לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה הרת גורל

לי-און
לפני 17 שנים • 29 בנוב׳ 2006
לי-און • 29 בנוב׳ 2006
תודה חבר,
שמח שאהבת.
יש לי שעתיים פנויות,
אז אני כבר ממשיך אותו.
Queeny​(מתחלפת){being}

אכן בעיה

Queeny​(מתחלפת){being} • 29 בנוב׳ 2006
כמובן שצריך להמשיך לחפש, אבל גם להיות כנה עם עצמך.
אני לא חושבת שאפשר להתכחש למשהו בסיסי כל כך כמו העדפה מינית.
אני כן חושבת שאפשר להתגמש ואפשר להיות פתוח.

שני כיוונים שאני חושבת עליהם:

- כשאתה מחפש בעולם ה"ונילי", חפש בחורה עם ראש פתוח בכל הקשור למין. לאו דווקא חובבת בדסמ ומשחקי שליטה, אלא חובבת התנסויות חדשות, פתוחה להצעות, גמישה במחשבה, מוכנה לשתף בפנטסיות שלה. אז יש יותר סיכוי שהיא תהיה קשובה גם לפנטסיות שלך ואולי תסכים לחוות אותן איתך.
- כשאתה מחפש בעולם ה"בדסמי", היה כנה עם עצמך. חשוב שתהיה שלם עם ההעדפות שלך והבחירות שלך. בטחון עצמי עוזר תמיד למצוא בת/בן זוג, וגם עוזר לקיים את הזוגיות. שאל את עצמך מה אתה חושב על הבחורות שאתה פוגש בעולם הזה: האם אתה שלם עם מי שהן ועם החיבור שלהן לעולם השליטה? יכול להיות שהעובדה שאתה לא שלם עם עצמך משפיעה גם על היכולת שלך לקשור קשרים עם בחורות שלהן נטיות דומות לשלך.

בהצלחה.
lady @in black​(שולטת)
lady @in black​(שולטת) • 29 בנוב׳ 2006
סליחה אבל!
בסצינה הזו יש הרבה נשים יפות ,מעניינות,משכילות,מושכות,מסקרנות,בעלות ניסיון חיים,בעלות דעות מעניינות,דומיננטיות ,קשוחות,אצילות,ולא הצלחת בכל השנים האלה למצוא אחת שתמצא חן בעיניך?
יש מבחר יפיפה בעיני,איך עד עכשיו לא מצאת?
.בטוח שמתחת לאף שלך יש בחורה שתחשוב שהיא מתאימה עבורך והיא תחשוב אותו הדבר רק צריך לפתוח את הראש
בהצלחה
icon_smile.gif
לי-און
לי-און • 29 בנוב׳ 2006
תודה לכל המגיבים, כיף לדעת שיש עם מי לדבר...
קןוויני, ונילית שתסכים לפנטזיות שלי תעשה אותי מאושר הלוואי שיצא משהו כזה,
בעבר אולי עוד אכתוב על זה בבלוג, ה"גינונים" האלה של שליטה נשית נראו מוזרים ביותר
לבת הזוג שלי...
ולגבי להיות שלם עם עצמי, אם אתה כבר מנעורייך נמשך לזה מה עוד יש לך לבדוק...
וליידי, הסצינה הזאת שאת מדברת עליה, רק עכשיו התחילה להעביר הילוך,
עולם הבדסם במחוזותינו(לא מתכוון לבדסם מסחרי) עדיין בחיתוליו לדעתי...
בטוח שעוד כמה שנים זה כבר יהיה הרבה יותר קל גם לנו: הנמשכים לשליטה נשית,
נקווה שזה לא יהיה מאוחר מדיי עבורי...
kamor​(נשלט)
kamor​(נשלט) • 29 בנוב׳ 2006
תראה מר אריה ( אפשר לקרוא לך ככה ? )

אתה עושה טעות שהיא כל כך נפוצה בקרב גברים.
אתה פוסל נשים לפי תגובות לבדיקות "המתוחכמות" שאתה מבצע.

תרשה לי להעיר את תשומת ליבך לנושא מהותי.

אני מניח שאתה יודע שאתה נשלט לא מהיום.
למעשה גם לא מלפני שנה...
אתה יודע את זה המון זמן .....אפשר לומר מגיל צעיר מאוד.

בניגוד אליך , אשה יכולה לגלות פתאום שהיא נמשכת לתחום השליטה גם בגיל 40.
וממש שנה לפני...לא עלה בדעתה שהיא אי פעם תמשך לתחום הזה.

מספיק להסתובב בכמה פורומים בארץ ובחו"ל בכדי לגלות שהרבה נשים שולטות גילו את המשיכה בזכות הבעל או החבר או אפילו סתם באופן מיקרי דרך אתר אינטרנט.

אתה יוצא עם נשים וכנראה לפי הבדיקות שלך הן לא מתאימות למימוש הפנטזיות שלך.
סביר להניח שאתה טועה בגישה הזאת.

מה דעתך לתת צ'אנס לבחורה לנסות להחליט בעצמה אם היא נמשכת לזה או לא ?
מה דעתך על כך שלאט ובזהירות תחשוף את הפנטזיות שלך לפניה....
אולי היא תרצה לנסות ?
אולי היא תנסה ותאהב ?

ואני לא מתכוון שתעשה את זה בפגישה הראשונה.
פשוט תכיר מישהי שכן מצאת חן בעינך בלי קשר לפנטזיות שלך.
תצאו ותכירו ובשלב כלשהו תתחיל לחשוף את הפנטזיות שלך ( לאט כמובן)

במקום לחשוב על בדיקות תחשוב על דרכים יצירתיות לחשוף את העולם הזה בפניה.
כמו שהסברתי לך בהתחלה נשים שונות מגברים.

אגב, הרבה גם תלוי בצורה שבה אתה חושף את הפנטזיה שלך....

עוד טעות נפוצה בקרב נשלטים זה לחשוב שרק נשים אסרטיביות עם ביטחון עצמי בשמיים יכולות להיות שולטות.
שטויות במיץ תפוחים !!

תאמין לי שיש נשים שמרניות ומופנמות ושבמיטה הן ירצו להוכיח לך שהסטרפון כן יכול לצאת דרך הפה. ( וזה למרות שהוא נכנס דרך מקום אחר )

תזרום עם החיים ידידי,

ואל תאמין למה שאתה קורא בעיתונים.
icon_smile.gif
לי-און
לי-און • 29 בנוב׳ 2006
זה מזכיר לי שאומרים שהגבר מגיע לשיא האון שלו בסביבות גיל 20 ואילו אישה מגיעה לשיא המיני שלה רק לקראת 40, אז נקווה שזה יכלול גם קצת שליטה נשית ואני אהיה שם לידן...
אגב, קראתי לעצמי lion גם בגלל שאני מזל אריה וגם בגלל שזה יוצא כאילו אבסורד שנשלט יקרא לעצמו אריה, זה נחמד בסך הכל לא!
וידידי אני אכן זורם עם החיים,
ןלא אומר לא לשום היכרות ונילית,
יש גם לחץ סביבתי מהמשפחה ומהחברים שהתחתנו כבר עם ילדים
אני בן 36 רווק לא יכול לחכות ל"אולי"
אבל כל פעם שאני יוצא עם מישהי ונילית ובדרך כלל זה יוצא שמרניות,
אני מרגיש כאילו אני משחק באש...
עוד אספר על כך בבלוג...
יכול להיות שפה אתה צודק ואני צריך להראות יותר התלהבות,
אולי הן יזכרו לי חסד נעורים ויתנו לי סטירה פה לטיפה שם,
להראות לי כמה הן מעריכות אותי...
עבד גברי ושרירי​(נשלט)
לפני 17 שנים • 2 בדצמ׳ 2006
פוסט מעניין וריאלי מאד.

ליאון, כמוך כמוני חש אני בדיוק את אותם הדברים ומן הסתם סבור שאנשים רבים בסצנה הזו.

העצות והתגובות גם אהבתי, היו נכונות ברובן ואמיתיות.

המצבים שתיארת אכן לא קלים, אבל זה חלק מאיתנו, צריך ללמוד לקבל את הדברים כפי שודאי קיבלת לאורך השנים והשלמת עם כך ולנסות להתמודד איכשהו.

אני חושב שהרבה תלוי במידת המאמץ והרצון להצליח בכל כיוון שתבחר.

אני לא סבור שמציאת בחורה ונילית לחלוטין גם אם היא עשר של בן אדם ומתוקה להפליא ואישה למופת ומותאמת לחתונה להפליא היא הדבר הנכון והמתאים כי זה עלול לגרום לבעיות אח"כ בתוך הנישואין/זוגיות או שתמצא את עצמך קרוב לודאי בקשרים צדדיים עם מלכות או סשנים בתשלום כפי שרבים כולל הנשואים ביניהם עושים, לחלקם זה סידור שמתאים להם, לא מתאים להם בוסית שתלטנית בבית אלא אישה טובה ומתוקה, אבל את הריגוש והסקס האלטרנטיבי הם ימצאו בחוץ, זו גם אופציה, היא אינה אידיאלית אפילו עצובה יכול להיות, אבל שום אופציה אינה אידיאלית כאן.

אופציה אולי יותר טובה עם סיכוי יותר גבוה לשמור על נאמנות לאישה (אף אחד לא מבטיח שלכל החיים) היא מישהי שהכרת באופן ונילי ואתה חושף אותה באיטיות והדרגתיות לעולם הזה, ממש בעדינות, כמו שנטען כבר, ייתכן שמניסיון כבר תלמד לחוש ולקלוט מי יכולה להתאים ויש לה את האישיות/הפתיחות/הקינקיות הזו שדרושה על מנת להתחבר גם אליך.

אופצייה נוספת שגם לא בהכרח מתחברת לכולם היא ללכת עם זה עד הסוף בשלמות, להחליט שמתאים לך להיות בזוגיות עם מלכה שחיה את העולם הזה בדיוק כמוך גם אם הרבה פחות שנים ממך (נחשפה לא מזמן כמו שטענת, לא עקרוני) ופשוט להתמסר לגמרי, אך חשוב לקחת בחשבון שרמות השליטה עלולות להתגבר עם הזמן ככל שהקשר יימשך גם אם אינך שבע רצון מכך וגם אם קבעתם מלכתחילה גבולות ברורים, לא תמיד דברים מסתדרים בדיוק לפי התכנון בטח לא בעולם "מטורף" ודינמי שכזה.
נכון המאגר מצומצם יחסית, ההצע נמוך, רמות החשיפה, התודעה והפתיחות לתחום בארצנו עדיין נמוכות לעומת שאר העולם ואולי כפי שטענת בעוד כמה שנים זה ישתנה מי יודע ואם צריך לחכות בסבלנות אז מחכים, עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.
אבל בכל אופן מי שמחליט ללכת בכיוון הזה הולך על זה בהחלטיות עם בטחון עד הסוף, מעטים המסוגלים לכך וגם מי שכן, זה אולי לאחר שנים רבות של נסיונות, גישושים בדיקות, חוויות, התנסויות ובגרות נפשית.

ומילה אחרונה לגבי נישואין, בין אם תהיה ונילית או דומית לא משנה, החשיבה לגבי נישואין לנוכח המצב בימינו בשנות האלפיים השתנתה, אם כבר חושבים על חתונה, יש לא לפסול אופצייה של נישואין אזרחיים, המשפחה שלך כמו של רבים מאיתנו בימיהם זה לא ממש היה קיים אם בכלל, הכל היה כדת וכדין, גם הרבה פחות גירושין מהיום, לכן מקובעות של הורים ומשפחה לדברים מסויימים שקורים היום היא מוטעית, צריך להרגיל אותם למציאות שונה כפי שקיימת היום כי גם הם חלק ממנה.
לי-און
לפני 17 שנים • 3 בדצמ׳ 2006
לי-און • 3 בדצמ׳ 2006
תודה מקצוען,
נתת לי עוד כיוון מחשבה, שנוסף לכמה כיוונים שהחברים נתנו פה,
אבל הפלונטר שנכנסתי אליו הוא עדיין אותו פלונטר:
ללכת עם אישה ונילית ברצינות ולא באדישות כמו שקרה עד עכשיו כי זה הרי סוג של התפשרות
מבחינתי אבל הבדידות קשה... עם סיכון גבוה לגניזת תבלינים בדסמים בחיי המין ובכלל,
או לחכות ובינתיים זה כבר נהייה שנים, לאישה השולטת הספציפית עבורי, שספק אם תגיע לפני שתוכרז המהפכה...