huan |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
huan • 24 בפבר׳ 2007
אז הגידי מה הם במקום לדבר על הרוח והגישה הכללית של הדברים של כחולה
זה דומה להתנהגות של כמה חדלי אישים אשר אין להם שום דבר לומר בנושא מסויים מלבד לתקן שגיאות כתיב ותחביר. |
|
המלט |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
המלט • 24 בפבר׳ 2007
היא לא צריכה להגיד מה הם, חואן, כי כמו שהיא אמרה בצדק, זה הכל ענין של
גישה. לא כל פעם שאיזשהו פסבדו-אינטלקטואל מנפנף בחומר לעוס וממוחזר שהוגר אל תודעתו, ומבטל בזלזול את גדולי הדור שהיו, צריכים האנשים שאוחזים בגישה הנכונה יותר לספר לו את כל מה שאינו יודע. |
|
huan |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
huan • 24 בפבר׳ 2007
היא אכן לא צריכה
האחד בוחר לחלוק את הידע שלו ואשכרה להוסיף לדיון האחר בוחר להגיד שה"פסאדו אינטלקטואל" "טועה" או "לא מבין נכון", יורד על הגישה שלו או על שגיאות הכתיב והתחביר ויותר מיזה מסרב להוסיף דבר לדיון ובטענה שאינו רוצה בכך. עכשיו זה אכן עניין של גישה בעייתית. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
מיתוסית(שולטת) • 24 בפבר׳ 2007
באמת לא ברורה לי ההתקפה הזאת והאשמות והכינויים האישיים המעליבים- אני מדברת פה בשפה נאותה (אם כי לעניות דתעכם לקרוא לדבי מישהו "מטומטמים" וזה מישהו שאפילו כבר לא חי זה לא נאות) ובכל זאת שומרת על תרבות הדיון בפורום הזה מבלי להיתפס לרמות אישיות כמו "פסאודו אינטלקטואלית" וחבל.
וכן, כמו שאני מעבירה ידע שלי, הייתי מצפה שמישהו שיכול/רוצה לסתור את דבריי- שאכן יעשה זאת. "מכל מלמדיי השכלתי" ואיני מתביישת להודות בטעות או ללמוד מאנשים אחרים- את דעותיי אני בונה על סמך ידע קיים והידע המורחב שלי לגבי פאראפיליות לא נסמך רק על קורסים ספורים,א לא גם על הרבה קריאת ספרות בנושא ממקורות רבים- גם מתוך עניין אישי וגם מהכנת עבודות. לכן, אני יודעת שכיום נהוג לחשוב על פי המשנה הפסיכואנליטית שכל הפאראפיליות נוצרות בשלב האדיפאלי ובין השאר גם S&M ואם מישהו מכיר משהו אחר,א ני אשמח להבין וללמוד. אבל להתחיל להתבטא בצורה כזאת ולומר: "את לא מבינה כלום" ואפילו לא להסביר, זה לא רציני בכלל, כי גם אני נימקתי את דעותיי ולא סתם קראתי לו "אידיוט". |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בפבר׳ 2007
dragon fly • 24 בפבר׳ 2007
וואלק איזה שפה זאת?........
על מה אתם מדברים?כדו רגל? הדשא של האונברסיטה עבר לפה?................הבנתי יאללה תביאו כדור |
|