הוא(שולט) |
לפני 17 שנים •
6 בפבר׳ 2007
אח
לפני 17 שנים •
6 בפבר׳ 2007
הוא(שולט) • 6 בפבר׳ 2007
היתה פעם להקה בשם "אנשי הכפר"
הטרנד לא נובע משום קמפיין של אדם זה או אחר האופנה הזו מתפתחת במדיה בערבי ששי בורגנים בראשלצ וקרית ביאליק בשלטי חוצות ובטלויזיה. לא ברור מה ככ מפריע לך כיכוב יחידני מוחלט אני מבטיח לך שאם היית עושה חצי ממה שהמככבת עשתה ויזמה ולא דיברה היתה זוכה עשייתך לחשיפה כלשהי אני מבטיח לך שאם העשיה שלך היתה כרוכה בסיכון כספי היית דואג ועומל לכיכוב מוחלט כזה או אחר בכל מדיה אפשרית הדברים נשמעים קטנוניים ואיחולי ההצלחה והתמיכה נשמעים צבועים אני מניח שאיש בקהילת הבדסמ בארהב לא חושב שמידורי מפרה את מעטפת הצללים ויוצרת טרנד בחשיפה שלה. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
6 בפבר׳ 2007
Re: אח
לפני 17 שנים •
6 בפבר׳ 2007
איימי_(נשלטת) • 6 בפבר׳ 2007
הוא כתב/ה: היתה פעם להקה בשם "אנשי הכפר"
אמנם לא טיפשה, אבל לעיתים השנינות חומקת ממני, כמו גם סרקסטיות דקה. מי מתנדב להסביר לי? |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
6 בפבר׳ 2007
והפעם ביוזר שלי (:
לפני 17 שנים •
6 בפבר׳ 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 6 בפבר׳ 2007
אוף 'הוא'.... למה ככה?
א. אני בטוח שהרבה אנשים בקהילת הבדס"ם בארצות הברית חושבים הרבה דברים. אחד המאפיינים החיוביים דווקא של ארה"ב זה הזכות לחשוב אחרת. ב. הרי ברור שאני דווקא תומך בחשיפה , אבל למה אוטומטית לגלוש לפסים אישיים ועוקצניים אם מישו כותב משו 'אופוזיציוני'? אני חושב שמי שחושף את עצמו בתקשורת, מי שמפיק אירועים, חשוף בדרך הטבע גם לביקורת ואמירות שליליות. זה כולל הרי גם אותי. זה פשוט עושה ריח רע לכל העסק, כשמתחילים להתייחס לכל מי שלא משתגע מהתלהבות כלאויב העם. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
6 בפבר׳ 2007
Re: והפעם ביוזר שלי (:
לפני 17 שנים •
6 בפבר׳ 2007
איימי_(נשלטת) • 6 בפבר׳ 2007
Venus in Furs כתב/ה: אוף 'הוא'.... למה ככה?
זה פשוט עושה ריח רע לכל העסק, כשמתחילים להתייחס לכל מי שלא משתגע מהתלהבות כלאויב העם. מה זה רע... מסריח ממש. ולוונוס- מחיאות כפיים סוערות על מילים בסלע. |
|
זאלופון(שולט) |
לפני 17 שנים •
7 בפבר׳ 2007
נושא מעניין
לפני 17 שנים •
7 בפבר׳ 2007
זאלופון(שולט) • 7 בפבר׳ 2007
היתה פעם סדרה בריטית בשם "זיווגים" (מצחיקה בטירוף, אגב. מומלץ) שעוסקת בגברים, נשים ומה שביניהם. באחד הפרקים מגלה הזוג היציב של הסדרה, סטיב וסוזן, שאינו מצליח להביא ילדים ועל כן הולכים בני הזוג להבדק במעבדת פוריות. סטיב נכנס לחדר בו הוא אמור לתת דגימה מזרעו, ולאחר שהוא לא יוצא משם במשך שעה וחצי מבקש הצוות מסוזן לבדוק אם הכל בסדר איתו. לאחר מספר גמגומים, תירוצים וגילויים מוזרים (חבריו נמצאים שם איתו, והם הביאו לו פורנו ביתי ואת הכרית שלו מהבית), מגלה סטיב את הסיבה לבעייתו במונולוג מרגש, שתמציתו: "תראי את המקום הזה! יש לו רק תכלית אחת! הוא נועד לזה. תראי את הקירות, תראי את הפורנו. המקום הזה מצפה לאוננות! איך אפשר ככה? אוננות צריכה להיות חטא. היא צריכה להיות דבר שעושים בסתר, יודעים שהוא רע ולא מדברים עליו אחר כך. פה זה לגיטימי. אני פונה אלייך, אל כל הנשים, בקריאה נרגשת - אל תקחו מאתנו את הבושה שבאוננות!"
לא בטוח שאני מסכים איתו בקשר לאוננות, אבל אני כן חש באופן דומה כלפי בדסמ לפעמים. למרות שאני הראשון שיגיד שאין הבדל בין האנשים פה לבין האנשים "בחוץ" ושכל הבדסמ הזה לא שונה בהרבה מבחינה מהותית מצורות מין אחרות, עדיין אני אוהב את הייחוד שלי, את המסתורין, את הידיעה שאני אחר ושיש לי משהו שלאחרים אין, משהו שיפתיע אותם מאד כי "לא רואים עליי", משהו שמרגש את מי שנכנסים אליו בפעם הראשונה בדיוק בגלל שהוא אפל ולא נודע. אם כל פקאצת בלוגים בת 15 תחשוב ששיואו זה כזה מגניב להצליף, הרבה מזה יאבד וזה יהיה לי חבל. ומצד שני, אני גם רוצה שלא יבטלו לנו אירועים בגלל ש"באתר היסטורי לא יהיו הצלפות". אני רוצה שגם מי שפרנסתו אינה אומנות מסוג כלשהו (לאמנים מותר וזה אפילו קידום מכירות לא רע), מכירת ציוד בדסמי או ארגון אירועי בדסמ יוכל להחשף בלי לחשוש שהקריירה שלו תיפגע. אני רוצה מצב שבו עיתונאי בן פקועה לא יוכל להכריז כך סתם ש"מאסטר" אור הוא "מלך הבדסמ הישראלי" ובכלל מצב שבו התקשורת תחפש פחות את הצהוב, הסנסציוני והמגעיל שבעסק. ברור שכל זה לא יכול לקרות בלי חשיפה, חשיפה מהסוג הטוב שתראה שהבדסמ הזה הוא לא אורגיות של ספרניות משועממות שתופסות תחת ופועלי זבל חרמנים וחסרי בטחון עצמי שאמא לא אהבה אותם, אלא בסך הכל מיניות אחרת שלצדה אפשר לקיים אהבה וזוגיות יפהפיות. שורה תחתונה? אין לי זה פשוט נושא מעניין ויחסית לא ממוחזר, אז הרשיתי לעצמי לשפוך מחשבות גם ללא פואנטה. |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
7 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בפבר׳ 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 7 בפבר׳ 2007
זאלו, לא נראה לי שזה יהפוך לטרנד החם אצל בני הטיפשעשרה, ויתחילו לצאת יומני שנה לתלמיד עם תמונות של אמילי ומסיבות בדסם לנוער ללא מכירת אלכוהול
בסופו של דבר העיסוק האמיתי בתחום שייך למי שבאמת שייך. אם זה יהפוך למעט יותר נגיש ונורמטיבי זה יביא הרבה יותר תועלת מנזק. עוד נקודה שמישו העלה באזניי, היא שבכל זאת יש קיפוח חוקי כנגד בדסם. אני לא טוען שזכות ההצלפה צריכה להיות מעוגנת בחוק יסוד (למרות שזה יכול היה להיות מגניב), או שצריך לאפשר ברית זוגיות בין דומית לסאב או דום לסאבית שבה יפורטו חובותיהם וזה יהיה מעוגן חוקית (למרות שהמחשבה מחרמנת לאללה), אבל מה שכן : במקרה שיש תלונת שווא על דום, הוא מוצא את עצמו צריך להסביר במשטרה הרבה מעבר ל-האם הוא אנס או לא, עצם העיסוק שלו בבדסם גורר יחס עוין מהחוקרים בסגנון של " מה אתה בכלל מצליף בבחורות ואומר להן מה לעשות". זו סיטואציה שאני לא מאחל לאיש. וזה נותן עוד סיבה למה ראוי לצאת מהמחשכים. וחרף סלידתי מדברים פופולאריים, כשאני רואה אנשים משלנו בתקשורת זה עושה לי גאווה, ולא הורס לי את הכיף. גדלנו כילדים דחויים וחריגים, ונמשיך להיות דחויים וחריגים בשוליים, אף אחד לא יקח את זה מאיתנו... |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
7 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בפבר׳ 2007
מקבי(מתחלף) • 7 בפבר׳ 2007
לדעתי, אנחנו נמצאים פה ממש על הסף. הסף שבין משהו בלתי-ידוע ובלתי-מובן לרוב האנשים, בין משהו שרוב האנשים יודעים עליו אבל לא מספיק (ולכן דעותיהם עשויות להיות שליליות וחשוכות), ובין משהו שאינו נפוץ אבל מובן ונהיר לרוב האנשים.
כעת, אם תשאלו סתם מישהו ברחוב מה זה בדסמ, רוב הסיכויים שהוא יוכל לתת איזשהו סוג של תשובה ("זה הזה שמצלפים באנשים", "זה סקס עם כאב", "זה שליטה וכו' " ). רוב הסיכויים גם שהקונוטציות תהיינה שליליות. זה השלב שאנחנו נמצאים בו כרגע. זה לא מצב נעים. להערכתי, זה עומד להשתנות בשנים הקרובות. הבעיה עם בדסמ, בניגוד נניח להומוסקסואליות, זה שבדסמ זה דבר מורכב מאוד, עם המון פסאודו-פילוסופיות, גישות ותובנות. הומוסקסואליות.. או שאתה אוהב גברים ולא נשים, או שלא, או שגם וגם. להגיד שאתה בדסמי (BADSAMI כמו שאני אוהב לומר את זה, על משקל החומץ ) זה להגיד הרבה מאוד, ולפעמים לא להגיד יותר מדי בכלל. ובכלל, עסקו של מי זה? אני לא חושב שהומואים צריכים להכריז בראש-חוצות שהם הומואים, כמו שאני לא מכריז שאני בדסמי וסטרייט. זה לא צריך לעניין אף-אחד. מרגע שנוצרת 'קהילה' והתופעה אינה בלתי-חוקית, אני מסודר מבחינתי. אני אמצא כבר את האנשים שמתעניינים בזה ונמשכים לזה, אני אדע איפה לחפש מידע ופרטנריות, וזה בסך-הכל כל מה שאני צריך. לא אכפת לי במיוחד שאומרים שאני סוטה, כי אני יודע מה אני. |
|