Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
Re: נוסטליה...
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
Josephin(לא בעסק) • 30 ביוני 2007
dahanc כתב/ה: חתולה פראית כתב/ה: התכוונתי לתקופת המירק, המרקיז ואפילו עוד טיפונת אחורה
בגילנו לשקוע בנוסטלגיה וגעגועים....( לא בריא ) ... מה שהישתנה זה שעם הזמן , ניכנסו לאתר ...כמה מבני הדור חדש ,שלא מכיר את המושג לכבד איש את רעהו....!!!!!!!! וכול תרבות הכתיבה הישתנתה...ואין מה לעשות ,....... והכי גרוע הם משנים את הניקים ללא הרף !!!!!!!! מה בגילנו? אני בסך הכל בת 25 , יש כאלה שיגידו אפילו 17 מי שאינו מכבד אחרים כאן גם לא יכבד אחרים בעולם מחוץ לקופסא שנקראת מחשב . אני אומרת לא תכבד לא יכבדו אותך בחזרה . ואכן כמות האנשים שנחשפו ל- BDSM בשנה שנתיים האחרונות ,כמות די גדולה של אנשים ,ואתה לא רוצה לשמוע את דעתי עם הם באמת בדסמים או משחקים בכאילו כן תרבות הכתיבה מאוד השתנתה לא לטובה , אבל יש כאן עדיין חדשים ואיכותים שהם בודדים ששיכים לדור "הצעיר" . היתכן שושנה ללא קוצים |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
לפני 17 שנים •
30 ביוני 2007
Josephin(לא בעסק) • 30 ביוני 2007
עינבל כתב/ה: dahanc כתב/ה: מה שהישתנה זה שעם הזמן , ניכנסו לאתר ...
כמה מבני הדור חדש ,שלא מכיר את המושג לכבד איש את רעהו....!!!!!!!! צר לי, אך תמיד היו! ברור שמאז שאני הגעתי, אך יודעי דבר יספרו לך שגם בתקופות ההן. תמיד היו ויהיו עשבים שוטים,הענין הוא שאז הם היו בודדים יכולנו לספור אותם על יד אחת כיום זה אחרת ,הם מתרבים כמו שפנים (או שאומרים ארנבות ) |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
1 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
1 ביולי 2007
נוריתE • 1 ביולי 2007
חתולה פראית כתב/ה: עינבל כתב/ה: dahanc כתב/ה: מה שהישתנה זה שעם הזמן , ניכנסו לאתר ...
כמה מבני הדור חדש ,שלא מכיר את המושג לכבד איש את רעהו....!!!!!!!! צר לי, אך תמיד היו! ברור שמאז שאני הגעתי, אך יודעי דבר יספרו לך שגם בתקופות ההן. תמיד היו ויהיו עשבים שוטים,הענין הוא שאז הם היו בודדים יכולנו לספור אותם על יד אחת כיום זה אחרת ,הם מתרבים כמו שפנים (או שאומרים ארנבות ) אז יש פה עשבים ויש פה שפנים (או ארנבות) על פי הטבע הם כבר יסדרו אחד א ת השני. לא? |
|
ginger |
לפני 17 שנים •
1 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
1 ביולי 2007
ginger • 1 ביולי 2007
אדם צריך לפני כן לדעת לכבד את עצמו, מי שנוהג כך, ינהג גם לכבד את האחר:
כל עוד תדאג שאצלך יהיה בסדר ותדבק בכך - אתה משמש דוגמא אישית. ולדוגמא אישית יש השפעה רבה הרבה יותר מ- "חינוך" מהסוג שמטיף איך צריך להיות, ואיך טוב, ואומר לך מה לעשות ומה אל תעשה. (אז אולי עשיתי בדיוק את מה שאני אומרת לא לעשות... לכן אל תעשו מה שאני עושה, עשו מה שאני אומרת. או שבדיוק להפך, אני חושבת שבעצמי התבלבלתי ) ג'ינג'ר. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 17 שנים •
1 ביולי 2007
Re: לא מזמן
לפני 17 שנים •
1 ביולי 2007
venus in our blood(שולטת) • 1 ביולי 2007
עינבל כתב/ה: נוגה כתב/ה: אולי זה גם אנחנו שמשתנים, אנשים אחרים שנוספים ומביאים את הלך רוחם הרענן.
ואולי זה פשוט העובדה ש... אבירי הכלוב, סטייל גולדי ודון קישוט התאדו להם, ומגיחים רק לפרקים... האנשים כאן השתנו, זה ברור, אבל יש כאן אנשים חדשים ולא פחות מעניינים. יש כאן כותבים מוכשרים, יש כאן ארועים קהילתיים, יש אבירים חדשים. אבל חלק מהשינוי טמון בנקודת המבט האישית שלנו. שאנחנו מגיעים מהחברה הונילים למקום הזה שבו אנחנו מתחברים; לבני זוג, לפרטנרים למשחק, לאנשים שכמונו, למילים הנכונות לנו. החיבור הזה נותן נקודת מבט רומנטית, מרגשת, מלהיבה. הכל נראה גדול. כאשר חולף הזמן, דברים נראים אחרת. גם בגלל שינויים וגם בגללנו. יכול להית שבשביל אנשים חדשים שמגיעים, יש כאן את הקסם שהיה לנו. ע' ______________________________________________________________________ אני די משוכנעת בכך. כל ההתחלות, גם אם הן מלחיצות או מעוררות חשש הינן מלהיבות ,מרגשות ומסעירות. (זהו מהותן ) כאשר חולף הזמן, ההתרגשות פוחתת ומחליפים את מקומה דברים אחרים. הדבר דומה, בעיניי, להבדל שבין התאהבות לאהבה. |
|
דובדבן |
לפני 17 שנים •
1 ביולי 2007
ראובן
לפני 17 שנים •
1 ביולי 2007
דובדבן • 1 ביולי 2007
ראובן כתב/ה: נוסטלגים יקרים,
תמיד נעים להתרפק על העבר - הדבר מקנה משמעות לדרך אותה עברנו מאז ועד להווה. יחד עם זאת - אפשר להתרפק עוד הרבה יותר אחורה, גם במונחי עולם השליטה הישראלי - אפשר להתגעגע ל-מירק, אפשר להתגעגע לימי המרקיז, אפשר להתגעגע לימים בהם אפשר היה להכות ולדפוק בחורה בלי לעשות מזה עניין (במיוחד אם היית אלוף במטכ''ל). לאחרונה ניהלתי שיחה בנושא 'עולם השליטה הישראלי לאן?' עם אחד ה'אושיות', וגם הוא אמר כי היום העשבים השוטים רבים מדי והביע געגועים לזמן עבר. באותה שיחה, טענתי כי אמנם נכון שהיום הביצה היא ביצה והסחי הוא סחי, אבל הוספתי כי רק כך, מהגדילה הבלתי מבוקרת של מעגל השליטה, תיווצר בסופו של דבר פלטפורמה חדשה של אנשים שמבינים עניין - כלומר, לפי תורת הקבוצות, השלב בו מצוי עולם השליטה הישראלי כיום, הינו שלב הכרחי בדרך למקום טוב יותר, שליו ובוגר יותר. המסקנה היא שיש להוסיף ולעשות, לדבר, לכתוב ולסשן, גם אם לא תמיד החברה היא מיטבית. מבחינתי האישית, המשמעות היא כי אשוב לפקוד את מסיבות 'הקהילה' - כי הרי 'בזמנו' הפסקתי לבוא לדאנג'ן (עוד בימיו של עמוס) כאשר התחילו לצוץ במקום 'אנשים עם שוטים מפלסטיק'. ראובן נראה לי שהם מדברים על התקופה לפני שהמציאו את המילקי. |
|
walking dead |
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
walking dead • 3 ביולי 2007
עינבל כתב/ה: אני סיפרת לה שפעם בכלוב הכל היה אחרת, הקהילה הייתה קהילה והאושיות - אושיות.
שהיו כאן רק 5 דומים אמיתיים (כך סיפרו) והסאביות היו חצופות, דעתיניות ומגניבות. בתקופה הזאת שהייתי נמצאת כאן הרבה ולאנשים בפורום היה ערך רב מאוד בעיניי רוחי. ושהיום זה לא אותו דבר . . . היא סיפרה לי משל מתוך חייה האישיים, ורמזה לי שזה לא הכלוב, זאת רק אני. אההה... הנוסטלגיה... ממש כמו שיר מלודי ישן. ולא סתם שיר מלודי ישן, אלא שיר הפתיחה של הסדרה "חופשי על הבר", לדינוזאורים שבינינו (ואני כמובן כלולה). Making your way in the world today Takes everything you've got; Taking a break from all your worries Sure would help a lot. Wouldn't you like to get away? All those nights when you've got no lights, The check is in the mail; And your little angel Hung the cat up by it's tail; And your third fiance didn't show; Sometimes you want to go Where everybody knows your name, And they're always glad you came; You want to be where you can see, Our troubles are all the same; You want to be where everybody knows your name. Roll out of bed, Mr. Coffee's dead; The morning's looking bright; And your shrink ran off to Europe, And didn't even write; And your husband wants to be a girl; Be glad there's one place in the world Where everybody knows your name, And they're always glad you came; You want to go where people know, People are all the same; You want to go where everybody knows your name. Where everybody knows your name, And they're always glad you came; Where everybody knows your name, And they're always glad you came; |
|
עינבר |
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
עינבר • 3 ביולי 2007
free spirit כתב/ה: אההה... הנוסטלגיה...
ממש כמו שיר מלודי ישן. ולא סתם שיר מלודי ישן, אלא שיר הפתיחה של הסדרה "חופשי על הבר", לדינוזאורים שבינינו (ואני כמובן כלולה). Making your way in the world today Takes everything you've got; Taking a break from all your worries Sure would help a lot. Wouldn't you like to get away? All those nights when you've got no lights, The check is in the mail; And your little angel Hung the cat up by it's tail; And your third fiance didn't show; Sometimes you want to go Where everybody knows your name, And they're always glad you came; You want to be where you can see, Our troubles are all the same; You want to be where everybody knows your name. Roll out of bed, Mr. Coffee's dead; The morning's looking bright; And your shrink ran off to Europe, And didn't even write; And your husband wants to be a girl; Be glad there's one place in the world Where everybody knows your name, And they're always glad you came; You want to go where people know, People are all the same; You want to go where everybody knows your name. Where everybody knows your name, And they're always glad you came; Where everybody knows your name, And they're always glad you came; |
|
electro-z |
לפני 17 שנים •
7 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
7 ביולי 2007
electro-z • 7 ביולי 2007
נוסטלגיה היא מפלטם של אלה הנשארים מאחור.
קיים ההווה ומי שמתרפק על נוסטלגיה אינו חי את מי שהוא היום. כאן ועכשיו. מי שמסוגל יברור את התבן מהמוץ ואת הארנבות מהעשבים. אין ברוך מפלורליזם והגידול של הסצנה מביא עוד ועוד הזדמנויות לאנשים שונים (ומשונים) חהגשים ולממש את עצמם. אז תרבות הדיון התדרדרה? מעולם לא היתה פה ממש תרבות דיון רהוטה ומכבדת ברוב המקרים. שירשורים פה הופכים מהר מאד להתנגחויות אישיות והעלבות בסגנון גרוע. אין לי מושג למה, רק השערה שמכיוון שעסקינן בשליטה, לאנשים שעוסקים בה אין גבולות ברורים בין חדר המיטות לאופן שבו הם מתנסחים מול חבריהם לפורום ותמיד יהיה הטמבל שחושב שלשלוט משמעו לצעוק יותר חזק. תהנו מההווה במקום להתרפק על מה שלא היה בעצם מעולם אחרת. |
|
פתוחה ל... |
לפני 17 שנים •
15 ביולי 2007
אני החדשה נעים מאוד
לפני 17 שנים •
15 ביולי 2007
פתוחה ל... • 15 ביולי 2007
אני החדשה ולא מכירה את מה שהיה כאן בעבר
ניתקלתי בהרבה עשבים שוטים שניסו למשוך אותי אליהם בכל דרך ואפילו לא תרבותית במיוחד. ניתקלתי בתגובות מאוד לא מפרגנות של דומים שניכר עליהם שכל מהותן כדום היא התחזות לסיפוק יצריהם ותו לא! לעומת זאת ניתקלתי בכמה אנשים מדהימים ומסתבר שבין העשבים עדיין צומחים כמה פרחים יפים. אז למ ההם מסתתרים כל כך? למה לא לעקור כל מה שלא טוב? למה לא לנסות להחזיר עטרה ליושנה? אם כל הבסיס הטוב שיש פה וכותב ומגיב בנושא הזה לא יתעורר ויעשה משהו, אז מי כן? אל תגידו לי שזו קלישאה! זה בהחלט אפשרי ! אם ניתן אזהרות לגבי כל דום שהוא לא בסדר אם ניתן גם שמות של דומים מתחזים. אף אחד לא יהיה חייב להאמין לזה אבל הדומים לפחות ידעו להזהר בידעם ששמם עלול להתפרסם כמתחזים. אני מאמינה שמי שאמיתי ופועל מתוך רגש ורצון טוב אין לו מימה לפחד והוא הולך עם הביטחון שלו שכולם יודעים עליו שהוא בסדר. קחו את טייצ'ר למשל מישהו חושב לרגע שהוא מתחזה או דום לא ראוי? האם לרגע הוא יפחד ששמו יכנס לרשימה השחורה? ברור שלא!!!! ( אניחדשה כן אבל בכל זאת אותו אני מכירה) ואם הוא דום ראוי אני בטוחה שיש עוד כאלו שלא פוחדים על שמם . בואו נצא לדרך נתחיל לשנות נפרסם שמות ונעקור את העשבים השוטים ואז גם סאבית חדשה כמוני תדע לסנן ולמצוא לה מישהו באמת ראוי. |
|