אנהבל B(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
אנהבל B(לא בעסק) • 27 במרץ 2007
אמוץ כתב/ה: נניח ואתה מדבר ברצינות.הבעייה בפורום הזה שקשה להבין מי רציני.
שאתה פונה למלכה ודרך אגב אימצתי את מה שאמר לי ונוס אז. כל מילה מתחיל במלכתי.דוגמה: אפשר לקחת מזמנך מלכתי דקה אחת. זה הכותרת. ראיתי את הפרופיל שלך מלכתי ,ואני רוצה להעיר אותך כל בוקר ולהגיש לך למיטה שתייה חמה ועוגיות. את האחת והיחידה שאני רוצה להעריץ מלכתי היקרה. שלב שני עיסויי כפות הרגלים שלך וליקוק. מישפטים כמו רוצה להיות שלך רוצה ליפול לרגליך לשרת אותך .נועדתי למלות לך את החיים כי את מלכה ולזה את ראוייה . התסכימי שאני אשרת אותך? אל תשכח לשים תמונה. כשנרשמתי לאתר הייתי תחת הסטטוס שולטת. אני יודעת שכשולטת לא הייתי מגיבה בחיוב יתר להודעה מהסוג הזה בגלל כמה דברים: 1. אני עוד לא המלכה שלך אז אל תקרא לי מלכתי.. 2. כבן אדם לפני כל תפקיד בדס"מי שהוא, הייתי מעדיפה שתנסה להכיר אותי קודם כל כבן אדם כי הפרופיל שלי באמת עניין אותך או משך אותך באיזה צורה ושלא תרשום לי הודעת שבלונה מתחנפת לפני שאתה יודע מי אני בכלל.. 3. ודמט, אל תציע לשרת מישהי לפני שהחלפת איתה משפט אחד! אבל זאת אני. אני לא יכולה לייצג את דעתן של כל נשות הכלוב, רק שלי. |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
Madame T(שולטת) • 27 במרץ 2007
אנהבל B כתב/ה: אמוץ כתב/ה: נניח ואתה מדבר ברצינות.הבעייה בפורום הזה שקשה להבין מי רציני.
שאתה פונה למלכה ודרך אגב אימצתי את מה שאמר לי ונוס אז. כל מילה מתחיל במלכתי.דוגמה: אפשר לקחת מזמנך מלכתי דקה אחת. זה הכותרת. ראיתי את הפרופיל שלך מלכתי ,ואני רוצה להעיר אותך כל בוקר ולהגיש לך למיטה שתייה חמה ועוגיות. את האחת והיחידה שאני רוצה להעריץ מלכתי היקרה. שלב שני עיסויי כפות הרגלים שלך וליקוק. מישפטים כמו רוצה להיות שלך רוצה ליפול לרגליך לשרת אותך .נועדתי למלות לך את החיים כי את מלכה ולזה את ראוייה . התסכימי שאני אשרת אותך? אל תשכח לשים תמונה. כשנרשמתי לאתר הייתי תחת הסטטוס שולטת. אני יודעת שכשולטת לא הייתי מגיבה בחיוב יתר להודעה מהסוג הזה בגלל כמה דברים: 1. אני עוד לא המלכה שלך אז אל תקרא לי מלכתי.. 2. כבן אדם לפני כל תפקיד בדס"מי שהוא, הייתי מעדיפה שתנסה להכיר אותי קודם כל כבן אדם כי הפרופיל שלי באמת עניין אותך או משך אותך באיזה צורה ושלא תרשום לי הודעת שבלונה מתחנפת לפני שאתה יודע מי אני בכלל.. 3. ודמט, אל תציע לשרת מישהי לפני שהחלפת איתה משפט אחד! אבל זאת אני. אני לא יכולה לייצג את דעתן של כל נשות הכלוב, רק שלי. מסכימה עם כל מילה שכתבת, אנהבל! בדיוק כך! |
|
tch(נשלט) |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
אנהבל..שאפו
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
tch(נשלט) • 27 במרץ 2007
גם אני מעולם לא הבנתי איך נשלטים פונים לשולטות וכותבים לה שהם יעשו X ו Y מבלי להכיר אותה כלל ומבלי לשוחח איתה ולו מילה אחת.
הכל טררם וחרטבונה אחת גדולה. על מנת שתזכה לכנות מישהי "גבירתי",עלייך להוכיח שאתה ראוי לכך. |
|
זיקית |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
:)
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
זיקית • 27 במרץ 2007
tch כתב/ה: גם אני מעולם לא הבנתי איך נשלטים פונים לשולטות וכותבים לה שהם יעשו X ו Y מבלי להכיר אותה כלל ומבלי לשוחח איתה ולו מילה אחת.
הכל טררם וחרטבונה אחת גדולה. על מנת שתזכה לכנות מישהי "גבירתי",עלייך להוכיח שאתה ראוי לכך. נכון![B] |
|
זיקית |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
זיקית • 27 במרץ 2007
"1. אני עוד לא המלכה שלך אז אל תקרא לי מלכתי..
2. כבן אדם לפני כל תפקיד בדס"מי שהוא, הייתי מעדיפה שתנסה להכיר אותי קודם כל כבן אדם כי הפרופיל שלי באמת עניין אותך או משך אותך באיזה צורה ושלא תרשום לי הודעת שבלונה מתחנפת לפני שאתה יודע מי אני בכלל.. 3. ודמט, אל תציע לשרת מישהי לפני שהחלפת איתה משפט אחד! אבל זאת אני. אני לא יכולה לייצג את דעתן של כל נשות הכלוב, רק שלי." לא את של כולן, אבל של די הרבה... |
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
Re: אנהבל..שאפו
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
morgause(מתחלפת){מ} • 27 במרץ 2007
tch כתב/ה: גם אני מעולם לא הבנתי איך נשלטים פונים לשולטות וכותבים לה שהם יעשו X ו Y מבלי להכיר אותה כלל ומבלי לשוחח איתה ולו מילה אחת.
הכל טררם וחרטבונה אחת גדולה. על מנת שתזכה לכנות מישהי "גבירתי",עלייך להוכיח שאתה ראוי לכך. וגם, עליה להראות כי היא ראוייה לכינוי. |
|
איימי_(נשלטת) |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
איימי_(נשלטת) • 27 במרץ 2007
ובאותה הזדמנות, למען השם- אני היחידה ששונאת את הכינוי "מלכה"???
גבירתי כבר הרבה יותר טוב, ואפשר לחשוב גם על עוד כינויים יצירתיים. |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
Blondie the good(מתחלף) • 27 במרץ 2007
איימי_ כתב/ה: ובאותה הזדמנות, למען השם- אני היחידה ששונאת את הכינוי "מלכה"???
גבירתי כבר הרבה יותר טוב, ואפשר לחשוב גם על עוד כינויים יצירתיים. או! אחות לדעה! גם אני שונא את הכינוי מלכה! מלכה זה שם של עובדת מזנון במקרה הטוב! מה שאני שונא יותר מ"מלכה" זה התרגום הדבילי לאנגלית! הרי הקווין היחיד שיש באנגלית זה דרמה קווין, שזו כידוע, לא מחמאה גדולה... יש דומית, גבירה, אדונית, למי שרוצה כינוי באנגלית יש דומינייטריקס, מיסטרס, מאדאם וכינויים רבים נוספים. ובצורה לא בדסמית בכלל: המלכה היחידה היא אליזבת השנייה (אני יוניוניסט מה לעשות?) God save the queen |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 27 במרץ 2007
בנות אתן אתן עושות טעות חמורה! תיראו על מה אתן מדברות אם הוא יגיד מלכתי או גברתי,
הרי זה מגוחך.לא מעניין אתכן הוא הוא בן אדם אם יש לו כסף אם הוא חכם אינטילגנט? רק באיזה מילה הוא יפנה ? יש לכן בעייה ואתן תשלמו על זה. בסוף יתפוס אתכן אחד שידע ליפנות יפה אבל הוא דפוק ולא מעניין והוא עני . בנות היום זה לא מה שהיה פעם,היום יש אלטרנטיבה טובה.היום אנשים ממעמד גבוה באחוז גבוה מיבעבר הולכים לנערות ליווי על רמה.נשים אל תיהיו גאות בעצמיכן כי תשארו בתלות זקנות. יום אחד בגלל איזה שירשור שמישהו פתח על נערות ליווי החלטי סתם להקיש בגוגל נערות ליווי. להפתעתי אני רואה נשים שמעולם לא חשבתי שיהיו לי אפילו בפנטזייה.יש פה אחת באתר שאני לא אגיד את שמה ליפני כשלושה חודשים הערצתי אותה כמו מטורף.היא ניראת מעולה ובעצם היא הכי כוסית פה.אך מהרגע שראיתי את הנערות ליווי הבנתי שהיא לא ברמה שלהן מה לעשות שיש נערות ליווי שלא רואות מימטר את האשה הכי יפה בכלוב.תיראו יש לכן בעייה כי אתן לא מיתקרבות לרמת יופי כזה .כל הסיפורים של גברים שאומרים אני מחפש אופי חרטא,הם מדחיקים כי גברים אוהבים כוסיות.העניין הוא שגברים לא ממש חושבים על הכיוון.כאשר הם פוגשים אותי אחרי חצי שעה אני יכול לשכנע.בנות אתן תוכלו אותה בסוף כי אתן לא יכולות להיתחרות עם נשים כאלו. אני מדבר ברצינות תשנו את האופי המרושע שלכן כי אתן תסבלו בסוף.לאט לאט זה הופך לנורמה. בסוף גברים ילכו בהמונים.לא יעזור לכן כי אני יודע שאתן מיתפוצצות מעצבים שאני מדבר על נערות ליווי ותאמת לא אכפת לי.אין לי בעייה שאף אחת בכלוב לא תצא איתי כי אני גם ככה נמשך לנשים ברמות מטורפות ואני היום לא אתפשר עם אף אחת ואני אדאג לתחת שלי. אני אמשיך לשכנע גברים בינתים שיכנעתי שלושה שאחד מהם כבר בפועל הולך. ונשים הוא לא מישהו מהרחוב אלה הוא מהנדס בהייטק.ראו הוזהרתן. |
|
dragon fly |
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
27 במרץ 2007
dragon fly • 27 במרץ 2007
אמוץ כתב/ה: בנות אתן אתן עושות טעות חמורה! תיראו על מה אתן מדברות אם הוא יגיד מלכתי או גברתי,
הרי זה מגוחך.לא מעניין אתכן הוא הוא בן אדם אם יש לו כסף אם הוא חכם אינטילגנט? רק באיזה מילה הוא יפנה ? יש לכן בעייה ואתן תשלמו על זה. בסוף יתפוס אתכן אחד שידע ליפנות יפה אבל הוא דפוק ולא מעניין והוא עני . בנות היום זה לא מה שהיה פעם,היום יש אלטרנטיבה טובה.היום אנשים ממעמד גבוה באחוז גבוה מיבעבר הולכים לנערות ליווי על רמה.נשים אל תיהיו גאות בעצמיכן כי תשארו בתלות זקנות. יום אחד בגלל איזה שירשור שמישהו פתח על נערות ליווי החלטי סתם להקיש בגוגל נערות ליווי. להפתעתי אני רואה נשים שמעולם לא חשבתי שיהיו לי אפילו בפנטזייה.יש פה אחת באתר שאני לא אגיד את שמה ליפני כשלושה חודשים הערצתי אותה כמו מטורף.היא ניראת מעולה ובעצם היא הכי כוסית פה.אך מהרגע שראיתי את הנערות ליווי הבנתי שהיא לא ברמה שלהן מה לעשות שיש נערות ליווי שלא רואות מימטר את האשה הכי יפה בכלוב.תיראו יש לכן בעייה כי אתן לא מיתקרבות לרמת יופי כזה .כל הסיפורים של גברים שאומרים אני מחפש אופי חרטא,הם מדחיקים כי גברים אוהבים כוסיות.העניין הוא שגברים לא ממש חושבים על הכיוון.כאשר הם פוגשים אותי אחרי חצי שעה אני יכול לשכנע.בנות אתן תוכלו אותה בסוף כי אתן לא יכולות להיתחרות עם נשים כאלו. אני מדבר ברצינות תשנו את האופי המרושע שלכן כי אתן תסבלו בסוף.לאט לאט זה הופך לנורמה. בסוף גברים ילכו בהמונים.לא יעזור לכן כי אני יודע שאתן מיתפוצצות מעצבים שאני מדבר על נערות ליווי ותאמת לא אכפת לי.אין לי בעייה שאף אחת בכלוב לא תצא איתי כי אני גם ככה נמשך לנשים ברמות מטורפות ואני היום לא אתפשר עם אף אחת ואני אדאג לתחת שלי. אני אמשיך לשכנע גברים בינתים שיכנעתי שלושה שאחד מהם כבר בפועל הולך. ונשים הוא לא מישהו מהרחוב אלה הוא מהנדס בהייטק.ראו הוזהרתן. היא הכי כוסית פה? מה בדקת את כולן פה בכלוב??יש תו תקן ליאב לכוסית?כאילו לפי מה אתה שופט? דווקא אני חשבתי שאני כוסית עד שהגעתתתתתת מה אתה מעודד פה שימוש בזונות?מה זה בית זונות? יו מעכשיו אני מבין ! אני גם זונה (איך לא ידעתי זאת קודם ) אבל אני זונה גאה ומאושרת לאישתי היקרה דולי אני זונת עלללללללללללללללללללללללל! |
|