Diz |
לפני 17 שנים •
20 ביולי 2007
אז..
לפני 17 שנים •
20 ביולי 2007
Diz • 20 ביולי 2007
תקשיב איך רבקה זוהר שרה את זה... ואולי תרגיש גם חלחלה נעימה!!
|
|
Diz |
לפני 17 שנים •
19 באוג׳ 2007
מי עוד אוהב את השיר הזה???????
לפני 17 שנים •
19 באוג׳ 2007
Diz • 19 באוג׳ 2007
|
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 17 שנים •
19 באוג׳ 2007
Re: האמפרי
לפני 17 שנים •
19 באוג׳ 2007
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 19 באוג׳ 2007
האמפרי כתב/ה: זה בסדר גמור. אני מקבל את הצמרמורת (נקרא לזה חלחלה) כשזהבה בן מבצעת את השיר ולא מבינה מה היא שרה בכלל ומשבשת את בתי השיר. שם מתחיל הגיהנום הפרטי שלי. שמעת את הביצוע של דנה אינטרנשיונל לשיר הזה? אני בטוחה שתעריך אחריו את זהבה בן יותר |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 17 שנים •
19 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוג׳ 2007
בטי בום(שולטת) • 19 באוג׳ 2007
למרות אהבתי לאלתרמן את השיר הזה אני פשוט מתעבת , אין לי ספק שזה שיר פנטזיה של גבר על הסאבית המושלמת .
|
|
האמפרי |
לפני 17 שנים •
19 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוג׳ 2007
האמפרי • 19 באוג׳ 2007
Black Lotus כתב/ה: האמפרי כתב/ה: זה בסדר גמור. אני מקבל את הצמרמורת (נקרא לזה חלחלה) כשזהבה בן מבצעת את השיר ולא מבינה מה היא שרה בכלל ומשבשת את בתי השיר. שם מתחיל הגיהנום הפרטי שלי. שמעת את הביצוע של דנה אינטרנשיונל לשיר הזה? אני בטוחה שתעריך אחריו את זהבה בן יותר אמיתי? יש כזה? אלליי !! אני כל כך רוצה לאמא. בטי, אבא היה מפלצת לא קטנה למרות הכשרון הגדול שלו ומתאים לו לכתוב את זה. תרצה. |
|
שלגי |
לפני 17 שנים •
19 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוג׳ 2007
שלגי • 19 באוג׳ 2007
האמפרי כתב/ה: Black Lotus כתב/ה: האמפרי כתב/ה: זה בסדר גמור. אני מקבל את הצמרמורת (נקרא לזה חלחלה) כשזהבה בן מבצעת את השיר ולא מבינה מה היא שרה בכלל ומשבשת את בתי השיר. שם מתחיל הגיהנום הפרטי שלי. שמעת את הביצוע של דנה אינטרנשיונל לשיר הזה? אני בטוחה שתעריך אחריו את זהבה בן יותר אמיתי? יש כזה? אלליי !! אני כל כך רוצה לאמא. בטי, אבא היה מפלצת לא קטנה למרות הכשרון הגדול שלו ומתאים לו לכתוב את זה. תרצה. גם אתה עכשיו בענייני פיצול אישיות, אכן אלליי... (הולכת לתפוס מחסה) אגב, בנזונה של שיר. |
|
גן נעול |
לפני 17 שנים •
19 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
19 באוג׳ 2007
גן נעול • 19 באוג׳ 2007
נתן אלתרמן ידע לכתוב.
יחד עם הלחן השיר בעיני הוא אחד הטובים בשירה העברית. אלתרמן בעצמו בחר ברחל מרכוס, שרחוקה מדמות סאבית החלומות בפנטזיה שלו, אבל כמו שכולם אמרו אלתרמן לא היה בעל החלומות. היו לו הרבה מאהבות ונשים כתבו עליו כמה שירי אהבה. השיר נפלא בעיני אבל אני מרגישה שאני יכולה לאהוב אותו כי הוא הפנטזיה הגברית על הסאבית המושלמת. ההסכמה של האישה היא אשליה של הגבר. מי מאיתנו תסכים? אני נהנית מהשיר כי מיד מתנגן אצלי בראש הביצוע של ריטה לשיר: "עוד תראה הנרי היגנס, עוד תראה. עוד תלך אצלי על ארבע ותבכה." שני השירים האלה אהובים עלי ואצלי במחשבה הם מתנגנים ביחד. הגבר ששר על הסאבית המושלמת והאישה שעונה לו שילך אצלה על ארבע ויבכה. יש למישהו את המילים לשיר "עוד תראה הנרי היגנס"? אני מחפשת. |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
19 באוג׳ 2007
Re: חתולה פראית(נשלטת)
לפני 17 שנים •
19 באוג׳ 2007
Josephin(לא בעסק) • 19 באוג׳ 2007
Rabinya כתב/ה: אני מאוד אוהבת את השיר! שמחה לשמוע שהוא נתן לך הרגשה טובה כזו...
תודה שרה אותו ריבקה זוהר |
|