Afroditi |
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
זו גם דעתי !!!
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
Afroditi • 3 ביולי 2007
Buttercupe כתב/ה: העיקר ,שעושים את זה
לא??? |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 3 ביולי 2007
גם טלפון זו מילה לועזית, ולא ראיתי אף אחד כותב טאלפון. או טאלוויזיה. או סאלולארי.
ודווקא יש חוקיות בכתיבה בעברית של מונחים לועזיים, כמו שth הופך ל ת' וt ל ט' . כמו במילה מתמטיקה. לכן : סשן, סשן, ואך ורק סשן. גם לפי הצורה שהמילה מבוטאת, אין שום הצדקה בעולם לדחוף שם א' בשום מקום. |
|
זיקית |
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
זיקית • 3 ביולי 2007
Venus in Furs כתב/ה: גם טלפון זו מילה לועזית, ולא ראיתי אף אחד כותב טאלפון. או טאלוויזיה. או סאלולארי.
ודווקא יש חוקיות בכתיבה בעברית של מונחים לועזיים, כמו שth הופך ל ת' וt ל ט' . כמו במילה מתמטיקה. לכן : סשן, סשן, ואך ורק סשן. גם לפי הצורה שהמילה מבוטאת, אין שום הצדקה בעולם לדחוף שם א' בשום מקום. תוכי, תבוא עליך הברכה. אני אישית חוטפת חלחלה לשונית (לינגוויסטית, רק לינגוויסטית) כשאני רואה סאשן או סיישן. |
|
Lin l |
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
Lin l • 3 ביולי 2007
ציטוט: לכן : סשן, סשן, ואך ורק סשן. גם לפי הצורה שהמילה מבוטאת, אין שום הצדקה בעולם לדחוף שם א' בשום מקום.
וגם לא י' כמו בסיישן. גם באנגלית לא מבטאים את זה ככה. |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
מלך הארץ(לא בעסק) • 3 ביולי 2007
Venus in Furs כתב/ה: ........ ............................... לכן : סשן, סשן, ואך ורק סשן. גם לפי הצורה שהמילה מבוטאת, אין שום הצדקה בעולם לדחוף שם א' בשום מקום. אני בעד שכל אחד ידחוף מה שהוא רוצה בסשן שלו, יש כאלה שלא דוחפים א' אבל דוחפים ז' אז מתקבל - זשן |
|
דובדבן |
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
אלא אם כן
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
דובדבן • 3 ביולי 2007
Child of hurt כתב/ה: ציטוט: לכן : סשן, סשן, ואך ורק סשן. גם לפי הצורה שהמילה מבוטאת, אין שום הצדקה בעולם לדחוף שם א' בשום מקום.
וגם לא י' כמו בסיישן. גם באנגלית לא מבטאים את זה ככה. חסרות לך שיניים. אז זה נסלח. |
|
walking dead |
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
walking dead • 3 ביולי 2007
סשה נשך שסק בסשן.
ועכשיו להגיד את זה הרבה פעמים ומהר (תרגיל מנטלי קטן לחיזוק השליטה בשרירים הלינגוויסטיים. שמעתי שמועה, שתרגילים מנטליים זה הכי אין היום). |
|
פינקי לשלטון(מתחלפת) |
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
פינקי לשלטון(מתחלפת) • 4 ביולי 2007
[/color][/quote]
אני בעד שכל אחד ידחוף מה שהוא רוצה בסשן שלו, יש כאלה שלא דוחפים א' אבל דוחפים ז' אז מתקבל - זשן[/quote] צחקת אותי נ.ב: זה ציטוט של sigurd ממקודם.. יום אחד אני עוש אפענח את עניין הציטוטים פה . חח אין לי זמן עכשיו.. אז צלחו לי |
|
flashback{ג"ו} |
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
flashback{ג"ו} • 4 ביולי 2007
Venus in Furs כתב/ה: גם טלפון זו מילה לועזית, ולא ראיתי אף אחד כותב טאלפון. או טאלוויזיה. או סאלולארי.
ודווקא יש חוקיות בכתיבה בעברית של מונחים לועזיים, כמו שth הופך ל ת' וt ל ט' . כמו במילה מתמטיקה. לכן : סשן, סשן, ואך ורק סשן. גם לפי הצורה שהמילה מבוטאת, אין שום הצדקה בעולם לדחוף שם א' בשום מקום. אני עם הזיקית ועם הונוס. בכל מקרה, סשן היא לא מילה שתופסת רק לענייני בדסמ. יש ג'אם סשן, ועוד הרבה דוגמאות. אף אחד מגדולי או מעלובי המוזיקאים לדוגמא לא מוסיפים א' או רחמנא ליצלן יי'. יש דרך מקובלת להגות ולאיית גם מילים לועזיות. בלעז session , לא sassion, ולא saission חלילה. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
4 ביולי 2007
מקבי(מתחלף) • 4 ביולי 2007
ציטוט: בכל מקרה, סשן היא לא מילה שתופסת רק לענייני בדסמ
היא הייתה בשימוש הרבה לפני שכל עניין הבדסמ בתמכונתו הנוכחית עלה בכלל לפני השטח. סשן מוכר הוא סשן עם פסיכולוג או פסיכיאטר. סשן מתאר התכנסות, לרוב של שניים-שלושה אנשים, לפרק זמן כלשהו, לצורך ביצוע פעילות מוגדרת כלשהי. |
|