סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מכונה מסשנת.. שהשולט ינוח סוף סוף..

נתנאלה​(לא בעסק)
לפני 17 שנים • 21 באפר׳ 2007
נתנאלה​(לא בעסק) • 21 באפר׳ 2007
ים_yam כתב/ה:
free spirit כתב/ה:
שרק ימציאו מכונה שעושה אפטר-קייר ולא צריך שולטים יותר icon_rolleyes.gif

לאאאאאאאאאא!!!!!
מכונה לא יודעת לעשות אפטר-קייר!
אבל אין כמו חברות שעושות נעימים אחת לשניה, אין הרבה גברים שמסוגלים/ סבלנים לשעות של נעימים ביד או בשיער כמו שבנות עושות אחת לשניה תוך כדי ריכולים על כל העולם...

זה כבר תחליף לנשים ויאמי אני לא חושבת שכדאי
תתארי לך
עולם של רק גברים
עושים נעימים ביד ובשיער לגברים אחרים
ובכלוב מוחזקות להן כמה נשים קטנות להתרבות icon_confused.gif
Tobias​(אחר)
Tobias​(אחר) • 21 באפר׳ 2007
נתנאלה כתב/ה:
ים_yam כתב/ה:
free spirit כתב/ה:
שרק ימציאו מכונה שעושה אפטר-קייר ולא צריך שולטים יותר icon_rolleyes.gif

לאאאאאאאאאא!!!!!
מכונה לא יודעת לעשות אפטר-קייר!
אבל אין כמו חברות שעושות נעימים אחת לשניה, אין הרבה גברים שמסוגלים/ סבלנים לשעות של נעימים ביד או בשיער כמו שבנות עושות אחת לשניה תוך כדי ריכולים על כל העולם...

זה כבר תחליף לנשים ויאמי אני לא חושבת שכדאי
תתארי לך
עולם של רק גברים
עושים נעימים ביד ובשיער לגברים אחרים
ובכלוב מוחזקות להן כמה נשים קטנות להתרבות icon_confused.gif

נשמע נפלא icon_smile.gif
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
בהחלט מכון כושר... אותי המכונה הזאת מפחידה, מה גם שהיא בטוח מתה מחום שם עם כל ה... מה זה, לייטקס? לדעתי היה עדיף לשים אותה שם עירומה- לכל הצדדים הנוגעים בדבר.

מצד שני, יש כאן אפקט משפיל ומחרמן בטירוף- המאסטר אפילו לא טורח לגעת בך. שמים אותך במכונה...
Tobias​(אחר)
Tobias​(אחר) • 21 באפר׳ 2007
באותה מידה אפשר לשים אותך מאחורי עגלה בסופר בלי לגעת בך ותעשי את העבודה icon_smile.gif
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
tebayes כתב/ה:
באותה מידה אפשר לשים אותך מאחורי עגלה בסופר בלי לגעת בך ותעשי את העבודה icon_smile.gif

זה לא אותו דבר icon_rolleyes.gif icon_wink.gif
השולט אור​(שולט)
לפני 17 שנים • 22 באפר׳ 2007
השולט אור​(שולט) • 22 באפר׳ 2007
ההצלפות אמנם לא נראות חזקות במיוחד אבל המכונה הזו מזכירה לי את העינוי הסיני של טיפות מים שנוחתות כל הזמן על אותה נקודה על הראש. אחרי עשר דקות מרגישים שהטיפות קודחות ישר לתוך המוח. אין כאן פיזור של ההצלפות ואני מתארת לעצמי שעשר דקות מזה וכל שפחה, ואפילו היא מנוסה, תתחנן להפסקה icon_smile.gif
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
לפני 17 שנים • 22 באפר׳ 2007
השליטה כתב/ה:
ההצלפות אמנם לא נראות חזקות במיוחד אבל המכונה הזו מזכירה לי את העינוי הסיני של טיפות מים שנוחתות כל הזמן על אותה נקודה על הראש. אחרי עשר דקות מרגישים שהטיפות קודחות ישר לתוך המוח. אין כאן פיזור של ההצלפות ואני מתארת לעצמי שעשר דקות מזה וכל שפחה, ואפילו היא מנוסה, תתחנן להפסקה icon_smile.gif

צודקת, אכן נראה שאין פיזור.
הפוכית​(נשלטת){MasterMaor}
לפני 17 שנים • 8 במאי 2007
זה מזכיר לי חדר כושר והמדריך לידי שצופה בי ובודק אותי . אבל ללא ספק המכשירים שם הרבה יותר קשים וכואבים .

icon_wink.gif

אלמוגית