שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

גיל אריאל ("מאסטר אור") נעצר אתמול ע"י המשטרה

ניקי666 niki
לפני 17 שנים • 5 באפר׳ 2007
ניקי666 niki • 5 באפר׳ 2007
האיש נעצר על ידי המשטרה לצרכי חקירה והוא בסטטוס חשוד ,בגמר החקירה התיק יעבור לפרקליטות שם יבדק אם יש די ראיות להגשת כתב אישום ,ורק אם כן האיש יגיע לבית המשפט ..
בל נשכח כי גם יורשע יתאפשר לאיש לערער לערכאה גבוהה יותר בזכות ולאחר מכן ערכאה נוספת ברשות .

לכן לפני שאתם משחיזים סכינים ,דבר שלטעמי מיותר ,דעו לכם כי הדרך ארוכה .........

בקהילה היו מספר מקרים בעת האחרונה של עבירות מין כאלה או אחרות בכולן היו כאן גולשים שזעקו את זעקת הקורבן וגם כאלה שזעקו את זעקתו של החשוד ,לא בחלו כאן בתאורים על איך אותם אנשים יושבים מאחורי סורג ובריח וכמה מסכנים הם שחייהם נהרסו ....היו והוסיפו כי אין זה הוגן
גם במקרים כאלה לשפוט על פי גרסה של צד אחד ...
"מאסטר אור "הוא ללא ספק דמות שנוייה במחלוקת בקהילה ,איני מכירו אישית מלבד פעמיים שראיתי אותו בערבי קהילה ,איני יודע אם נכונות השמועות על מעלליו ואם כן כמובן שאיני מצדד בהם ואף להיפך ,אבל מהתרשמותי האיש הפך לשק האיגרוף ,נוח לאנשים להפנות אצבע מאשימה
כלפי אנשים כאשר הם יודעים שלא ימצא האדם שיגן עליהם .......שלא תהיה דיעה מנוגדת לשלהם ..
אני מציע שלא ננהג באיפה ואיפה וגם במקרה זה למרות השמועות על מעשי הנבלה של האיש
נשמע גם את גרסתו גם אם בבית המשפט וניתן לאיש את האפשרות להגן על עצמו ועל שמו טרם נחרוץ את דינו קבל עם ופורום .
קטסטרופה{Adonai}

יומיים מעצר.

קטסטרופה{Adonai} • 5 באפר׳ 2007
שבוע מעצר בית.

בזה זה יסתכם.

אתם מתלהבים לשווא.

עם אדם כזה לא צריך ללכת לרשויות החוק האימפוטנטי.
צריך לעשות לו בדיוק, אבל בדיוק את אותו הדבר שהוא עושה להן.
בלי רחמים.
Tainted​(לא בעסק)
Tainted​(לא בעסק) • 5 באפר׳ 2007
ניקי יקירי,

יש מקרים כמו אלו שבהם יש עשן וגם אש.
קצת קשה להתווכח עם אנשים שהיו עדים חיים למעשים האלו.

יש מספיק דברים שמתרחשים ואתה לא יודע עליהם.

דמות לא שנויה במחלוקת בכלל, רק שקרן מניפולטיבי שעבד גם על הטובים ביותר.

לא נותר דבר מלבד לקוות שהצדק יעשה עם היצור הנחלא הזה.
master281
master281 • 5 באפר׳ 2007
niki 666 כתב/ה:
האיש נעצר על ידי המשטרה לצרכי חקירה והוא בסטטוס חשוד ,בגמר החקירה התיק יעבור לפרקליטות שם יבדק אם יש די ראיות להגשת כתב אישום ,ורק אם כן האיש יגיע לבית המשפט ..
בל נשכח כי גם יורשע יתאפשר לאיש לערער לערכאה גבוהה יותר בזכות ולאחר מכן ערכאה נוספת ברשות .

לכן לפני שאתם משחיזים סכינים ,דבר שלטעמי מיותר ,דעו לכם כי הדרך ארוכה .........

בקהילה היו מספר מקרים בעת האחרונה של עבירות מין כאלה או אחרות בכולן היו כאן גולשים שזעקו את זעקת הקורבן וגם כאלה שזעקו את זעקתו של החשוד ,לא בחלו כאן בתאורים על איך אותם אנשים יושבים מאחורי סורג ובריח וכמה מסכנים הם שחייהם נהרסו ....היו והוסיפו כי אין זה הוגן
גם במקרים כאלה לשפוט על פי גרסה של צד אחד ...
"מאסטר אור "הוא ללא ספק דמות שנוייה במחלוקת בקהילה ,איני מכירו אישית מלבד פעמיים שראיתי אותו בערבי קהילה ,איני יודע אם נכונות השמועות על מעלליו ואם כן כמובן שאיני מצדד בהם ואף להיפך ,אבל מהתרשמותי האיש הפך לשק האיגרוף ,נוח לאנשים להפנות אצבע מאשימה
כלפי אנשים כאשר הם יודעים שלא ימצא האדם שיגן עליהם .......שלא תהיה דיעה מנוגדת לשלהם ..
אני מציע שלא ננהג באיפה ואיפה וגם במקרה זה למרות השמועות על מעשי הנבלה של האיש
נשמע גם את גרסתו גם אם בבית המשפט וניתן לאיש את האפשרות להגן על עצמו ועל שמו טרם נחרוץ את דינו קבל עם ופורום .

אני מסכים אם רוב מה שאמרת

אבל האיש שקרן ושפל ובטח מסוכן

אנשים יודעים רק על 2 מיקרים מי יודע אולי היו עוד ואף אחד אינו יודע עלייהם ?

על המקרה שהוא היה עם ילדה בת 12 שמעתי לפני שנה <ולא יחסתי לזה חשיבות בגלל שזו

שמועה.>

עכשיו זה יוצא לאור ולכן כבר לא שמועה

כמו שניקי כתב השמחה מוקדמת מידי האיש חשוד בלבד

רק אחרי שהוא יהיה מאחורי סורג ובריח יהיה ניתן לשמוח

בנתיים נקווה לטוב

המשך חג שמח לכם
jem's
jem's • 5 באפר׳ 2007
אישית אין לי שמץ של מושג מי הוא ומה עשה
אבל אם אדם נעצר מספר פעמים לפי מה שהבנתי ויש כנגדו כתבי אישום אם אני לא טועה
ויש אנשים שהיו עדים
שילכו להעיד
וויפ זה ששומעה מתפרסמת כידיעה או כשאדם עם עבר כזה או אחר נעצר לשם חקירה לא הופכת את השמועה אמיתית אלא רק מוכיח שיש תלונה או שהמשטרה החליטה לחקור כי גם לשוטרים יש אוזניים
השולט אור​(שולט)
השולט אור​(שולט) • 5 באפר׳ 2007
זו ידיעה שגורמת לי להרבה שמחה.
וגם אם הוא ישוחרר למעצר בית, אני מקווה שהמעצר הזה יוביל לכתב אישום ולמשפט.
מאוד מאוד מקווה.
נולי
נולי • 5 באפר׳ 2007
עומריקו כתב/ה:
אישית אין לי שמץ של מושג מי הוא ......

יש לך מאוד, אם זכרוני אינו מטעני בגילי המופלג כמובן. אםאיני טועה הוא היה פעיל ב"חוויות כואבות" תחת ניק קאמילייון או משהו כזה והיתה לא תמונה של הגאמל של סיגריות קאמל. הוא היה אז "סאב". עלאק. "איש תמים וישר דרך".
השולט אור​(שולט)
השולט אור​(שולט) • 5 באפר׳ 2007
אכן זה היה הכינוי שלו וזו הייתה התמונה.
אני הכרתי אותו שם תחת הכינוי הזה אבל כבר כשולט.
jem's
jem's • 5 באפר׳ 2007
נולי כתב/ה:
עומריקו כתב/ה:
אישית אין לי שמץ של מושג מי הוא ......

יש לך מאוד, אם זכרוני אינו מטעני בגילי המופלג כמובן. אםאיני טועה הוא היה פעיל ב"חוויות כואבות" תחת ניק קאמילייון או משהו כזה והיתה לא תמונה של הגאמל של סיגריות קאמל. הוא היה אז "סאב". עלאק. "איש תמים וישר דרך".

נול יקירתי
אם ניראה לך שאני מכיר כל ניק שיש בכל אתר שאי פעם הייתי חבר בו ?
האם ניראה לך סביר ואפילו במידה הקטנה שביותר של סבירות כי אני מכיר כל ניק בכלוב? או אפילו את רוב הניקים בכלוב?