סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הכניסה לאקסטרימים בלבד.

מקבי​(מתחלף)
לפני 17 שנים • 25 ביוני 2007
מקבי​(מתחלף) • 25 ביוני 2007
ציטוט: צריך דברים יותר רציניים.

ועכשיו.

הצעות מישהו ?

תצטרף לחברינו מעבר לגדר, תכנן איזה פיגוע, אל תטשטש עקבות, ותיראה איך ה'אקסטרים' שאתה כל-כך אוהב כבר יגיע אליך, אבל לאו דווקא במינון שאתה חפץ בו.

אקסטרים זה באיך שאתה מסתכל על החיים. אם הייתי אומר לך שכל פעם כשאתה יורד במדרגות, הסיכוי שלך ליפול וליהרג גבוה בצורה מחרידה, אולי לא היית מחפש ריגושים במקומות בלתי-סבירים. רוצה אקסטרים, לך רכב לך על ווספה ברחובות תל-אביב, תעשה טיול תרמילאים על יד חברון, תתחיל מכות עם גרוזינים בשוק, תגיד 'לא' לבישול של מרוקאית... באמת, העולם מלא באקסטרים, רק צריך לדעת איפה לחפש ואיך להסתכל.
DEVIL EYES
לפני 17 שנים • 25 ביוני 2007
DEVIL EYES • 25 ביוני 2007
ג'ולי ואיתורן היקרים, כתבת :

רק שאנשי הפאלון דאפא, אינם מחבלים.

מקסימום , מתנגדים למשטר בסין.

וגם זה, מן הסתם, לא כולם.

רוצה אקסטרימיות...לך על זה, עם שותף בהסכמה.

רוצה להפוך את זה לאידאולוגיה, לך גם על זה

בספר שלי, כתוב, שזה שעוול נעשה במקום אחד,

לא "מלבין" את העוול שנעשה במקום אחר.

מה שמצוייר שם, הוא ממש לא חומר לאוננות.

.
[/quote]

וכמה משעשע שבדיוק פוסט אחד ממך כתבתי על זה שגבר אומר A והאשה מבינה מעבורת החלל אטלנסיט

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=19779&postdays=0&postorder=asc&start=10

כפי שכתבתי -והדגשתי , בלינק לעינויים אין שום קשר לבדסמ.
ואין שום קשר לSSC.

אמרתי , שיש דרכים , לשפר..לשדרג...את הכאב, ההשפלה וכולי' בבדסמ.

הכל חייב להיות תחת השילוש הקדוש של ה SSC מבחינתי.

* למרות שלעיתים החוקי מתכופפים...אבל הכל לטובה.

בכל מקרה, כן אני יודע שאני הפאלון שמאלון , מתנגדי המשטר הסיני...
שלא ממש מזיז לי שערה בתחת עכשיו עונו בצורות ברבריות ..בלה בלה ידה ידה
זה לא האישו.

האישו הוא שיש אנשים שהולכים רחוק.
ויש כאלו שלא.

וכמובן שאם אבחר ללכת רחוק, מאחר ואני לא פסיכופט ומבלה את יומי באישפוז יום בבית החולים לחולי רוח הקרוב למקום מגורי, אעשה את כל מה שאעשה, בהסכמה מלאה של הפרטנרית.
( וכמובן שיהיה שפוי בטוח ובהסכמה )

ומי דיבר על להפוך את זה לאידיאולוגיה?
מי אמר שאני מעלה הצעה מחר בדיוק בכנסת לצלוב מחבלים עם או בלי דם על הידיים
להטין בהם מומים ו/או להתעלל בהם קשות ..יותר ממה שכבר מתעללים בהם ז"א.

אמרתי , שאם יש מחבל , שיש מודיעין עליו שהוא יודע על פיגוע המתקרב ובא, וצריך לענות אותו קצת בצורות לא נחמדות, חייבים לעשות את זה.

את אומרת שיש לך "ספר" עם קודים מסויימים , שאם זה קרה במקום מרוחק, אז אסור לייבא את זה לפה..
כי אנחנו כל כך נעלים ומתקדמים..

את באמת אומרת לי שאם יש לך בידיים מחבל שעם המידע שהוא מחזיק יכולים לעצור פיגוע , לא היית עושה הכל בשביל להוציא ממנו את המידעים האלו ?

ומה פאקינג הקשר ל "מה שמצוייר שם הוא לא חומר לאוננות "

זה ממש לא הבנתי אותך.

מי מאונן על זה?

אול על ראש הגנב בוער הכובע..!?
Brave Dwarf
לפני 17 שנים • 26 ביוני 2007
Brave Dwarf • 26 ביוני 2007
מקבי כתב/ה:
ציטוט: אני מבין לחלוטין שהציורים הם של תרבות "ברברית" שכבר אינה קיימת.

לו רק, אבל זה ממש לא המצב. עינויים לא עברו מהעולם. השנים לא היטיבו עם המין האנושי. דומה שאנחנו רק נהיים יותר אכזריים עם כל עידן שעובר וכל שנה שנוקפת.

ולדוגמא ניתן לראות מספר שרשורים מהעבר הקרוב ביותר, כדי להיווכח בכך. רק לקרוא אותם... אתה חוזר למנצ'וריה, למרות שמעולם לא היית שם, ומרגיש כיצד המנגולים מקלפים את העור מתאיך האפורים בעודם חיים.

כאילו LOL
מUחדת
לפני 17 שנים • 26 ביוני 2007

למה להסתפק במעט, DEVIL?

מUחדת • 26 ביוני 2007
עינויים זה הכי אקסטרים לפני פרוץ האינתיפדה הראשונה. חוצמזה שהאמנות הבינלאומיות הופכות את העינויים לקצת יותר- SSC (שזה חוק סבבה לונילים הבדס"מים בינינו, לא לאקסטרימים שמבינים שסשן מנטאלי טוב חייב להסתיים במחלקת טיפול נמרץ נשימתי).

אגב- גם להתלות על ווים לא הופך אותך מיד לאקסטרימי פורטה. רק למישהו עם הרבה ברזל בגוף.
נסה לידה. הרבה יותר מדמם, הרבה יותר גבוה.

ובאמת למה להסתפק בשפחה רגילה, סטנדרטית, שעושה שחי-גבות-שוט-גאג-כן מאסטר, ולא למשל בקרובת משפחה מדרגה ראשונה? צריך לינק לאתרים בלגים?
אפילו תמונות של בעלי חיים מרוטשים יכולות להסביר לכמה מאיתנו מהי יצירתיות איכותית בסאדו-מאזו. פרטים ב"אנונימוס".

מי צריך מחטים שאפשר לנסר במסור חשמלי?
טוב לשני הצדדים.
היא תגיע לסאב ספייס המהיר בחייה ואילו הוא יגיע למאסר ספייס.
כולם יודעים שבדס"מ בכלא זה באמת הכי לגמרי אקסטרים.

(לינק לפורום אסירי כלא שעאטה יפורסם בימים הקרובים}