שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

על "דומים מסוכנים" ו"Sאביות Sדרתיות"...

huan
לפני 17 שנים • 17 בדצמ׳ 2006
huan • 17 בדצמ׳ 2006
וואו אתה עושה חתיכת זילות לכל העניין.

עם כבר תשווה את הסאביות "המסוכנות" כהגדרתך לכל אותם דומים וסאבים שסתם מחפשים מישהי לזיין...וזאת אחרי שהוצהר בפניהם עניין החיפוש אחר קשר מאוד מסויים..אז ההשואה תהיה נכונה.

אבל להשוואת אותם לדומים מסוכנים?....בחייך!

יאללה על הדרך בואו נזלזל קצת יותר ונתלונן על כל אותן דומיות וסאביות מסוכנות שלא מחזירות הודעות פעם אחר פעם גם אחרי ששלחת להם 100 הודעות מנוסחות בקפידה...ועל ידי כך גרמו לנו גברברי הכלוב לנזק נפשי בלתי הפיך.

קוראים לזה דמוגוגיה זולה...להשוואת בין התעללות פיזית ונפשית ובין אנשים שפאקינג יכולים לדפוק לבן אדם את כל האנטומיה כי הם "לא נזהרים" ובין אכזבה קטנה ופגיעה באגו....בחייך!

אתה יודע מה קורה לאנשים לא אחראיים בונילה עם הם בכלל מתקרבים ללסכ ןאנשים בחוסר האחריות שלהם? באידיאל משליכים אותם לכלא,נותנים להם קנסות ושוללים להם רשיונות (ואל תגיד לי שהציוד שעושים בו שימוש פה הוא לא מסוכן ולא יכול לגרום לנזק ואף למוות). ואצלנו מגינים אליהם כי "אופס אני מצליף,חונק,מרחיב וקושר אנשים בלי שיהיה לי בכלל מושג מה אני עושה כי אני אל אחראי אבל אולי אני אחליט ללמוד פעם" איך שהו בונילה זה לא היה ממש עובר.

אתה יודע...במסגרת הלימודים שלי פעם בשבוע אני הולך למקלט לנשים מוכות..יש שם אישה שבעלה היתעלל בה נפשית מפה ועד הודעה חדשה ואין לה אף שריטה על הגוף,אני אלך ואגיד לה שיש דוקטור נחמד שחושב שהכל סבבה אגוזים ובעלה לא עשה משהו יותר נורא ממבריזה סידרתית....כי זאת בדיוק ההשואה שאתה עושה.

בחייך!
dr jekyll and MASTER hyde{♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦}
איימי_ כתב/ה:
מה שאני לא מבינה, זה למה אתה היחיד שמתלונן על העניין הזה. למה אין פה אף דום אחר שמתלונן על "סאביות סדרתיות"?

אני לא היחיד שמתלונן,
מה שכן, אין הרבה.
כמו בעולם הונילי, גם אם זה קרה למישהו הוא יעדיף לשמור על זה ב"שושו".
וידוע לי על מספר דומים כאלו, Just for the record.

ציטוט: אני לא מבינה, דוקטור- מי שלא רוצה אותך היא "לא סאבית" או "לא רצינית"? אתה יודע, היכרות היא תהליך. לפעמים, במשך הזמן, מגלים דברים שפחות אוהבים בבן- אדם, שלא ראינו קודם, וזה גורם לנו לרצות בו פחות. לפעמים עדיין לא בטוחים, נותנים עוד צ'אנס... ולפעמים, כשמדובר בגברים שלא יודעים לקבל "לא" ברוח טובה, מבלי להתקיף ו/או לרדוף, אז לא אומרים "לא" ישר בפנים, אלא מניחים להבין את הרמז.

הכל טוב ויפה,
רק שוב, את לא קוראת עד הסוף.
א', לא מדובר בכך שאם מישהי לא רוצה אותי היא לא רצינית.
מדובר בכך שהיא מלכתחילה יודעת שאני מחפש קשר רציני. ואנחנו ממשיכים לדבר, וקובעים פגישה, אבל היא ממשיכה להתבטל.
היא כן רוצה אותי. תקראי. זה לא עסק ככה.
איך שכתבתי (והעדפת להתעלם) היא כן מעוניינת ב"קשר" ורוצה למשוך ולמשוך בויראוטל וממשיכה לבטל דייטים מפוברקים.
ב', שוב - את לא קוראת. "מי שלא רוצה אותך היא "לא סאבית" או "לא רצינית"? "
אין קשר אליי בכלל. גם, אבל ממש לא רק. קראת את הכותרת... "סדרתית", מילה מוכרת? המילה אומרת שזה נעשה לא רק לי אלא גם לאחרים.
תסלחי לי, אבל בתור מישהי שנפגעה מ"דומים מסוכנים" את דיי אטומה לאחרים.
או שאולי זה הסיפור, הגברים הם "הרעים" והנשים טהורות מיום היוולדן.
אני אומר שכולם שווים. יש חרא בשני צידי המתרס.

חואן,
ציטוט: קוראים לזה דמוגוגיה זולה...להשוואת בין התעללות פיזית ונפשית ובין אנשים שפאקינג יכולים לדפוק לבן אדם את כל האנטומיה כי הם "לא נזהרים" ובין אכזבה קטנה ופגיעה באגו....בחייך!

אז זה בשבילך "דום מסוכן", אבל מישהי שאתה חושף את ליבך בפניה, משתף אותה ברגשותך, ולאחר מספר שבועות/חודשים מגלה שנפלת על נוכלת קטנה שליהקה אותך לתפקיד הראשי בפנטזיה הדימיונית שלה, זה כבר בסדר. זו כבר דמגוגיה זולה... הבנתי. אהה.
איימי_​(נשלטת)
איימי_​(נשלטת) • 17 בדצמ׳ 2006
[quote="dr jekyll and MASTER hyde"]
איימי_ כתב/ה:
ציטוט: אני לא מבינה, דוקטור- מי שלא רוצה אותך היא "לא סאבית" או "לא רצינית"? אתה יודע, היכרות היא תהליך. לפעמים, במשך הזמן, מגלים דברים שפחות אוהבים בבן- אדם, שלא ראינו קודם, וזה גורם לנו לרצות בו פחות. לפעמים עדיין לא בטוחים, נותנים עוד צ'אנס... ולפעמים, כשמדובר בגברים שלא יודעים לקבל "לא" ברוח טובה, מבלי להתקיף ו/או לרדוף, אז לא אומרים "לא" ישר בפנים, אלא מניחים להבין את הרמז.

הכל טוב ויפה,
רק שוב, את לא קוראת עד הסוף.
א', לא מדובר בכך שאם מישהי לא רוצה אותי היא לא רצינית.
מדובר בכך שהיא מלכתחילה יודעת שאני מחפש קשר רציני. ואנחנו ממשיכים לדבר, וקובעים פגישה, אבל היא ממשיכה להתבטל.
היא כן רוצה אותי. תקראי. זה לא עסק ככה.
איך שכתבתי (והעדפת להתעלם) היא כן מעוניינת ב"קשר" ורוצה למשוך ולמשוך בויראוטל וממשיכה לבטל דייטים מפוברקים.
ב', שוב - את לא קוראת. "מי שלא רוצה אותך היא "לא סאבית" או "לא רצינית"? "
אין קשר אליי בכלל. גם, אבל ממש לא רק. קראת את הכותרת... "סדרתית", מילה מוכרת? המילה אומרת שזה נעשה לא רק לי אלא גם לאחרים.
תסלחי לי, אבל בתור מישהי שנפגעה מ"דומים מסוכנים" את דיי אטומה לאחרים.
או שאולי זה הסיפור, הגברים הם "הרעים" והנשים טהורות מיום היוולדן.
אני אומר שכולם שווים. יש חרא בשני צידי המתרס.

לפעמים סאביות מעדיפות להכיר יותר בוירטואליה לפני פגישה. יכול להיות שאתה לוחץ יותר מדי לפגישה, ולכן הן נעתרות ואחר כך מבטלות? ואני חושבת שהשימוש שעשית בכך שאני נפגעתי מדומים מסוכנים הוא מכוער. אתה ממשיך לעשות השוואה בין דומים מסוכנים ל "סאביות סדרתיות". זו השוואה חצופה. סאבית היא לא מסוכנת כי היא לא החלטית. ובאמת מעניין אותי לשמוע אם יש "תופעה" כזאת אצל סאביות. מה הקשר בין רוע לטוהר? בוודאי שיש חרא משני צידי המתרס, אני אמרתי שלא? מה שאני כאן אומרת, דוקטור, ותסלח לי שזה אכן סוטה מתחום פוסט זה- אני עוקבת אחריך כמעט מתחילת דרכך בכתיבתך בפורומים. פעם אחר פעם אני רואה אותך מוציא פוסטים המכריזים שאין בקהילה הזאת "סאביות רציניות" או "סאביות אמיתיות". פשוט צילצל לי מוכר... אז מה בעצם אתה אומר בפוסט זה? עזור לי קצת בהבנת הנקרא שלי, אם היא לוקה בחסר... שהיא משחקת בך? למה אתה סבור שהיא תבזבז את זמנה בלדבר איתך במשך תקופה כה ארוכה, רק כדי לשחק בך?
אני לא יודעת, אולי מישהו אחר צריך להסביר לי במקומך, כי אני פשוט לא ממש קולטת מה אתה מנסה להגיד פה. מה שכן- באנטגוניזם, והאשמת כל העולם מלבדך- אתה אלוף.
אגב, אם אני טועה, ואכן יש תופעה המונית של "סאביות סדרתיות"- זה הזמן לצאת עם זה, דומים! שיפנימו וילמדו שככה לא מתנהגים! icon_idea.gif
גלידת לימון​(מתחלפת)
תראה, בימים האחרונים קראתי אותך ואתה רהוט ויודע לכתוב טוב אבל לפעמים אתה נשמע כמו הרקדן שמתלונן שהרצפה עקומה במקום לבדוק את יכולות הריקוד שלו.
שלושה ענו לך פה דבר דומה.
דוויל נתן לך עצות מה לעשות ואיימי ו huan כתבו לך שאתה עושה זילות למצבים שבהם נשים עברו התעללות אמיתית.

כתבת לפני יום.
dr jekyll and MASTER hyde כתב/ה:

שוב, אני מוצא שאין הגדרה חד-משמעית שתפורה עליי.
הדבר היחידי שקבוע זה הרצון לאהוב ולהיות נאהב. לחיות את החיים עם מישהי מתאימה.
להפרות האחד את השני, ולשרוד ביחד את הטוב וגם את הרע.
נכון לעת עתה בגיל 27+ זו נראת משימה בלתי אפשרית. ואני בהחלט מקווה להתבדות(!)

דוק,
אם תמשיך בגישת "אכלו לי, שתו לי, הרצפה עקומה ואני לא יכול לרקוד" תחזור תמיד על אותן שגיאות.
איימי צודקת שהנשים לא חייבות להפגש איתך אם בדרך הן החליטו שאתה לא מתאים להן.

במציאות הלא וירטואלית לפעמים נשים מסננות שיחות או דוחות פגישות כי קשה להן לומר לגבר שהחליטו שהן לא רוצות אותו. גם גברים עושים אותו דבר.
שיחת Dear Jhon היא שיחה קשה והרבה רוצים להמנע ממנה.
אישה לא חייבת לך שום דבר אם פתחת את ליבך בפניך והחליטה אחרי הסיפורים שהיא לא רוצה אותך. אתה חייב להבין את זה. אתה לא צריך לרצות אישה שלא רוצה אותך.
היא לא סאבית מסוכנת ולא אישה מסוכנת.
אם אתה לא רוצה קשרים וירטואליים Then Don't. דוויל הציע לך להפסיק ולומר לה שאתה מבקש פגישה. זאת שליטה מינימלית של שולט ולא רק שלו. גם סאבית, מתחלפת, שולטת או whatever יודעת לומר מה היא רוצה.

מי השולטים שמתלוננים על הסאביות המסוכנות שלא רצו אותם? הם לא יודעים לפתור בעיה שכל אדם יודע לפתור?
איימי_ כתב/ה:
לפעמים סאביות מעדיפות להכיר יותר בוירטואליה לפני פגישה. יכול להיות שאתה לוחץ יותר מדי לפגישה, ולכן הן נעתרות ואחר כך מבטלות?

א' - אם בשבילך לקבוע דייט לאחר 3-4 שבועות ואף חודשיים זה נקרא ללחוץ, קטונתי.
ב' - ברגע שזה חוזר על עצמו שוב ושוב ושוב, וגם עם אנשים אחרים, זה אומר דרשני(!)
ג' - קצת מעניינת תפיסת עולמך. אם סאבית משחקת בדום אז היא קטנה ומסכנה, לא בטוחה בעצמה, תמימה. שה תמים שאבד לו בדרך.
זה פשוט לא ייתכן שהיא רעה ומניפולטיבית. היא סאבית הרי. כאילו דא?!?!
אבל אם מדובר בדום שמשחק בסאבית, אז הוא חרא של בנאדם, חזיר נצלן ושקרן.

ציטוט: אני עוקבת אחריך כמעט מתחילת דרכך בכתיבתך בפורומים. פעם אחר פעם אני רואה אותך מוציא פוסטים המכריזים שאין בקהילה הזאת "סאביות רציניות" או "סאביות אמיתיות". פשוט צילצל לי מוכר...

א' - תלוי על איזה צד של הכוס את בוחרת להסתכל ומה מידת הסלקטיביות של קריאתך. את מוזמנת להביא ולפרסם כאן את כל אותם "פוסטים גדולים" "שפעם אחר פעם" עסקו בנושא.
ב' - יש שני צדדים למטבע, את יודעת...
אני גם עוקב "בשקיקה" ושם לב שאת מתלוננת פעם אחר פעם על Y,X וגם על, איצי-ביצי Z.
איך ההרגשה? "פעם אחר פעם"... התלוננת עליו, ועליו וגם עליו.
השאלה על איזה צד של הכוס בוחרים להסתכל איימי.
בבקשה, אדרבא ואדרבא,
תביאי לי את כל הפעמים שאני "התלוננתי", ואני אביא לך את שלך ונראה מי "התלונן" יותר. אוקיי? icon_rolleyes.gif
ג' - לאחר הנאמר, כנראה שאם מתלוננים, עומד משהו מאחורי זה, נכון?
אנשים לא ממש נהנים להתלונן בפומבי, ותאמיני לי שזה לא מוסיף, לא לי ולא לך, ובדיוק מהסיבה הזו כל אותם דומים מעדיפים לא להתלונן.

ציטוט: אני לא יודעת, אולי מישהו אחר צריך להסביר לי במקומך, כי אני פשוט לא ממש קולטת מה אתה מנסה להגיד פה. מה שכן- באנטגוניזם, והאשמת כל העולם מלבדך- אתה אלוף.

אם אני אלוף את רב אלוף... בקטע הזה את מלכה ואני עבד נרצע. אבל עזבי, את יודעת שאני לא בקטע של תארים לאחרונה icon_wink.gif

בקיצר,
איך שהיטבת לכתוב לי לפני מספר פוסטים בשירשור הנוכחי:
ציטוט: חשבת אולי שייתכן שמשהו בהתנהלות שלך הוא לא בסדר?

או במילים אחרות, אחד בפה ואחד בלב.
אבל עזבי, את הסאבית, את הצודקת מבין שנינו, נכון? bowdown.gif

גלידת לימון,
ציטוט: תראה, בימים האחרונים קראתי אותך ואתה רהוט ויודע לכתוב טוב

תודה.

ציטוט: אבל לפעמים אתה נשמע כמו הרקדן שמתלונן שהרצפה עקומה

אם הריצפה עקומה אני בהחלט אתלונן. ולא ממש משנה לי "מה יגידו ומה יחשבו".
אשלח מכתב ליצרן. אפרסם בכל העיתונים, עד שהריצפה תתוקן.
ולחילופין, כהמשך למשפט הרקדן, "אם כולם יחליטו לקפוץ מהגג" - זבש"ם.

ציטוט: ...במקום לבדוק את יכולות הריקוד שלו.

בדקתי, ערכתי והשוואתי.
והפלא ופלא - מסתבר שהריצפה עקומה גם תחת רגליהם של הרקדנים האחרים. או שמא זו השפחה שעקומה?

ציטוט: שלושה ענו לך פה דבר דומה.
דוויל נתן לך עצות מה לעשות ואיימי ו huan כתבו לך שאתה עושה זילות למצבים שבהם נשים עברו התעללות אמיתית.

אני מבקש לדייק ולא לשכוח את קליבר שאמר:
ציטוט: לדעתי הסאביות הן הכי מסוכנות ..

לגבי Devil, אין לי כל טענה ועניתי לו.
לגבי איימי וחואן עניתי גם, ואת תשובתי בטח כבר קראת.
חוץ מזה, כתבתי שמדובר בסוג של התנהגות בלתי ראויה אך:
ציטוט: אציין גם שדיברתי מנסיון אישי, ואין להשוות בין סאבית שנפגעה פיזית מדום מסוכן לבין המקרים הנ"ל

כך שבעצם מי שהלך בשביל הזה עשה זאת לשם השעשוע שבויכוח...

ציטוט: איימי צודקת שהנשים לא חייבות להפגש איתך אם בדרך הן החליטו שאתה לא מתאים להן... וכו' וכו' וכו'...

זה משהו שיש למתחלפות?
לא, באמת...
מתחלפות אובחנו כקוראות סלקטיביות?
הרי כתבתי שהן כן המשיכו את הקשר איתי. הדייטים פשוט "נדחו באורח פלא".
"הקשר" נמשך כשהיה. היה לי מאד נחמד, אבל קלטתי עם מי ועם מה יש לי עסק, וכך גם שאר הדומים שנשארו עם לב מעוך כמעה.
נוריתE
נוריתE • 17 בדצמ׳ 2006
ג'ייק
(אתה יודע שאני מאוד מעריכה אותך ואוהבת אותך )

ההבדל הקטן הוא שדום מסוכן סדרתי יכול לשלח אשה לבית חולים
עם פגיעות פזיות או נפשיות רציניות ,וזאת אמנם בהקצנה אבל ככה זה
וסאבית סדרתית סך הכל תשבור לך את הלב במקסימום או תפגע לך בכבוד.
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 17 בדצמ׳ 2006
[quote="dr jekyll and MASTER hyde"]
איימי_ כתב/ה:

ציטוט: איימי צודקת שהנשים לא חייבות להפגש איתך אם בדרך הן החליטו שאתה לא מתאים להן... וכו' וכו' וכו'...

זה משהו שיש למתחלפות?
לא, באמת...
מתחלפות אובחנו כקוראות סלקטיביות?
הרי כתבתי שהן כן המשיכו את הקשר איתי. הדייטים פשוט "נדחו באורח פלא".
"הקשר" נמשך כשהיה. היה לי מאד נחמד, אבל קלטתי עם מי ועם מה יש לי עסק, וכך גם שאר הדומים שנשארו עם לב מעוך כמעה.

יש לך מן קטע כזה שאתה חייב להעליב נשים?? icon_evil.gif
קצת נימוס ותרבות דיון לא יזיקו לך אדון דוקטור נכבד!!!

אולי הן קלטו עם מי יש להם עסק ולכן הן פשוט המשיכו אתך את הקשר מתוך נימוס?

תסתכל על הזנב שלך, לפני שאתה מסתכל על אחרים!

תן כבוד למין הנשי ולבני אדם באופן כללי.
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 17 בדצמ׳ 2006
סוגייה מוכרת. שקרנות, שרלטנות, פחדנות... לא חסר. גבר שאמר שהוא אשה, שמנה שאמרה שהיא רזה, ונילית שאמרה שהיא סאבית... מוכר ועצוב. אחד הדברים הלא-נעימים והבלתי-רצויים ביותר שיכולים לקרות לאחד בווירטואליה.

עצתי - באמת לא להשקיע בזה זמן. עם הניסיון לומדים לאתר את כל אותן חפרפרות ווירטואליות, ולהימנע מהן.

בהצלחה לכולנו במציאת אנשים טובים ואמיתיים.

וכחולית - בחייאת, בלי עצבים. לא ראוי ולא במקום, לדעתי. זה שאולי לא נתקלת בתופעה (בהיותך אשה ובהיות רוב הגברים חרמני-על שרק קופצים על פגישה) לא אומר שהיא לא קיימת.
Buttercupe כתב/ה:
ג'ייק
(אתה יודע שאני מאוד מעריכה אותך ואוהבת אותך )

ההבדל הקטן הוא שדום מסוכן סדרתי יכול לשלח אשה לבית חולים
עם פגיעות פזיות או נפשיות רציניות ,וזאת אמנם בהקצנה אבל ככה זה
וסאבית סדרתית סך הכל תשבור לך את הלב במקסימום או תפגע לך בכבוד.

עם זה אני כלל לא מתווכח ואף ציינתי זאת icon_smile.gif
אם כי לא הייתי מזלזל "במקסימום". זה גם יכול לכאוב.

כחולית,
אין לי שום דבר נגדך ספציפית או נגד נשים בכלליות.
אני עונה בהתאם, זה הכל.
כך גם היה לפני מספר חודשים שהתפוצצת ועשית ברוגז בפורום דומדומינה.
ציטוט: יש לך מן קטע כזה שאתה חייב להעליב נשים??
קצת נימוס ותרבות דיון לא יזיקו לך אדון דוקטור נכבד!!!

אני מציע לך לעיין בכל הפוסטים שלי ולא לזרוק האשמות שווא לחלל הקיברנטי.

מקבי,
לא נותר לי אלא להסכים icon_smile.gif
חן חן.
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 17 בדצמ׳ 2006
מקבי, לא אמרתי שהתופעה לא קיימת, למעשה לא הגבתי כלפי זה בכלל.
אני בטוחה שהיא קיימת כי יש לי ידידים דומים שסיפרו לי אותו דבר, שהסאביות ה]פ לא רציניות וכו'.

העצבים שלי היו כלפי חוסר תרבות הדיון שיש לאדון פה ועל המתקפות שלו כלפי נשים והעוקצנות שלו.

מניין שלא ראיתי אותו עוקץ ככה גברים.