נוריתE |
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
נוריתE • 15 בדצמ׳ 2006
מסקנה יפה.
זה הכל תמיד מתחיל בראש, לא? |
|
llulu(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
Re: על העונג ללמד שפחה מתחילה
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
llulu(נשלטת) • 15 בדצמ׳ 2006
dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה: sweetslave כתב/ה: יצא לי להכיר לא מעט "שפחות" מתחילות.
לרוב אתה מגלה שיש לך עסק עם סתם סקרנית שהגיע לתחום מתוקף צו השעה (וזה מסתיים לאחר דייט או 2 במקרה הטוב), או בפנטזיונרית אינטרנטית במקרה הפחות טוב (ואז ההרגשה היא שחשפת את ליבך, והקדשת מזמנך לטובת האב הבן ורוח הקודש, יהיה זכרה ברוך). או שאתה מגלה אוצר של סקרנות, מעייו שעוד לא התעורר ואתה זה שמעיר אותה משינתה, ואתה נהנה לגלות עוד ועוד כאשר היא מתקשה ועוזר לה לצעוד באחד השדות החיים היפים ביותר : החוסר וודאות, החדש והאימונה הטוטאלי במסטר.....כן אוצרות של תחושות של קבלה ונתינה יכולות להיות שם. דר" אני סבור ש-sweetslave ענתה לי... sweetslave, אין לי כלל בעיה עם שפחות מתחילות. זה אכן יכול להוסיף עניין, אך זה לא ממש משנה לי כמה "נסיון" יש. מצידי, אפילו שיהיה לה יותר נסיון משלי. לא מדובר בעבודה, קורות-חיים, נסיון, ממליצים. בתכלס, מדובר בשני אנשים שמחפשים לאהוב ולהיות נאהבים בדרכם המיוחדת. מה שכן אמרתי, מנסיון, שלרוב מדובר ב......... לצערי הרב עד מאד. no body's perfect Dr |
|
llulu(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
Re: תגובה לsweet slave
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
llulu(נשלטת) • 15 בדצמ׳ 2006
AlfaOmega כתב/ה: למעיין המתעורר ולאוצר הסקרנות התכוונתי. ברור כמו בכל מערכת יחסים, שיש אכזבות ושהמציאות מתעקשת משום מה לא להתאים את עצמה לציפיות שלנו. אבל כשמגיעה האחת שאכן עיניה נפתחות לרווחה ופיה מלא מילות תודה והאמון שלה מלא ושלם, זה שווה את דרך החתחתים.
כשמראיינים מורים ושואלים אותם איך הם מחזיקים מעמד בעבודה כל כך שוחקת, התשובה הנאמרת על ידי הטובים שבהם היא שהכל שווה בזכות אותו תלמיד בודד שממש מבין וסקרן ומרגישים שיש לו עתיד מזהיר. זו הרגשה דומה של גילוי.. אכן, אחד מענוגים, גיל וsatisfactions בחיים : ללמד -) |
|