Mephisto(שולט) |
לפני 17 שנים •
27 במאי 2007
Re: תפילת הדום
לפני 17 שנים •
27 במאי 2007
Mephisto(שולט) • 27 במאי 2007
DRAKULLA כתב/ה: Aimee כתב/ה: אלו-הים,
תן לי את האומץ לעשות את מה שאני יודע, את האיפוק- להמנע מלעשות, מה שאני לא יודע, ואת התבונה- להבדיל בין השניים. אם אינך יודע לעשות דבר מה, מדוע אתה מבקש ממני לתת לך את האיפוק להמנע מלעשות אותו שכן אינך יודע ממילא לעשות את אותו הדבר.....ואם אינך יודע לעשותו כיצד תבדיל בין זה לבין מה שאתה כן יודע לעשות?.... האמת בלבלת אותי 'As we know, there are known knowns; there are things we know we know. We also know there are known unknowns; that is to say we know there are some things we do not know. But there are also unknown unknowns -- the ones we don't know we don't know.'
Donald Rumsfeld. אני מקווה שאני (ודונאלד) עזרנו להבהיר את העיניינים. מ. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 17 שנים •
27 במאי 2007
לפני 17 שנים •
27 במאי 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 27 במאי 2007
Mephisto כתב/ה: DRAKULLA כתב/ה: Aimee כתב/ה: אלו-הים,
תן לי את האומץ לעשות את מה שאני יודע, את האיפוק- להמנע מלעשות, מה שאני לא יודע, ואת התבונה- להבדיל בין השניים. אם אינך יודע לעשות דבר מה, מדוע אתה מבקש ממני לתת לך את האיפוק להמנע מלעשות אותו שכן אינך יודע ממילא לעשות את אותו הדבר.....ואם אינך יודע לעשותו כיצד תבדיל בין זה לבין מה שאתה כן יודע לעשות?.... האמת בלבלת אותי 'As we know, there are known knowns; there are things we know we know. We also know there are known unknowns; that is to say we know there are some things we do not know. But there are also unknown unknowns -- the ones we don't know we don't know.'
Donald Rumsfeld. אני מקווה שאני (ודונאלד) עזרנו להבהיר את העיניינים. מ. בטח, ברור, עכשיו הכל מובן! |
|
Tobias(אחר) |
לפני 17 שנים •
27 במאי 2007
לפני 17 שנים •
27 במאי 2007
Tobias(אחר) • 27 במאי 2007
אלו-הים
תן לי שני מנות שווארמה עם חריף תן לי קולה שלא אצמא ומפית שלא אתלכלך..... |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 17 שנים •
27 במאי 2007
לפני 17 שנים •
27 במאי 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 27 במאי 2007
tebayes כתב/ה: אלו-הים
תן לי שני מנות שווארמה עם חריף תן לי קולה שלא אצמא ומפית שלא אתלכלך..... קולה מצמיאה. |
|
Agni(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
לפני 17 שנים •
28 במאי 2007
Agni(מתחלף) • 28 במאי 2007
Aimee כתב/ה: O - JA
DAME EL PODER PARA LUCHAR DE QUE NO SE SI QUERES COMER PUEDES TAMAR SEULAMENTE AGUA CALIENTE CON CAFE. את האיפוק- להמנע מלעשות, מה שאני לא יודע, ואת התבונה- להבדיל בין השניים. |
|