נוריתE |
לפני 18 שנים •
21 בנוב׳ 2006
לפני 18 שנים •
21 בנוב׳ 2006
נוריתE • 21 בנוב׳ 2006
my hebrew flew away
But TO SAY THAT A SUB W. IS a denger to her self is like saying that eatch& every waman is a potentionl denger to her self just beacous we r born to love & nead and want to be devoted to one man ------------------------------------ Hope my hebrew will come beac ------------------------------------- sorry 4 my bad speling |
|
עינבר |
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2006
Re: סאביות מסוכנות
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2006
עינבר • 25 בנוב׳ 2006
באמת נושא חשוב,
וכן, יש אנשים שעברו טראומות בעבר, ואמצו את תפתיק הקורבן ועל כן הם יחפשו לשחזר את זה בקשר (וניל או BDSM) ויש נשלטים, שיש להם דימוי עצמי כל כך נמוך, שזה מסוכן. אפילו קשה לי להגיד שאנשים כאלה עושים BDSM בהסכמה, כי הם מאמינים שזה מה שמגיע להם בחיים ולא טוב מזה. ויש גם סכנות בטוטליאות, בלנסות לחיות את הפנטזיה של BDSM. ואני אפילו מסכימה שיש שולטים, בשל רצונם לעטוף, לדאוג, לחנך עלולים להתפתות, בטעות, להשתתף במנגנון ההרס העצמי שכזה. אבל עדיין, לא הייתי מציגה את הסאבית כמסוכנת, המילה קצת צורמת לי. אין ספק שאישה עם פגיעות גבוהה וחולשה בולטת היא טרף למתעללים. אבל עדיין גם לשולטים אחריות ולא מעט אפשריות לפעולה בכל מקרה. כאדם אחראי, אני דואגת לא לפגוע בזולת, אם זה העובד שלי או חבר שלי, אני לא מנצלת את חולשותיו. אם אני רואה אצל מישהו מנגנון הרס עצמי, אני לא תומכת ומעודדת ומלבה את המזגנון הזה. זה מה שאני מצפה משולט. וגם, להבין שיש אנשים שאי אפשר לעזור להם לצאת מזה ורק אפשר ללכת. עוד סיבה שהמילה סאביות מסוכנות צורמת לי, היא איך שהיא הומצאה, היא עלתה כאן לאתר על ידי מתעלל סדרתי שכתב: זה לא אני, זה היא. בסופו של דבר ב BDSM יש שניים. |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
לפני 17 שנים •
28 בנוב׳ 2006
נוריתE • 28 בנוב׳ 2006
יודעים מה זאת "סאבית מסוכנת"??
ואני קצת מרירה קצת צינית וקצת רצינית כאן... אחת שיודעת לבקש עזרה כשהיא מבינה שדרוש לה כזאת. מאילו, הגברים השולטים (היודעים שהם לא מתנהגים כשורה), הכי מפחדים. והם יעשו הכל, כדי להמעיט מערכה ולהביא לזלזול בה. |
|