Brave Dwarf |
לפני 17 שנים •
14 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
14 ביולי 2007
Brave Dwarf • 14 ביולי 2007
יופי.
ואז המושא הנשלט מהדוגמא קם מחר בבוקר, לוקח את מברשת השיניים שלו, מפריח פוק ורוד ועוזב. והופה!... נגמרה השליטה. למה? כי המושא לא אהב את משחת השיניים. המושא השולט מוזמן עכשיו לקפוץ לסופר הקרוב לביתו ולרכוש משחה מתאימה ואז אולי המושא הנשלט יחזור ויחזיר את השליטה לידיו. ובמקרה הספציפי - הוא יכול היה להוכיח לה ויכול היה שלא. זה היה תלוי קודם כל בה ורק אחר כך בו. כי היא זאת שנתנה לו את ההזדמנות להוכיח. (לא כדאי להביא לינקים כאלו. עדיף לספר סיפור דומה). |
|
שוטרת* |
לפני 17 שנים •
14 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
14 ביולי 2007
שוטרת* • 14 ביולי 2007
אני בקלות יכולה להכניס למשוואה הזו עוד נתון שייתכן שגם עליו לא תהיה הסכמה.
אני טוענת שנשלט הוא נשלט גם אם הוא לא בתוך מערכת יחסים שכזו. למה? כי זו הנטייה שלו,בלי קשר למי שהוא נמצא איתה. אז ברור לי שנקודת המוצא היא שקיים רצון להישלט. אבל זה שהוא קיים לא אומר שהוא בהכרח רוצה להישלט על ידי. כאן נכנס האלמנט של הלקיחה. ולא , אני לא מתכוונת לסמם ולכלוא אותו , לא בשלב הראשוני בכל אופן.. אבל כן יש דרכים לקחת. כן ידעתי על הרבה נשלטים שהיו לי שהם יהיו שלי , עוד הרבה לפני שהם ידעו. זה מזכיר לי משפט ששמעתי פעם באיזה סרט , נדמה לי של ג'וליה רוברטס אהובתי. שם האמא נתנה טיפ לכלה הטריה , בתה - "תגרמי לו לעשות מה שאת רוצה , ושתמיד הוא יחשוב שזה היה הרעיון שלו". ולא אמיץ , אני לא מתכוונת לחשוף כאן חוויות אישיות , אני רק אכתוב שכבר שמעתי את המלה 'לא' או 'די' פעם או פעמיים . הגבתי דיי דומה לדוגמת הפוסט שהבאתי כאן, ואני עדיין מסתובבת חופשיה . |
|
Brave Dwarf |
לפני 17 שנים •
14 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
14 ביולי 2007
Brave Dwarf • 14 ביולי 2007
אמממ.... לא הבנת אותי. לא טענתי שמי שהגיב בפוסט שהבאת לא אמור להסתובב חופשי. ההפך הוא הנכון. טענתי שיקירתו נתנה לו אישור ומראש לנהוג כפי שנהג. אבל יכולה הייתה גם לא לתת.
מה עוד שהוכחת שזה עניין של סמנטיקה כפי שטענתי בתגובתי הראשונה במשפט הזה: "אז ברור לי שנקודת המוצא היא שקיים רצון להישלט" כי נראה אותך מהפנטת רוטווילר מורעב שכבר עשה לא פס אחד אלא עשרה על השיניים שלו. ו.. "לא כדאי להביא לינקים כאלו. עדיף לספר סיפור דומה" משמע לא שתספרי סיפור מחייך, אלא שלא יאה, לדעתי, לדסקס בפומבי משהו שנכתב בפרטי ולכן ניתן לספר סיפור היפותטי. היו הייתה כיפה אדומה. היה לה מן הסכם מעניין כזה עם הזאב. שאם הוא מתנפל עליה ועל העוגיות שהביאה לסבתא, היא תקבל את זה ברוח טובה. אלא שיום אחד, הכיפה החליפה את סל העוגיות ברובה וכשהזאב התכוון לקפוץ עליה, אמרה לו הכיפה: "לא הפעם, אני יורדת מהמשחק יקירי." אבל הזאב היה חכם. הוא הבין מיד את הקטע שלה וכן הלאה וכן הלאה... אגב, זאת לא הייתה אמא שלה. זאת הייתה אמא של גרושתי. וזה לא היה באיזה סרט אלא במטבח כשספרנו את הצ'קים. |
|
שוטרת* |
לפני 17 שנים •
14 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
14 ביולי 2007
שוטרת* • 14 ביולי 2007
הצלחת לחייך אותי מר גמד (:
וזה בסדר , מותר לנו לא להסכים . |
|
electro-z |
לפני 17 שנים •
14 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
14 ביולי 2007
electro-z • 14 ביולי 2007
הזדמנות לשליטה יוצרים
זו דעתי הצנועה... ומה נשמע שוטרת? LONG TIME |
|
שוטרת* |
לפני 17 שנים •
14 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
14 ביולי 2007
שוטרת* • 14 ביולי 2007
הלו בייב
לונג לונג , אבל עדיין עוקבת מדי פעם |
|
electro-z |
לפני 17 שנים •
14 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
14 ביולי 2007
electro-z • 14 ביולי 2007
תמיד שמתי לב שאת מאחורי
|
|
שוטרת* |
לפני 17 שנים •
14 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
14 ביולי 2007
שוטרת* • 14 ביולי 2007
אתה יודע איך אומרים..
"מעל כל גבר מצליח , עומדת אישה חכמה ומצליחה יותר" או שבעצם.. זה.. מאחורי?.. (: לאב , קיס ורי ורי. כאן נסתיימו שידורינו. ( עצוב הקטע הזה עם סוקניק..) |
|
פמינה |
לפני 17 שנים •
15 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
15 ביולי 2007
פמינה • 15 ביולי 2007
שוטרת* כתב/ה: אני בקלות יכולה להכניס למשוואה הזו עוד נתון שייתכן שגם עליו לא תהיה הסכמה.
אני טוענת שנשלט הוא נשלט גם אם הוא לא בתוך מערכת יחסים שכזו. למה? כי זו הנטייה שלו,בלי קשר למי שהוא נמצא איתה. אז ברור לי שנקודת המוצא היא שקיים רצון להישלט. אבל זה שהוא קיים לא אומר שהוא בהכרח רוצה להישלט על ידי. כאן נכנס האלמנט של הלקיחה. ולא , אני לא מתכוונת לסמם ולכלוא אותו , לא בשלב הראשוני בכל אופן.. אבל כן יש דרכים לקחת. כן ידעתי על הרבה נשלטים שהיו לי שהם יהיו שלי , עוד הרבה לפני שהם ידעו. זה מזכיר לי משפט ששמעתי פעם באיזה סרט , נדמה לי של ג'וליה רוברטס אהובתי. שם האמא נתנה טיפ לכלה הטריה , בתה - "תגרמי לו לעשות מה שאת רוצה , ושתמיד הוא יחשוב שזה היה הרעיון שלו". . השאלה הפתוחה שלי היא במה השליטה הבדסמית שונה ממה שעושה ג'וליה רוברטס וכל אישה ונילית? תהליך הבחירה הראשוני בין הנשים או הגברים קיים גם אצל ונילים ולדעתי אינו שליטה אלא בחירת בן זוג. צד אחד יוזם או הצד השני. אחרי שנכנסים לקשר גם בזוגות וניליים הגבר חושב על דבר אחד ובסוף לפעמים עושה את רצונה של החברה או האישה. אם היא נוהגת לפי העצה שהוא יחשוב שזה הרעיון שלו הונילי יעשה את רצונה של האישה הונילית ברוב המקרים אבל יחשוב שהוא הדומיננטי. רוב הוניליות יודעות לסובב לפחות חלק מהגברים לכיוון שהן רוצות אבל הגבר שעושה את רצונן לא נקרא "נשלט". לדעתי כשלנשלט יש נטיה ולשולטת נטיות דומות מהצד השני הסיטואציה תהיה של מה שאנחנו קוראים "שליטה". כשגבר ונילי עושה את רוב מה שאישתו או החברה שלו מציעה אנחנו לא קוראות לסיטואציה "שליטה" למרות שמהותית הוא עשה דברים שבהתחלה לא חשב לעשות. אני לא רוצה להתיחס למקרה האמיתי בפוסט אבל שני בני זוג בדסמים מצפים שהשולט יכריח את הנשלטת או השולטת תכריח את הנשלט וההסכמה הזאת מובנית ביחסים. אני חושבת ש"ההתנגדות" היא זריקת הכדור לשולט או השולטת כדי ש"יכריחו". . לפעמים נראה לי שהשליטה האמיתית היא בידי הנשלט או הנשלטת שדורשים ל"הכריח" אותם ונהנים מהתהליך. |
|
פמינה |
לפני 17 שנים •
15 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
15 ביולי 2007
פמינה • 15 ביולי 2007
electro-z כתב/ה: הזדמנות לשליטה יוצרים
זו דעתי הצנועה... איך אתה מגדיר שליטה? ככל שאני חושבת יותר המושג מתחיל להיות לא ברור כי בפועל לשולט או השולטת אין שליטה אמיתית. |
|