סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שליטה על הנשימה

מקבי​(מתחלף)
לפני 17 שנים • 9 בדצמ׳ 2006
מקבי​(מתחלף) • 9 בדצמ׳ 2006
אין בחניקה מבוקרת סכנה רבה (דהיינו, כששמים לב לרעדות, פעימות-לב וכו'). הסכנה היא כשלא שמים לב... ואווופססס, אני יושבת לו על הפרצוף כבר שבע דקות... ואוי, הוא כולו כחול ולא זז, הגיע הזמן לנעול נעליים ולצאת...
ערגה

איני זוכרת את שם התכנית...

ערגה • 9 בדצמ׳ 2006
אולם ב BBC פריים הייתה תכנית לא מזמן שסיפרה עלתאונות במהלך סקס.
היו שם זוגות, מהתחום וגם שלא, שנהנו מחוויות אקסטרימיות של אורגזמה מועצמת כתוצאה מחניקה.
מה שהרשים אותי (הפחיד עד מאוד למעשה) היו סיפורם של שני זוגות.
זוג אחד היה זוג מקהילת הבדס"מ ושם השולט לימד את הנשלטת לקבל שליטתו בנשימתה ושלט בה כך במהלך כמה שנים. עד שפעם אחת, שתה מספר כוסות יין ואחר כך בסקס, לא היה בשליטה מלאה למתרחש ואיבד את הנשלטת שלו לעד.....
הזוג השני היו גבר ואישה (ללא הגדרה עצמית של בדס"מ) שעינגו זה את זו וההיפך במהלך מעל שלוש שנים בחניקות, עם אמצעים ביתיים שונים, על מנת להעצים את האורגזמה.
יום אחד, ללא שום הסבר, האישה נחנקה למוות למרות שכל התסריט היה כזה שהם מורגלים ומיומנים בו.
כפי שהבנתי היו כנראה תופעות מוקדמות קרדיולוגיות שאי אפשר היה לאתר מיידית במקום שגרמו למותה. האיש כואב ואבל את מות זוגתו מהכלא. והיא? היא כבר לא דואגת לכלום.....

דעתי האישית אומרת שיש חוויות שהמחיר שלהן עצום מדי.
(בפרט מי שיש לו ילדים ועליו לתת דין וחשבון לא רק לעצמו)

היו שם בני זוג אחרים, מארה"ב, שולט ונשלטת והיא, מתעקשת לבקש, לדרוש ולהתתחנן לאדונה כי ישלוט בנשימתה, ומודעת לסכנה. לדבריה, זה מה שמענג והדרך היחידה להגיע לחוויה אמיתית בחייה, גם אם יעלה הדבר בחייה.... (איני זוכרת ואנימקווה שהם ללא ילדים)
אין לי הרבה מה לומר, אם בנשמתה העניין והיא מודעת לסכנה, צריך למצוא דרך חוקית להגן עליו...
שם מתחתיו
שם מתחתיו • 9 בדצמ׳ 2006
מקבי כתב/ה:
אין בחניקה מבוקרת סכנה רבה (דהיינו, כששמים לב לרעדות, פעימות-לב וכו'). הסכנה היא כשלא שמים לב... ואווופססס, אני יושבת לו על הפרצוף כבר שבע דקות... ואוי, הוא כולו כחול ולא זז, הגיע הזמן לנעול נעליים ולצאת...

=============================================
לשבת על הפרצוף זה נחמד ואפשר גם להשאיר פתח נשימה
ואז מתמקמים טוב ולא צריך למהר לקום
אבל שבע דקות???
שלא נדע.... icon_eek.gif