שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מה לחפש בדום ? מה לחפש בסאבית ?

איימי_​(נשלטת)
לפני 17 שנים • 29 בנוב׳ 2006
איימי_​(נשלטת) • 29 בנוב׳ 2006
מפוכחת כתב/ה:
גאוני אריק ברמן, הנה עוד דוגמא ממנו:

פתאום את ממלמלת ש...
אני הכי טוב שהיה לך במיטה
לא שזה כזה קשה
כל השאר בטח עשו אותך בעמידה
באיזה מועדון בפרג
כששמלתך מופשלת לאט לבד
אספת את עצמך למחרת
החלטת כבר שאת חוזרת בתשובה

אופס,הרסתי את נושא השרשור.
סליחה.

אוף, אני מחורמנת. הוא פנוי, האריק ברמן הזה? icon_redface.gif
ana
ana
ana • 29 בנוב׳ 2006
נתינה וקבלה מתוך רצון אמיתי
אולי אידיאולוגיה.... ואולי מבנה נפשי ודרך חשיבה מתאימים ומשלימים ......

וסקס מעולה ביחד icon_razz.gif
איימי_​(נשלטת)
איימי_​(נשלטת) • 29 בנוב׳ 2006
ana כתב/ה:
נתינה וקבלה מתוך רצון אמיתי
אולי אידיאולוגיה.... ואולי מבנה נפשי ודרך חשיבה מתאימים ומשלימים ......

וסקס מעולה ביחד icon_razz.gif

האמת שכן. לא מספיק מדגישים את חשיבותו של הסקס. אין כמו סקס מעולה למערכת יחסים עמוקה ומתמשכת, ולא- אני לא סרקסטית!
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 29 בנוב׳ 2006
ציטוט: אוף, אני מחורמנת.

יש פיתרון למצב הזה - עייני במדריך לסאבית שלך (מהד' 97). באם התסמינים חוזרים, פני לדום הקרוב לביתך (או שפשוט תפני אליי). icon_smile.gif

'קיצר, לפני שאני מחפש סאבית, אני מחפש בחורה\אשה שמתאימה לי. אשה בעלת לב טוב, ראש על הכתפיים, שתיראה טוב, ושלא תשגע לי את השכל יותר מדי. אחרי זה, אם היא סאבית... מה טוב. אם היא לא... לא נורא, אפשר לעבוד על זה. סבלנות יש לי בשפע. icon_smile.gif

ציטוט: האמת שכן. לא מספיק מדגישים את חשיבותו של הסקס.

דיברת עם האנשים הלא נכונים... סקס זה מדד מעולה למצב היחסים. רואים בו אהבה, תשוקה, דאגה, יכולות, השקעה, מצב נפשי, התאמה... הכל בערך.
ohad - m​(אחר)
ohad - m​(אחר) • 29 בנוב׳ 2006
לגבי נושא הסקס והחשיבות שלו בזוגיות , אז לפי דעתי -
אם הסקס טוב , אז החשיבות שלו עומדת על 10% מהיחסים - יש פשוט עוד אלף ואחד דברים שיכולים או לא יכולים להסתדר,
אבל !!!
אם הסקס לא טוב - החשיבות שלו עומדת על 90% מהיחסים - פשוט שום דבר כבר לא יכול להיראות טוב ושום דבר לא יכול להסתדר בין בני הזוג , כשהסקס גרוע.....
Toxic Princess
Toxic Princess • 29 בנוב׳ 2006
מקבי כתב/ה:

'קיצר, לפני שאני מחפש סאבית, אני מחפש בחורה\אשה שמתאימה לי. אשה בעלת לב טוב, ראש על הכתפיים, שתיראה טוב, ושלא תשגע לי את השכל יותר מדי. אחרי זה, אם היא סאבית... מה טוב. אם היא לא... לא נורא, אפשר לעבוד על זה. סבלנות יש לי בשפע. icon_smile.gif

אממ, דיברת עלי?? icon_wink.gif אה סליחה, אני כן משגעת את השכל...

ציטוט: האמת שכן. לא מספיק מדגישים את חשיבותו של הסקס.

דיברת עם האנשים הלא נכונים... סקס זה מדד מעולה למצב היחסים. רואים בו אהבה, תשוקה, דאגה, יכולות, השקעה, מצב נפשי, התאמה... הכל בערך.

סקס זה חשוב מאוד, מאוד... מאוד! אבל זה לא הכל. אבל זה מאוד חשוב.
אם הסקס גרוע, אז כל השאר מבחינתי הולך פייפן.. מה לעשות, לבחורה יש צרכים
icon_rolleyes.gif
עקשנית​(נשלטת)
עקשנית​(נשלטת) • 29 בנוב׳ 2006
לדעתי צריך לחפש בן אדם לא דום ולא שטויות.

כל מה שכתבתם שצריך לחפש צריך לחפש בבן אדם שאין לו נטיות בדסמיות כלל וכלל.

סקס בעיני זה דבר למיד ביותר. אם יש ל2 הצדדים ראש טוב והוא אוהב, מבין, מתחשב בלה בלה בלה והסקס לא משו? אז הוא ילמד. סקס ניתן ללמוד.

שסקס יהיה הצרות שלנו. בחיי.
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 29 בנוב׳ 2006
ציטוט: מה לעשות, לבחורה יש צרכים

כן, וזה מעניין... בחורות ייפרדו מגבר כי הוא לא מספק אותן, אבל גבר לעולם לא יחשוב להיפרד מאשה כי היא לא מספיק טובה. בכלל, הביצועים של הגבר תמיד איכשהו מקבלים מעמד הרבה יותר רציני מביצועיה של האשה... למרות שגבר בלתי-מסופק זה דבר עצוב ונוגע-ללב לפחות כמו אשה לא מסופקת.

אז יש לי חדשות, ליידיז - אנחנו בודקים, אנחנו בוחנים, ואנחנו ביקורתיים - ואני אישית גם מצפה להשתפרות! icon_razz.gif
DOM Perignon​(שולט)
DOM Perignon​(שולט) • 29 בנוב׳ 2006
המאפיינים הראשונים שאחפש בנשלטת שיכולה לבוא בחשבון מבחינתי לקשר שליטה הם מישהי שיש לה את הרצון, היכולת והאומץ לתת את עצמה.

הרצון להתמסר הוא התנאי הראשון, לכל אלו שמצהירות על עצמן "לא ניתנת לאילוף / מרדנית / עקשנית..." וכיו"ב. אני אומר: "אם את לא רוצה להתמסר, למה באת לכאן?" כאן המקום להתמסר. נכון זה לא קל, אבל אם אין בך הרצון לזה אין שום טעם לנסות לבנות קשר שיש בו אלמנט של שליטה.
חייב שיהיה בך רצון להישלט.

יכולת. מי שאין לה את השליטה בעצמה אין לה את היכולת למסור אותה לאחר. השליטה בעצמך מחייבת מידה לא מבוטלת של בגרות רגשית. של הכרה שלך במי שאת, על הטוב ועל הרע. מתוך קבלה שלך את עצמך. היכולת לתת את עצמך נובעת מאיזה שהוא גרעין של חוזק, של עוצמה פנימית. את העוצמה הזו אם וכאשר את רוצה, את יכולה להפקיד בידי.
אבל חייב שיהיה בך גרעין של עוצמה שאותו תוכלי לתת בידי.

אומץ. כל כך הרבה אכזבות וכשלונות. כל אחת שנכנסת לעולם הזה פוגשת לפחות גבר אחד שמצהיר על עצמו הצהרות שאין להן כיסוי. וגם אם לא בעולם הזה, מי לא סבלה מלב שבור בעקבות קשר שלא עלה יפה? ובכל זאת כדי להפיק את הטוב שניתן להפיק מקשר שליטה חייבת מי שרוצה להכנס לקשר כזה להכנס אליו כאילו מעולם לא נפגעה ומעולם לא התאכזבה.
להכנס לקשר בלב שלם עם נכונות מלאה נקיה לגמרי מפחד הכישלון..

אלו הם תנאי היסוד שאני מחפש בנשלטת פוטנציאלית, תנאים שבלעדיהם קשה לי לראות קשר שליטה משמעותי קורם עור.
הוא​(שולט)

צריך

הוא​(שולט) • 29 בנוב׳ 2006
וחובה לחפש אותן כל הזמן לבדוק לודא שדברים בוצעו
פעמיים ביום לעשות חיפוש יסודי (רצוי להכין מראש כפפות גומי)
לא משנה מה נמצא העיקר החיפוש