שם מתחתיו |
לפני 18 שנים •
13 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 בנוב׳ 2006
שם מתחתיו • 13 בנוב׳ 2006
BrutallDom כתב/ה: .
מוזר. אף פעם לא חיטאתי את הזין שלי לפני שהכנסתי אותו בחור או בחור תחת של סאבית. מוזר באמת. תודיעו לי כשתגמרו להתעסק בכללי זהירות ובטיחות אין סופיים. וגם כשתגמרו להתעסק בטכניקות אין סופיות. . =========================== בטח גם נראה לך שמשהו באמת יקח אותך ברצינות אחרי דברי " חכמה" מהסוג שהעלת פה ובטח גם הזין שלך דומה למקל עץ הרי לדעתך את שניהם לא צריך לחטא |
|
שם מתחתיו |
לפני 18 שנים •
13 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
13 בנוב׳ 2006
צ'יטה כתב/ה: ברוטל,
========================================================
אם כבר אנחנו מדברים על זה, אני ממליץ לך לפחות לחטא אותו אחרי. וזה קוראים " מכה מתחת לחגורה" |
|
שם מתחתיו |
לפני 18 שנים •
13 בנוב׳ 2006
Re: נו באמת
לפני 18 שנים •
13 בנוב׳ 2006
מאונן מקלדת כתב/ה: BrutallDom כתב/ה: תודיעו לי כשתגמרו להתעסק בכללי זהירות ובטיחות אין סופיים.
וגם כשתגמרו להתעסק בטכניקות אין סופיות. מה אכפת לך שאנשים משתפים מידע, יא דביל? לא מעניין אותך, אל תקרא. יש אנשים שמשתמשים באותם צעצועים לכמה סאביות. על מחלות מין שמעת? בטח אתה מהאהבלים שמתחילים לעשות פרצופים ולהתבכיין כשמבקשים מהם לשים קונדום. תודיע לי כשתגדל כוס, או לפחות מוח. מאחל לסאביותך פטריות וזיהומים לרוב. ======================================== היי לך מאונן מקלדת תודה על תגובותיך היפות שפה אבל לא חבל על הסאביות שלו גם ככה הן בטח סובלות אז עזוב אותן מפטריות ושאר זיהומים כל סאבית באשר היא צריכה ללמוד להגן על עצמה בטח מפני אדון מהסוג שהוא !!!! |
|
Adonasuy(שולט) |
לפני 18 שנים •
13 בנוב׳ 2006
קקטוס.
לפני 18 שנים •
13 בנוב׳ 2006
Adonasuy(שולט) • 13 בנוב׳ 2006
ואחרי כמה חודשים אפשר לקטוף סברס ולאכול.
|
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 18 שנים •
13 בנוב׳ 2006
חוסר כיסוי מספיק רחב
לפני 18 שנים •
13 בנוב׳ 2006
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 13 בנוב׳ 2006
פרח ורוד כתב/ה: Dan_Kap(שולט){fluff}
המון תודה מאוד עזר מה שכתבת פה נראה לי שאפשר לחטא גם באלכוהול פשוט או אפילו מי חמצן מה דעתכם? הבעיות של אלכוהול פשוט ומי חמצן הוא שהם אינם קוטלים מגוון מספיק נרחב של גורמי זיהום. לכן ההמלצה דיברה על חומרי חיטוי נגישים שמכסים מגוון נרחב של גורמי זיהום כגון חיידקים, וירוסים, פטריות ועובשים... [ ולברוטאל - זה בסדר, יש גם דומים שעוברים מחור אחד לשני בלי להחליף קונדום. יש גם כאלו שחושבים שקונדום זה רק לאותם אנשים חלשלושים שחושבים שחידקים, וירוסים, נבגים ופטריות עלולים לעבור בינם לבין השפחות. ואל תדאג, אף אחד לא יקפוץ מהמסך עלייך ויכפה עליך משהו שלא תוכל לעמוד בו ] |
|
קליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
13 בנוב׳ 2006
סיכום קצר .
לפני 18 שנים •
13 בנוב׳ 2006
קליבר(שולט) • 13 בנוב׳ 2006
הרי ברור לך שאני אומר את הדברים בצחוק , או בהיתול , אין הכוונה לכניס לאיש /ה דבר לא הגייני וכתבתי לך מה שלא נראה לך באותו רגע הגיני הגון והגיוני , אל תכניסי , שהרי יש פה דומים שכותבים שהם הכניסו כל מיני דברים , סליחה תחבו, וגם יש אתרים שמראים תמונות של חפצים ענקיים הנתחבים לחורים של נשים ושל גברים . ברור שחייבים להקפיד על הגיינה ובטיחות .
עלי למחות נמרצות על התגובה של "מאונן מקלדת " זוהי בחורה חכמה מאד שישר עלתה על "Brutal dom " יישר כוח מאונן יקר. |
|
שם מתחתיו |
לפני 18 שנים •
13 בנוב׳ 2006
Re: סיכום קצר .
לפני 18 שנים •
13 בנוב׳ 2006
קליבר כתב/ה: הרי ברור לך שאני אומר את הדברים בצחוק , או בהיתול , אין הכוונה לכניס לאיש /ה דבר לא הגייני וכתבתי לך מה שלא נראה לך באותו רגע הגיני הגון והגיוני , אל תכניסי , שהרי יש פה דומים שכותבים שהם הכניסו כל מיני דברים , סליחה תחבו, וגם יש אתרים שמראים תמונות של חפצים ענקיים הנתחבים לחורים של נשים ושל גברים . ברור שחייבים להקפיד על הגיינה ובטיחות .
עלי למחות נמרצות על התגובה של "מאונן מקלדת " זוהי בחורה חכמה מאד שישר עלתה על "Brutal dom " יישר כוח מאונן יקר. ============================= כשדברים נאמרים בהירוניה או בציניות מסוימת הייתי מצפה שבסיומם לפחות יהיה אייקון מתאים אני לא ממש מכירה אותך ומניין לי לדעת שזה אכן בא ממבט ציני? |
|
קליבר(שולט) |
לפני 18 שנים •
14 בנוב׳ 2006
אם אני ...
לפני 18 שנים •
14 בנוב׳ 2006
קליבר(שולט) • 14 בנוב׳ 2006
לא כותב בחרוזים אז אני ציני .
את לא צריכה להכיר אותי , לא כדאי לך . |
|
שם מתחתיו |