דובדבן |
לפני 17 שנים •
12 במרץ 2007
Re: קחו סיגריה
לפני 17 שנים •
12 במרץ 2007
דובדבן • 12 במרץ 2007
The Big Bad Wolf כתב/ה:
ב ד י ו ק ! כל ביצה בכל תחפושת מתגלה כעצמה. אדם מדבר באופן מיוחד לו, כותב רק כמו עצמו והראש ...את הראש אי אפשר להסתיר. הוא קופץ בכל משפט וצועק בכל נקודה. צריך רק להקשיב. |
|
שוגי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
14 במרץ 2007
Re: ניקים כפולים זה מעצבן!!!
לפני 17 שנים •
14 במרץ 2007
שוגי(מתחלף) • 14 במרץ 2007
D-HUNTER כתב/ה: יותר ויותר אני רואה שימוש בנקים כפולים..
כמובן שלא הרבה מודים שיש להם ניקים כפולים. ולפעמים הם פשוט משתלכים בעזרתם בכל משתמשי הכלוב מה שהם לא יכולים לעשות בעזרת הניק האמתי (בכדי לא להישרף)...וזה הכי מכוער שיש. ואני אומר שזה פשוט מגוכך ומעצבן פשוט מעצבן! הייתי רוצה לדעת מה יש לכם לומר על סוגיה זו? והאים נכון פשוט ללומר "לא לניק כפול" מה שיש לך לומר תומר\י מבלי להתבייש. הצעות לסדר היום למאותגרי ניק: 1. קודם כל תירגע. להתעצבן פירושו להעניש עצמך על טיפשוטם של אחרים. 2 יש מספיק אנשים שדווקא מאוד משועשעים מזה שמי שהם מכירים כותב להם בניק אחר מסיבות כאילו ואחרות. 3. במקום לשנות בפרופיל הראשי הרחב עצמך בניק המשני והשלישי והרביעי .... 4. דאג ל-6 ניקים לפחות על מנת להתנסות בכל התפקידים: א. שולט ב. נשלט ג. מתחלף ד. מתחלפת ה.שולטת ו. נשלטת כמובן שרצוי מאוד גם לא לוותר על נשלט או נשלטת סוררת. שים לב טוב: במידה והינך מתחלף יש לך את הזכות להשאר רק עם שני ניקים. |
|
ד-מ-י-א-ן{נ} |
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
ד-מ-י-א-ן{נ} • 15 במרץ 2007
D-HUNTER כתב/ה: יותר ויותר אני רואה שימוש בנקים כפולים..
כמובן שלא הרבה מודים שיש להם ניקים כפולים. ולפעמים הם פשוט משתלכים בעזרתם בכל משתמשי הכלוב מה שהם לא יכולים לעשות בעזרת הניק האמתי (בכדי לא להישרף)...וזה הכי מכוער שיש. ואני אומר שזה פשוט מגוכך ומעצבן פשוט מעצבן! הייתי רוצה לדעת מה יש לכם לומר על סוגיה זו? והאים נכון פשוט ללומר "לא לניק כפול" מה שיש לך לומר תומר\י מבלי להתבייש. כן כן.זה מאוד מעצבן. באמת מעצבן.נכון. על סוגייה זאת יש לי לומר כמה דברים: א.בן אדם -אתה ממש משועמם. ב.יש עוד כמוך. ג.לחלקם יש פיצול שפותח ניקחדש כל פעם כשיש סיכסוך ביניהם. ד.אני למשל בכלל לא מתבייש ורואה בזה מין סוג של חוסר מודעות (טוטאלית?) ופובייה מסוג כלשהו. ה.ג יכול לבוא אחרי ד ,ד יכול לבוא לפני גילוי נאות: אני לא שפוי,אז מותר לי. |
|
walking dead |
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
walking dead • 15 במרץ 2007
ד-מ-י-א-ן כתב/ה: גילוי נאות: אני לא שפוי,אז מותר לי. כל עוד אתה מודע לאי-שפיותך ויש גורמים מקצועיים שמטפלים בזה... אז שיהיה לך רק לבריאות. |
|
1 |
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
1 • 15 במרץ 2007
free spirit כתב/ה: ד-מ-י-א-ן כתב/ה: גילוי נאות: אני לא שפוי,אז מותר לי. כל עוד אתה מודע לאי-שפיותך ויש גורמים מקצועיים שמטפלים בזה... אז שיהיה לך רק לבריאות. גילוי נאות.... כולם/ן כאן בלתי שפויים |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
15 במרץ 2007
dragon fly • 15 במרץ 2007
מה שנכון כולנו לא שפויים
ש-שרמוטות פ-פטיש ו-ובהסכמה י-יה סוטים |
|