דקיקון(נשלט) |
לפני 17 שנים •
25 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
25 באפר׳ 2007
דקיקון(נשלט) • 25 באפר׳ 2007
Queen Yasmin כתב/ה: דקיקון , נשאלת השאלה :
בהיותך קשור , חסר אונים, מושפל וכו' ... יש לך זכות בחירה ? כאשר כל גופך תחת שליטתי המוחלטת , חייך הם חסרי כל משמעות וחשיבות. אתה קטן אפור בלתי נראה ולא משמעותי כלל. הו-הו, "האחות הגדולה יסמין צופה בך". לפחות ההודעה שלי הספיקה להישאר בחיים כחצי שעה עד שבאת לקטול אותה. עכשיו תסבירי לי: איך אני יכול להיות אפור אם אני בלתי נראה? |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
25 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
25 באפר׳ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 25 באפר׳ 2007
ציטוט:
לעניות דעת העבד שהנני, מגיע לנשלטים את זכות הקדימה לבחור את המוזיקה בפליירום. הם אלה שעולים ל"גרדום", ולכן יש למלא להם את בקשתם האחרונה. יש למישהו התנגדות? לא. התקבל פה אחד אני מעביר אליך את הלפיד אל תיתן לאש ליכבות. |
|
דקיקון(נשלט) |
לפני 17 שנים •
25 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
25 באפר׳ 2007
דקיקון(נשלט) • 25 באפר׳ 2007
WIZARD כתב/ה: ציטוט:
לעניות דעת העבד שהנני, מגיע לנשלטים את זכות הקדימה לבחור את המוזיקה בפליירום. הם אלה שעולים ל"גרדום", ולכן יש למלא להם את בקשתם האחרונה. יש למישהו התנגדות? לא. התקבל פה אחד אני מעביר אליך את הלפיד אל תיתן לאש ליכבות. אני מכריז בזאת על מרד הנשלטים/ות בשולטים/ות. בינתיים 1:0 עבורנו |
|
שכינה. |
לפני 17 שנים •
25 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
25 באפר׳ 2007
שכינה. • 25 באפר׳ 2007
דקיקון כתב/ה: WIZARD כתב/ה: ציטוט:
לעניות דעת העבד שהנני, מגיע לנשלטים את זכות הקדימה לבחור את המוזיקה בפליירום. הם אלה שעולים ל"גרדום", ולכן יש למלא להם את בקשתם האחרונה. יש למישהו התנגדות? לא. התקבל פה אחד אני מעביר אליך את הלפיד אל תיתן לאש ליכבות. אני מכריז בזאת על מרד הנשלטים/ות בשולטים/ות. בינתיים 1:0 עבורנו נסיון יפה אבל רצית להגיד 1:1 אחרי שניסית להחזיר ליסמין {השם שלך דומה לשלי(אבל רק השם)} כשאמרה לך Queen Yasmin כתב/ה: דקיקון , נשאלת השאלה :
בהיותך קשור , חסר אונים, מושפל וכו' ... יש לך זכות בחירה ? כאשר כל גופך תחת שליטתי המוחלטת , חייך הם חסרי כל משמעות וחשיבות. אתה קטן אפור בלתי נראה ולא משמעותי כלל. ולעניין. הרבה נמלים ניסו למרוד. אז ניסו. |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 17 שנים •
25 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
25 באפר׳ 2007
Queen Yasmin(שולטת) • 25 באפר׳ 2007
דקיקון, אתה אפור כי התמלאת באבק , טינופת
וכל הפסולת מבחוץ, אנער אותך , ריפר יקשור אותך הדוק וחזק על מנת שאצליף בך עם השוט החדש והמכאיב עד מאוד. הינך שקוף לעיניי כל השולטות בפליי רום או בכלל. לאן אתה רוצה להידחף , חלפת עם הרוח ... זו האמת , תתמודד ! |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
25 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
25 באפר׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 25 באפר׳ 2007
במקום לשאול שאלות פשוט תרשמו ותבואו.
זה מקום הכי יפה שראיתי איי פעם בארץ.הייתי לא מעט במועדונים וונילים. יש תאים לשמירת חפצים . יש שם פלי רום ,יש מיזוג נוח מאוד איזה ספות נוחות.יש מקלחות. כשמו הוא אין שם גבולות,הסשנים מיניים כולל זה שאני עברתי שם.יש גם סשנים קלים אך אין גבול עליון.כמו פונקצייה שהיא מיתבדרת ואז שעושים LIM הגבול שואף לאינסוף,טוב ההסבר הזה מתאים למי שעבר אינפי 1. כך שנשלטים תמצאו שם מלכות פנויות והן ישמחו לסשן לכן תצורה. |
|
Reaper |
לפני 17 שנים •
26 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
26 באפר׳ 2007
Reaper • 26 באפר׳ 2007
[quote="אמוץ"]במקום לשאול שאלות פשוט תרשמו ותבואו.
זה מקום הכי יפה שראיתי איי פעם בארץ.הייתי לא מעט במועדונים וונילים. יש תאים לשמירת חפצים . יש שם פלי רום ,יש מיזוג נוח מאוד איזה ספות נוחות.יש מקלחות. צודק |
|
Mistress Nelly(שולטת) |
לפני 17 שנים •
26 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
26 באפר׳ 2007
Mistress Nelly(שולטת) • 26 באפר׳ 2007
[quote="reaper"]
אמוץ כתב/ה: במקום לשאול שאלות פשוט תרשמו ותבואו.
זה מקום הכי יפה שראיתי איי פעם בארץ.הייתי לא מעט במועדונים וונילים. יש תאים לשמירת חפצים . יש שם פלי רום ,יש מיזוג נוח מאוד איזה ספות נוחות.יש מקלחות. צודק מקלחות? נשמע ממש אחלה רעיון לאחרי סשן, או לסשן מים קרים |
|
שכינה. |
לפני 17 שנים •
26 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
26 באפר׳ 2007
שכינה. • 26 באפר׳ 2007
נשמע מקום מזמין... יאמייי.....
|
|
T Bone |
לפני 17 שנים •
26 באפר׳ 2007
לפני 17 שנים •
26 באפר׳ 2007
T Bone • 26 באפר׳ 2007
אמוץ כתב/ה: במקום לשאול שאלות פשוט תרשמו ותבואו.
זה מקום הכי יפה שראיתי איי פעם בארץ.הייתי לא מעט במועדונים וונילים. יש תאים לשמירת חפצים . יש שם פלי רום ,יש מיזוג נוח מאוד איזה ספות נוחות.יש מקלחות. כשמו הוא אין שם גבולות,הסשנים מיניים כולל זה שאני עברתי שם.יש גם סשנים קלים אך אין גבול עליון.כמו פונקצייה שהיא מיתבדרת ואז שעושים LIM הגבול שואף לאינסוף,טוב ההסבר הזה מתאים למי שעבר אינפי 1. כך שנשלטים תמצאו שם מלכות פנויות והן ישמחו לסשן לכן תצורה. כל מילה בסלע וגם אין בעיית חניה או פריצות למכוניות |
|