דובדבן |
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
איך מזהים דום- קל?
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
דובדבן • 25 ביוני 2007
חי
צומח דומם |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
Josephin(לא בעסק) • 25 ביוני 2007
מקבי כתב/ה: יכול מאוד להיות שאתה טייס מעולה, אבל זה עדיין לא הופך אותך לשולט, לא בנשים בכל אופן.
למעשה, אין תשובה ממשית על שאלה כזאת (ואני מסכים, היא באמת מעצבנת), חוץ מאולי "נסי ותראי.". אפשר גם, כמובן, לומר "אותם הדברים שהופכים אותך לנשלטת, רק בהפוכה." שאלה מעצבנת כאשר לא יודעים את התשובה , והתחכמות בקטע הזה, אני לא חושבת שזה ממש עוזר או פתרון נכון |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
Re: שאלה מצחיקה
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
Josephin(לא בעסק) • 25 ביוני 2007
אוחז בשיערך כתב/ה: ניהלתי תכתובת קצרה בפרטי עם נשלטת מסוימת ששאלה-"מה הופך אותך לשולט?"
מעבר לזה שאני לא אוהב את טון השאלה,להלן התשובה(שלא נשלחה לאותה סאבית)- ניראה אותך עם אש במנוע ימין,גובה 35 אלף רגל,ועם מנוע שמאל שרץ כבר על אדי דלק,מנחיתה את הציפור הפצועה הזו בלי שריטה ויורדת בסולם עם חיוך... מענין אילו היית שואל (או שכבר שאלת) את הנישטלת מה הופך אותה לנישלטת , ותגובתה היתה "שאלה מצחיקה" מענין איך היית מגיב נישלטת סוררת חסרת כבוד וכו , בורטל דום נתן לך חלק מהתשובה ,למרות ,שאולי אתה צריך לנבור בתוך עצמך כדי לדעת באמת מה הופך אותך לשולט,ואין רע גם בשולט לייט הכל ענין של התאמה |
|
דובדבן |
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
Re: איך מזהים דום- קל מהכלוב
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
דובדבן • 25 ביוני 2007
דובדבן כתב/ה: חי
צומח דומם עם מטוס בואינג צעצוע ביד. |
|
אוחז בשיערך(שולט) |
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
Re: וואלה !
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
אוחז בשיערך(שולט) • 25 ביוני 2007
BrutallDom כתב/ה: .
לא תאמין, זה קרה לי גם הקטע הזה "אש במנוע ימין,גובה 35 אלף רגל,ועם מנוע שמאל שרץ כבר על אדי דלק. " ואז המחשב אתחל את עצמו ככה סתם בלי סיבה והלכה לי הטיסה : ) אני חייב לטפל במחשב הזה שיפסיק לאתחל את עצמו כל הזמן באמצע הכיף וברצינות... אולי אם תסתכל על "שליטה כעל נטיה ולא כעל יכולת, יהיה לך יותר ברור. יש לנו נטיה לשליטה, ואין לזה שום קשר ליכולת שלנו באמת לשלוט. ולכן יש פה גם הרבה שולטים חסרי יכולת, ובואנילה יש הרבה יכולים וחסרי רצון. ואז התשובה לאותה "נשלטת" היא, הרצון שלי לשלוט הוא הדבר שהופך אותי לשולט. אז גם עולה עוד שאלה... מה הופך אותך לשולט טוב. אבל זאת כבר שאלה אחרת . brutalldom מסתבר שלא הבנת את הפוסט. תרשה לי להסביר לך- לא מדובר בו על יכולת טיסה מול יכולת שליטה,אלא על שליטה עצמית במצבי אקסטרים. מיבחן השליטה האולטימטיבי שקובע אם אנחנו שולטים אמיתיים הוא היכולת לשלוט בעצמנו. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 25 ביוני 2007
אתה יודע מה אני עונה כששואלים אותי מה הופך אותי לנשלטת?
"תחושתי האישית". לא חושבת שיכולה להיות תשובה נכונה יותר, לא לשולט ולא לנשלטת. אנחנו לא צריכים להוכיח את עצמנו לאיש. במילא בסוף זה הכל רק עניין של קליק. |
|
SIVAN(אחרת) |
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
Re: שאלה מצחיקה
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
SIVAN(אחרת) • 25 ביוני 2007
אתה יודע מה זה אומר ....
שבשאלה תמימה וכל כך אמיתית (שאגב לגיטימית ביותר) אתה מזלזל... אני לא רוצה לדעת איזה "שולט" אתה. אוחז בשיערך כתב/ה: מעבר לזה שאני לא אוהב את טון השאלה, זה הטון שנמצא אצלך בראש....תתחיל לנחות, אתה כנראה נמצא בטיסה אחרת. קודם היה אדם... ושלוט ב"אדון" שבך!!! - זה שולט אמיתי!!!.[ |
|
הוא(שולט) |
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
MAYDAY MAYDAY
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
הוא(שולט) • 25 ביוני 2007
כמה מצבי אקסטרים יש לאורכה של מערכת יחסים ?, מה נחשב אקסטרים?
האם להגיע או להביא למצב קיצון של סכנה מעיד על שליטה או או אולי קלות דעת? למה לא אהבת את הטון? האם היא עירערה בך משהו? שרפה מנוע ימין שוב אנו סובבים במעגל הויכוח על המיונז האמיתי . כל אחד רוקח אותו לטעמו ולשאלה הלגיטימית קיבלת תשובה ברורה מברוטל דום זו נטיה וצורך. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
מקבי(מתחלף) • 25 ביוני 2007
ציטוט: שאלה מעצבנת כאשר לא יודעים את התשובה , והתחכמות בקטע הזה, אני לא חושבת שזה ממש עוזר או פתרון נכון
מניסיוני, כשאנשים שואלים שאלות מתגרות ו\או טיפשיות ו\או חסרות פואנטה, הדבר הטוב ביותר זה לתת תשובה מתחכמת, או לא לתת תשובה כלל. אין חובה לשתף פעולה עם דו-שיח כזה. |
|
DEVIL EYES |
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
היי טייס..
לפני 17 שנים •
25 ביוני 2007
DEVIL EYES • 25 ביוני 2007
תראה...
הממ אני גם הייתי במספר מצבים "קריטיים" , "רגעי אמת" נקרא להם. זה לא עניינו של אף אחד פה אז לא אפרט. אבל הרגעים הללו היו רגעים לא קלים. ווואלה, עמדתי בהם בצורה הטובה ביותר שיכולתי לדמיין ואם הייתי נקלע לאותו המצב שוב, הייתי פועל בדיוק באותה הצורה, לא היה מקום לשיפור משום בחינה לא נתקעתי , לא קפאתי, לא היססתי פשוט פעלתי. ופה אני מדבר על מצבים בצבא, על פיגוע שהייתי בו, על שתי תאונות שהייתי בתוכם ועל תאונה שראיתי שהייתי הראשון לרוץ אליה. היו עוד מספר מקרים שלא ארחיב עליהם את הדיבור. בכל מקרה, יש הבדל עצום בין להיות "שולט על עצמך ברגע קריטי" לבין , "להיות שולט על אדם אחר ברגע לא קריטי" כי ברגע קריטי, כל העולם קופא , הכל נהיה ברור, אתה יודע בדיוק מה עליך לעשות. ואתה בוחר בצורה הטובה ביותר איך לפעול , תלוי כמה אתה מיומן כמובן. אתה עובד בצורה אולטימטיבית כי - אתה יודע לקראת מה אתה הולך. יודע את כל התרחישים בראש איזו פעולה מביאה לאיזו תוצאה וזה עושה את הכל פשוט להפליא. עם נשים לעומת זאת.. זה לא כל כך פשוט בכלל. כי נשים חושבות בצורה אחרת לגמרי עם גברים (עם הן חושבות בכלל) אתה חושב אי , בי , סי היא מבינה אוניה , גלגל ענק , אפיקומן הראש של הנשים עובד כמו מחשב עם וירוס. אתה מקליד פקודה מסויימת מאוד, והוא עושה איתה...דבר רנדומלי לחלוטין. ולכן במערכת יחסים עם אשה כל וחומר בסקס / סשן עם אשה .. הייתי מעדיף לפעמים להיות בתא הטייס בגובה 35 אלף רגל עם אש במנוע הימני וכו'. כי פה לפחות יש לי את הידיעה בלב - שאני יודע מה יש לי לעשות עכשיו עם נשים אתה צף בחלל. נשים... |
|