפשר לזייף את זה על ידי "נורמות התנהגות" ו"ככה שיפחה צריכה להתנהג" אבל אל על זה אתה ואני מדברים ואתה מוזמן לתקן אותי עם אני טועה.
פייה{O}
לפני 18 שנים • 8 בנוב׳ 2006
פייה{O} • 8 בנוב׳ 2006
Minnet כתב/ה:
הוא אמר שברגע שיפנים שהוא נולד נחות מרוב בני האדם יפטר מרגשי הבושה והקנאה שלו.

אדם שרוצה לתת את כולו בלי ציפייה לכלום כיוון שהוא מאמין שהוא נחות מרוב בני האדם לא צריך בדסמ אלא טיפול פסיכולוגי.
אין כאן התמסרות, יש כאן ביטוי של בעיה נפשית.

בעניין ההתמסרות שצ'יטה מתאר -
קודם כל, כמו הזאלופון גם אני חושבת שזו פשוט צורה של אהבה שאולי שונה בביטוי אך לא שונה במהות מ'אהבה ונילית'.
דבר שני, אני לא מאמינה שאפשר באמת להתמסר תוך חישוב כל הזמן של המאזן ובדיקה שזה משתלם.
פנקסנות לא משתלבת טוב עם התמסרות.
אם סאבית חושבת ללא הרף על טובתו של אדונה איפה כאן החישוב של מה טוב לה?

בעיני - התמסרות פשוט נוצרת כאשר היחסים מתאימים לכך.
מי שמתמסרת מטבעה תתמסר גם לבן זוג וניל באותה מידה (גם אם לא באותה צורה, כאמור).
newoldone
newoldone • 8 בנוב׳ 2006
אין בכלל ספק שרומיאו ויוליה (כדוגמה) הוא סיפור על זוג מתחלפים...
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 8 בנוב׳ 2006
פייה כתב/ה:
Minnet כתב/ה:
הוא אמר שברגע שיפנים שהוא נולד נחות מרוב בני האדם יפטר מרגשי הבושה והקנאה שלו.

אדם שרוצה לתת את כולו בלי ציפייה לכלום כיוון שהוא מאמין שהוא נחות מרוב בני האדם לא צריך בדסמ אלא טיפול פסיכולוגי.
אין כאן התמסרות, יש כאן ביטוי של בעיה נפשית.

בעניין ההתמסרות שצ'יטה מתאר -
קודם כל, כמו הזאלופון גם אני חושבת שזו פשוט צורה של אהבה שאולי שונה בביטוי אך לא שונה במהות מ'אהבה ונילית'.
דבר שני, אני לא מאמינה שאפשר באמת להתמסר תוך חישוב כל הזמן של המאזן ובדיקה שזה משתלם.
פנקסנות לא משתלבת טוב עם התמסרות.
אם סאבית חושבת ללא הרף על טובתו של אדונה איפה כאן החישוב של מה טוב לה?

בעיני - התמסרות פשוט נוצרת כאשר היחסים מתאימים לכך.
מי שמתמסרת מטבעה תתמסר גם לבן זוג וניל באותה מידה (גם אם לא באותה צורה, כאמור).

זה לא יילך ככה. בגלל שאנחנו מסכימים כל הזמן זה עם זו (וגם קצת בגלל שטענו כך בעצמנו מספר פעמים) אנשים חושדים שאנחנו באמת ניק כפול האחד של השניה. על כן אני רוצה לציין שבניגוד מוחלט לדברייך כי "פנקסנות לא משתלבת טוב עם התמסרות", אני דווקא חושב שהתמסרות לא משתלבת טוב עם פנקסנות. ושום דבר לא יזיז אותי מדעתי icon_exclaim.gif
huan
huan • 8 בנוב׳ 2006
שאלו עם כבר אנשים צריכים לחשוב שאנחנו ניק כפול מכל הפעמים שאנחנו לא מסכימים והופה פתאום יש הסכמה...זו הדרך שניק כפול חכם צריך להתנהגicon_smile.gif
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 8 בנוב׳ 2006
huan כתב/ה:
שאלו עם כבר אנשים צריכים לחשוב שאנחנו ניק כפול מכל הפעמים שאנחנו לא מסכימים והופה פתאום יש הסכמה...זו הדרך שניק כפול חכם צריך להתנהגicon_smile.gif

היו באמת כמה אנשים שחשבו ככה, אבל מאוחר יותר גיליתי שגם הם ניקים כפולים שלי.
מUחדת

רגע..

מUחדת • 8 בנוב׳ 2006
אם אני נוטה להסכים עם זאלו ועם פייה גם- האם אני הניק המשולש של שניהם?
האם אני מתמסרת בדס"מית? היגור וניל עם בדס"מי ונמר עם גדי ירבץ? וגו'.
*
שירשורים שלמים נדונו כאן על "ההבדל בין אהבה ונילית להתמסרות בדס"מית בלה בלה" וכתמיד- יהיו מי שירימו את נס המרד ויזעקו עד לב השמיים שאין מקום להשוואה כי התמסרות של סאבית לאדונה היא ההתמסרות האולטימטיבית ששום וניל לא יוכל להבין לעולם.
נפלאות התבונה הבדס"מית, עאלק.

צ'יטה, כרגיל- בטוח בצידקת דרכו {הבדס"מית!!}, ואלו מאיתנו שמבינים שבדס"מ הוא כלי ולא מהות הדרך- חושבים שהתמסרות היא התמסרות היא התמסרות, גם בלי כינויים כ"אדוני המאסטר שיחייה" או "סאביתי המתמסרת הכנועה השם יקום דמה".
למה?
כי ככה.
כי קוראים לזה אהבה וכולנו, בדס"מים וונילים, חווים אותה בכל מיני צורות ואופנים.

ליר-
ונילית, מתמסרת, אוהבת, חושקת, שולטת, נשלטת, מתחלפת {כי כולנו מתחלפים, דא}, א-מינית,
א-דיפלית.